KK Partizan

Skoro sam cuo od druga da ce mu se hotel zvati Alibi :hahaha:
Pa reko da proverim. Nije hotel, al je zato diskoteka.

Klub Alibi Zlatibor

U tržnom centru Zlatibora u pešačkoj zoni nalazi se najsavremenija diskoteka Alibi. Proslavljeni košarkaš NIkola Peković je rešio da baš na Zlatiboru otvori jednu ovakvu svetsku diskoteku. Poznati izvođači domaće narodne i zabavne muzike gostuju skoro svakog vikenda u ovoj diskoteci.

Evo malo i Sikijeve nekorektnosti. :mrgreen:

Dobro mozda jeste ubica i ratni profiter sedeo u prvom redu, al nije zavrtao rukave pa je sve cisto..

Da li vam je po završetku sezone bilo jasno da je to kraj generacije i da ćete se razići?

STEVANOVIĆ: Većina nas je ostala, ali za Đorđevića i Danilovića se znalo da idu. Tog leta su uvedene sankcije i izbacili su nas sa Olimpijskih igara.

ŠILOBAD: Danilović je otišao u Bolonju, a Đorđević u Milano. Mi smo ostali još jednu godinu sa Željkom.

STEVANOVIĆ: Izgubili smo od Zvezde u finalu plej-ofa 3:2. Tad su igrali odlično Neša Ilić i Saša Obradović. Oni su nas...

ŠILOBAD: ...i Arkan je sedeo u prvom redu ispod koša. Neću da bacam ljagu na tu Zvezdinu titulu, ali nije bilo lako suditi te utakmice.

Dobar je ceo tekst koga zanima, intervju Silobad i Stevanovic..
http://mondo.rs/a999545/Sport/Kosar...ntervju-Mladjan-Silobad-Zoran-Stevanovic.html

http://sport.blic.rs/kosarka/domaca...nje-partizan-se-razisao-sa-robinsonom/vvsdmfl

Košarkaši Partizana u Hali sportova "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu se spremaju za početak Superlige i meč sa Vršcem narednog petka (20) u hali "Aleksandar Nikolić". Crno-beli u domaće prvenstvo ulaze bez Frenka Robinsona, saznaje Blicsport.

Trener Aleksandar Džikić na treningu u petak uveče nije mogao da računa na još uvek povređenog Uroša Lukovića, dok se Robinsonu zahvalio na saradnji.

Kako saznajemo, Partizan će sa američkim bekom sporazumno raskinuti saradnju.

Crno-beli će trenirati i na Vaskrs, a u ponedeljak kreću put Kruševca na humanitarnu utakmicu sa Mega Leksom

C9ZRwEXXYAEYbgR.jpg

http://sport.blic.rs/kosarka/domaca-kosarka-i-aba/intervju-predrag-danilovic-predsednik-kss-za-blicsport-mnogo-sam-ponosan-na-decu/vpfy9m9

Šta vam je ostalo u sećanju pre ili posle utakmice u Istanbulu?

- Jao... Pre utakmice se sećam da sam prvi put odseo u tako lepom hotelu kao što je bio taj u Istanbulu, a posle finala, stroge večere, na kojoj je pokojni profesor Aleksandar Nikolić posle slučajno razbijene čaše Ive Nakića, iako smo mirno sedeli i pili kiselu vodu, prokomentarisao: "Šta vam je, šta radite, za tri dana igramo važnu utakmicu u prvenstvu, prekidaj", a ovo ostalo izbledi.

Sve je rečeno.

Zecevic u zenskom kosrakaskom klubu.

http://mondo.rs/a1001432/Sport/Kosarka/Zarko-Zecevic-potpredsednik-KZK-Partizan-1953.html

Žarko Zečević se vratio u Partizan.Bivši generalni sekretar crno-belih, deset godina nakon što se povukao sa te funkcije, ponovo će biti aktivan u sportu.
Žarko Zečević se vratio Partizanu, ali i košarci.

Bivši košarkaš crno-belih, 16 puta reprezentativac Jugoslavije, ali javnosti najpoznatiji kao dugogodišnji i trofejni generalni sekretar Fudbalskog kluba Partizan (1985-2007), izabran je sinoć u "Klubu sportista" na stadionu u Humskoj za - potpredsednika KŽK Partizan 1953.

Boze, koliko mrzim premijer ligu Srbije. Kvalitet nula, al zato poltronstvo na nivou. A i mi igramo preko one stvari i nadamo se da ce da prodje. Treba nam 5 minuta smislene igre da regulisemo ovo.

Jedino zanimljivo na ovakvim utakmicama je sto se bukvalno sve cuje. Dzikic mora da vice na Majstorovica kako bi ga postavio i u napadu i u odbrani. Covek je izgubljen u vremenu i prostoru.

Da se mi polako razilazimo sa Dzikicem....niko mu ne trazi trofeje ali je smesno ...kao da nisu trenirali od Cedevite a tek pristup utakmici to je tek posebna prica.

Poslednja izmena:
Sto vole Srbi da smenjuju, cudo jedno. Svaki drugi, od ovih 1000 dusa sto se skupilo u Pioniru, bi da smenjuje. Ja licno od Partizana uvek ocekujem da bude iznad svojih mogucnosti, ali ne vidim potrebu za dramom. Ove godine nismo pogodili sa selekcijom i rezultati su srodni tome. Ni plus, ni minus.

Canak je par utakmica vodio izvanredno, neke i ne bas, ali covek sam za sebe kaze da jos nije trener. Samo su navijaci ubedjeni da bi nas on preporodio. Trener vodi ekipu svaki dan po vise sati, ne samo pred publikom.

Nama za ubuduce treba jedan teskas, sa barem elementarnim znanjem. Zivimo od trojki jer igra pod kosem ne postoji. Jedini koga se barem malo plase u reketu je Lukovic, a on i kada nije povredjen ne moze da izdrzi da igra duze od 5 minuta u kontinuitetu. Najveci problem ove ekipe, koja kosta ukupno 700k, je sto ima igraca od 100k koji sedi na klupi. A sedece i sledece.

Back