KK Partizan

Jos da smo imali da dajemo pola milke maraka da nam Divac igra tri utakmice pucanja u EL, gde bi nam bio kraj.

Al to su bile godine zatocenistva za veliki tim sa sljake, oslobodjenje je doslo gasenjem i rebrendiranjem od strane dr Nebojse i prve usne Srbije. Srecom. Sad se kraj uspesima ne vidi. :mrgreen:

A kad se povampiri Sloba, onda opet...

ZRR1NH9.jpg

Dr Nebojsa objasnjava Slobi vaznost cetvrte ili pete iteracije FMP-a u obliku Zvezde, i njenu vaznost u zabavljanju kriticnih pantero-delijskih masa.
Slobi su se vec takve ideje svidjale kad mu je Arkan nalazio medju tom zaludjenom masom vojnike za rat.

Bice Dacic premijer, reseno i to.:)
Може да буде премијер ко хоће, и до сада смо наводно имали председника па никакве користи од њега, зна се јако добро ко је у земљи Сорабији миљеник свих режима.
Међутим толико су способни да су им угасили пола спортског друштва а ово што је остало са спортом и нема неке везе, и овом Фмп-у ће тако доћи крај, а они као млади мајмуни увек могу да нађу друго дрво са бананама да се уз њега пењу чак
иако сви остали то дрво сматрају обичном јабуком.
Оно што ми не треба да дозволимо јесте да се са нама манипулише као са њима, они можда јесу овце па могу да их водају тамо вамо како хоће али ми не треба зато да постанемо овнови по цену и неосвајања трофеја и титула.

Od Dacica smo isto videli koliko je Partizan imao koristi - jedina korist je sto u FK nije otvoreno i direktno radio protiv kluba kao sto to rade ovi sto postavlja Vucic, a jedina korist u KK je sto je sam otisao posle nepune godine predsednikovanja. :mrgreen:

To mu je mozda i najbolja stvar koju je uradio za Partizan ikada, i jedina koju ce u zivotu uraditi. Na taj nacin oni nagradjivani b92 delijci i ostali dosovi nosioci promena nisu sa masinkama upadali u klub kao sto su u druge institucije.

Naravno, cak i kad bi neko, u ludom ludilu, i radio u novoj vladi za Partizan kao sto to radi Vucic - hvala lepo. Nismo panteri.

Posle ovoliko godina je valjda jasno sta drzava treba da uradi sa sportom, a ima jedan ili dva nacina. Nijedan od njih ne ukljucuje ovo sto se dosad radilo, i sto je Vucic, kao neuspeli i iskompleksirani pokusaj da se bude na sipci, doveo do ekstrema.

Poslednja izmena:
Od Dacica smo isto videli koliko je Partizan imao koristi - jedina korist je sto u FK nije otvoreno i direktno radio protiv kluba kao sto to rade ovi sto postavlja Vucic, a jedina korist u KK je sto je sam otisao posle nepune godine predsednikovanja. :mrgreen:
Никада се он и није мешао у функционисање Фк Партизана иако је декларисани навијач баш као и Тадић.Био је зато Ружић који је у СПС лево сметало јер су главне црвене баје у управном одбору Звезде, Шкундрић, Антић, Бајатовић.
Када је то Дачић био председник ККП подсети ме, знам да је био председник РК Партизан док је још био потрчко Милошевићу, и нисмо нешто најбоље прошли тада колико знам.

Никада се он и није мешао у функционисање Фк Партизана иако је декларисани навијач баш као и Тадић.Био је зато Ружић који је у СПС лево сметало јер су главне црвене баје у управном одбору Звезде, Шкундрић, Антић, Бајатовић.
Када је то Дачић био председник ККП подсети ме, знам да је био председник РК Партизан док је још био потрчко Милошевићу, и нисмо нешто најбоље прошли тада колико знам.

:rotf::rotf:

Ma bitno da vi zadržiti osovinu tima Vrabac-Ratkovica-Gordom , da Novica malo ojača i dobije na masi i dogodine u EL.

Bertans pretekao Tonija Parkera u istoriji SAS, po broju ubacenih trojki u ruki sezoni.

Sa druge strane, mi cemo sad samo 2 nedelje da cekamo na KLS pasteta ligu, gde nas ceka borba za cast i branjenje ovog maksimuma rejtinga (drugo mesto) koji nam se dozvoljava iz Vlade i Zeleznika. Iskreno, bojim se da se igraci ne izduvaju malo kao balonce, jer su prosle one borbe koje makar nesto znace.

Cela sezona je nekako prosla bez takmicarskog naboja. Nije bilo onog lozenja, iako smo generalno odigrali ludu sezonu sa nekim fascinantnim zavrsnicama. Bas mi je pomesano, nemam neki jasan utisak nakon svega, a KLS mi se ni ne gleda. Ispraticu, naravno, ali vise iz navike. Barem do finala sa KK Premijer.

Aktuelni presjednik se nije ni pojavio na proslavi.

Njegov prethodnik se pojavio da se pisa po istoj govoreci kako se nada da ce jos neki nas klub postati sampion Evrope, jer je to dobro za srpsku kosarku.

Dobro smo razumeli zasto i kako je on postao predsednik KSS, al tu funkciju coviceve i vuciceve pudlice moze da obavlja i na tom mestu, ne mora i u nasem (svom) klubu.

Njegov prethodnik se pojavio da se pisa po istoj govoreci kako se nada da ce jos neki nas klub postati sampion Evrope, jer je to dobro za srpsku kosarku.

To Danilovic pricao na proslavi? Znaci uspeo je da vrati zveri u kavez, pa je sada sve ok. Meni je on najodgovorniji za stanje u kom se nalazi Partizan danas. Ocajno je vodio klub u trenutku kada smo mogli da se izdignemo na jedan jos visi nivo, posle F4, a onda je dolaskom naprednih otisao tetki da odnese lek.

Djordjevic je imao finu video poruku, ima link na zvanicnom FB profilu kluba. Prijatno me je iznenadio, sobzirom da cesto nastupa nadmeno-diplomatski.

Plus za jednog Sasu, debeli minus za drugog. :mrgreen:

http://sport.blic.rs/kosarka/domaca...rofeja-partizan-obelezio-25-godina-od/70j1fh9

- Partizan je od 1988. do 2010. četiri puta bio na fajnal-foru i jednom je osvojio trofej... Ali, ne treba uopšte to porediti, drugi su uslovi, drugi je sistem takmičenja, ne kažem ni da je teži ni da je lakši. Za to vreme taj sistem je bio najteži, kao što je za ovo vreme sistem koji se igra u Evroligi težak i naporan. Ja se iskreno nadam da će još neki srpski klub da pokuša... Ne da pokuša, jer svako pokušava samim tim što igra, već da će da osvoji jer to jako bitno za srpsku košarku - rekao je Danilović.

Nista bitnije za srpsku kosarku da Covke i braca Vucici nastave da zare i pale istom. Nadam se da ce preuzeti i reprezentaciju samu, rasterati Djordjevica i slicne neznalice, jer bolje nismo ni zasluzili.

Ili nista bitnije za njegovu novu funkciju, koju nije mogao dobiti drugacije nego od istih "zveri koje ce vratiti u kavez"?

Back