KK Partizan

Onaj sto urla na slobodna bacanja jel to onaj Covicev pacijent Zeka?

Jeste, zagubio se malo. Ili su poceli da ga iznajmljuju.

Izvukosmo se nekako. Kod nas nista novo. Nije lepo, al radi posao. Zamalo da Novica proda ovo svoji potezima u poslednjih minut-dva. Danas, a generalno od pocetka pastete, lici na Novicu sa pocetka sezone.

Kakva kuknjava grobarije po internetima. Meni stvarno nije jasno da neko moze da gleda ovo i prizeljkuje da nam Canak bude prvi trener, a da nam nosioci igre budu Sloba Jovanovic i Tanaskovic. Gotivim ja i Canka i nase klince, ali mora da bude jasno da je on bio ispod Milojevica, a da su klinci za klasu manje talentovani og ovih iz Mege, pa evo kakve rezultate imaju.

Poslednja izmena:
Šteta što su izgubili živce ovi iz Mege na kraju, tehničke i nesportske ne bi trebalo da rešavaju utakmice.

Sudjenje kriminalno lose. Bilo je samo pitanje kada ce neko da pukne. Vise sam tipovao na Dzileta posle onog Mihinog faula nosom ili kad su na brzinu izbacili Hecera. Nisu pustili ponovljen snimak situacije kada se Miloje zalio pa ne znam sta je bilo. Ona nesportska je cista.

Koji je jad od ekipa kad ih mi ovakvi, ovako na nekoj donjoj granici otaljavanja preokrecemo i izrutiniramo.

I pre 4,5god nam je liga bila slabasna, a sad bi nas te neke ekipe Mege, RKG, Metalca i neka jos slabija iskaznjavala. Al neka, bitno je da FMP-u ide dobro na svim poljima, a Alan Delon ima vremena da pise saopstenja.

Sta je ovo, sutiramo trojke 9/14 i vodimo 2 razlike?! :whistling: Igramo ko na treningu, lopta u reket, povratni, neko sutne. I tako u krug. Odbrane bez.

Ponovo se provukli nekako. Novica nije ulazio uopste. Ovo je licilo na utakmicu studentske lige, taj kvalitet. Kad je pola tima preumorno od ucenja, a pola se jos trezni.

Ako ovako budemo igrali u cetvrtak, bice laganih 30 razlike.

Poslednja izmena:
Natrpase nas trojkama, inace ne igramo tako lose. Definitivno bolje i koncentrisanije delujemo nego u nekim prethodnim.

Ovaj cmizdravi Mitrovic se jedino sa gospodja Milkom nije svadjao veceras. A evo tuzni sad pevaju Radonjicu, cekam saopstenje. Nije ga bilo od jutros. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Udvojis Hecera, ostane ti Miha sam. A tek ovaj prc na kraju, milina. :cool:

Bravo za odluku da mi resavamo, ne bi imali sta da trazimo u produzetku. Oni cim ubace Kuzmica mi smo u problemu, nemamo igraca koji moze da cuva pravog centra. Moramo da udvajamo i uvek postoji visak.

Poslednja izmena:
Pokusavam da nadjem podatak koji odnos pobeda/poraz ima Dzikic protiv njih, mislim da je oko pola-pola. Ucutali se "objektivni", nigde debeli odlazi, hocemo Canka. Osecam da bi se radovali da smo razbijeni, sad ne mogu da budu glupi naglas.

Sest pobeda i sedam poraza, ako nisam neku utakmicu zaboravio.

Poslednja izmena:
Ja ne znam dal postoji negde igrac koji se iskrenije raduje pobedama od Novice. Ume da trokira, ume da ukopa i nas i protivnike, al njemu je sve dozvoljeno. Blanko ugovor, i cifra i duzina. Dicemo kredit ako pretera. :mrgreen:

DAIxt7kXoAQUZWY.jpg

Back