crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
Stvarno šteta što su Novicu urnisale povrede. Mogao je da bude bolji od Printezisa...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazimo ih gde stignemo. Koliko god da su jaci, skuplji i bolji tim, kad vide crno-belo prekoputa sebe gace same spadaju.

Da je ta generacija ostala na okupu nekoliko sezona, apsolutno sam ubedjen da bismo bili opet sampioni Evrope.
Partizani opet kukumavce preko medija i traze od Vucica da im daje drzavne pare.
Pavle Knežević
@PavleKn
Tresač iz Spartaka: Partizanu želim da osvoji titulu, da li protiv FMP-a 1 ili FMP-a 2, svejedno.
Partizan: Ratkovica 7 (7as), Vrabac 5 (9sk), Jovanović 4, Marinković 16, Tanasković 9 (15sk), Majstorović 10 (5sk), Birčević 10, Andrić 12, Hečer 7 (8as), Luković 20 (6sk).
Neverovatno mi je što se gospodin Dragan Todorić oglašava i procenjuje da li je ova sezona uspešna, pošto je on sportski direktor KK Partizan. To je pitanje za nekog drugog, a taj može da proceni da li je i Todorićev rad uspešan. Ove procene stavljanja ključa u bravu Partizana ne potpadaju pod njegov posao, već spadaju u njegove odbrambene mehanizme. Todorić zna da Partizanu predstoji „perestrojka“, prestrojavanje, i zna da će klub dobiti osnovna minimalna sponzorstva. Započinjući tu priču, on želi da bude zaslužan za njihovo dobijanje i da kao takav u novim promena ponovo preživi. Da su dinosaurusi imali njegovu sposobnost preživljavanja, najmanje bi dva-tri preživela. Postoje ljudi koji time moraju da se bave, a ako on nisu u stanju da rešavaju probleme, moraju da prepuste drugima, koji će da rade bolje, žrtvujući se za klub. I ne mislim da će Partizan staviti ključ u bravu. Sada Partizan funkcioniše onako kako mnogima odgovara, a klub će se u toj meri podržavati da će i narednih sezona ostati u istoj ulozi, ništa više od toga. Očigledno je da unutar kluba moraju da se nađu neka kadrovska rešenja koja će da omoguće da Partizan funkcioniše tako što se neće samo oslanjati na velike sponzore već i na druge prilive sredstava.
U Partizanu su odrađene promene skoro svih ljudi koji su bili u upravi i stručnom štabu i rečeno je da će to obezbediti da klub mirno funkcioniše. Ja znam da meni ne vraćaju dugove, iako je dug reprogramiran i podeljen u rate. Sa plaćanjem kasne skoro godinu dana. Ako ne budem imao druge alternative, biću prinuđen da tužim klub. Naravno, neću preduzeti tu meru dok traje sezona kako ne bih remetio dešavanja u timu.