KK Partizan

Cakarevic ko da smo mu nesto duzni. :mrgreen:

Majstorovic 0 minuta, on ima 2 stanja, jedno je kad ne moze da se sastavi sa glavom, drugo je povredjen. Ne postoji laksa opcija da se opusti od kls, liga bez briga.

Napatismo se protiv Spartaka i pobedismo sa jednom cetvrtinom dobre igre. Koliko sam pratio pbp, mi u prvom nismo ubacili ni jednu trojku, oni 7-8 sa procentom 50 i odatle razlika. Bez Novice i Hecera. Najvise me zanima kakvu smo to frankenstajn kombinaciju igrali kad su pravi centri, Majstorovic i Lukovic, bili u igri manje od 25 minuta, Koprivica nula. Znaci da smo barem 15 minuta igrali sa Bircevicem i Vrapcem kao visokim.

Bircevic, Rotkvica, Pot i Vrabac izneli ovo. Nadam se da je tempiranje forme i cuvanje igraca za vaznije meceve. Ako ovako nastavimo lako moze da se desi kiks pa da zaljuljamo prednost domaceg terena.

Ostaje nejasan potez zasto smo i dovodili Karahodzica na prvom mestu. Bilo je apsolutno jasno u startu da nema kvalitet ni za ovakav Partizan, nego samo potencijal. I to bi bila super prica da nije dosao na pozajmicu. Ovako ga razvijas i trpis gluposti, da bi kvalitet pokazao u nekom drugom timu, a ti od toga ne dobijes cak ni simbolicno obestecenje.

Mislim, uopste ovogodisnja selekcija ekipe je vrlo problematicna. Prosle sezone je to mnogo bolje uradjeno, iako se krpilo i resavalo u hodu kroz sezonu.

I ove i prosle godine nam je selekcija po principu "Daj da se ne obrukamo, za sto manje para". Prosle je doveden jedino Vrabac kao (polu)zalog za buducnost, jer je i on potpisao samo na 2 godine. Ove smo malo vise razmisljali (ipak smo imali trenera od starta) pa smo pokusali da dovedemo par mladih igraca i potpisali smo Majstorovica i Bircevica kao nesto kvalitetnije domace igrace na duze od jedne sezone. Sad sto je jedan od njih devojcica, pa je naprasno zaboravio i ono sto je znao je neka druga prica.

Karahodzic se verovatno otvorio kao skoro pa dzabe igrac koji ako odigra nesto, super. Ako ne, nije neka steta.

C_LHSPQXkAAB3UV.jpg

Kosarkaske velicine Malina i Djokovic.

Odakle informacija? Znam da nije bio ni pored terena na poslednje 2. On svakako nije vezao par utakmica u kontinuitetu, ne da odigra dobro, nego da igra uopste.

http://www.mozzartsport.com/vesti/razlaz-partizana-i-gordona/166971

Posle utakmice sa FMP-om, koju je Partizan dobio sa 82:71, trener Partizana Aleksandar Džikić je na pitanje novinara zašto nema Gordona u timu, na neki način nagovestio ishod.
“Kad bude bilo vreme, izdaćemo saopštenje“, rekao je šef struke crno-belih.

Mozda je do discipline. Deluje lik samozivo i nije se bas primio u ekipi. Svakakve lose partije raznih igraca smo tolerisali ove sezone, ne verujem da je sad zbog toga.

Kaznjeni smo za "Ooo je.bi FMP" na kraju utakmice, duse male osetljive. Takve nemile scene stvarno nikada nisu vidjene na utakmicama. Slika sve bahatosti ovih sa vrha, radis kako ti se kaze, savijes se, a oni i dalje traze nacine da te ponizavaju. Valjda ne umeju drugacije.

Bas tuzan pokuzaj ozivljavanja stranaca-rekonvalescenata.

Covke-FMP-Zvezdo-pasteta liga, sta drugo ocekivati? Ti ljudi su bolesni, ali bukvalno, slika i prilika naprednjacke Srbije. To je sad jedna ljigava masinerija koja ide sama od sebe - Vucicevi aminuju stvari, Covke izvrsilac koji postavlja vrsioce duznosti, od sudija kao evroligaski Obrknezevic (a pojavljuju se i nove snage), pa do ulizica komesara i funkcionera, koji sada posao obavljaju revnosno, ljigavo i sa zarom.

Bice slatko kad se to raspadne.

Do poluvremena svi koji su ulazili doprineli pomalo, red je da preuzmu Birca, Novica i Hecer. Neverovatno da nam je svaka ekipa iz ove tuzne lige ugurala oko 7 trojki u prvom poluvremenu, sa solidnim procentima.

Steta za Pota, zasluzio je minute na parketu, mogao je da se naigra barem u pasteta ligi.

Back