KK Partizan

Jeb.ala ih trojka vise! U proseku daju 9, sada 8 u prvom poluvremenu, a mi poradjamo poene. Bacanja tek necemo videti. Majstorovic odigrao za njih, kod nas samo Gordon radi nesto na misice i Bircevic. Treba nam Novica da potegne..

Malo smo se povratili sutem, kao i uvek, al ne mozemo nista da odbranimo. Fali energije, za razliku od nas Cedevita deluje kao ekipa koja se bori i zeli finale. Jos cemo da ih posaljemo sakata na cigane..

To bi bilo to, posteno su nas odradili. Nismo poveli ni jednom ove sezone u Zagrebu. Koliko para, toliko muzike. Nismo prevazisli sebe, a pitanje je i koliko bi to imalo znacaja, ali bi makar bilo partizanski. Ovo sto smo odigrali tamo u ovoj seriji je vise izgledalo kao neko 15-16 kolo lige, a ne PO.

Jest' rezultat u okviru limita, al naravno da cemo se nadati da mozemo prevazici iste, kao prosle sezone. Ove, nista od toga.

Oni su pogodili svoje suteve, nasi nisu, i to je to.

Voleo bih da nismo zavisili od toga dal cemo pogadjati serije trojki, ili da li ce biti nekih individualnih resenja, vec da smo nalazili alternativne, lukave nacine da dolazimo do poena, kao i prosle sezone, ali situacija cele sezone nije isla u tom pravcu, vec samo ovo sto smo gledali veceras, i tako ce se i zavrsiti.

U svakom slucaju, respekt za trud. :ok:

Naravno, zao mi je i sto saljemo ove kilavce na Pantere u finalu, gde ocekivano nece pruziti nikakav otpor, al' ko nam kriv, imali smo neke svoje sanse.

Jbt, oni se primaju na kraju kao da su dobili ne znam kakvog rivala, a po odnosu cistog kvaliteta ovo je moralo biti samo rutiniranje za njih.

Ja stigao tek na poslednju cetvrtinu. Ovo koraka nije videlo, ali to smo i ocekivali... A bas je trebalo za -4.

Nemoj da gresis dusu. Sudjenje vise nego korektno, apsolutno.
Debilno smo odigrali...sa malo vise mozga lagana pobeda bila moguca. Ne znam koliko prilika smo imali i koliko gresaka nepotrebnih smo tad pravili uglavnom. Ne razumem ispucavanje trojki na 5-6 minuta do kraja na minus 6. Retardirano.
Gde je Lukovic u zadnjoj cetvrtini??? Ubacio ga zadnji minut kad je vec sve bilo reseno.
Debeli me razocarao jako.
Sa Majstorovicima, Koprivicama itd. da smo usli u finale to bi bilo nevidjeno cudo. Nije realno...slabi smo i ustasse idu zasluzeno u finale.

Tamo ce popusiti lagano od garavih. Ni tu nema dileme.

Znate li sta su oni najveci cigani sa severa za vas ,nula..Vecina vas ste prvo moralne nule,iskompleksirane.Da ista kulture,obraza imate ne bi mogli ovakve stvari da ostavljate..E ovo je dule napravio,zatrovao vas i to je dule napravio od nekada sportskih i najboljih kosarkaskih navijaca ,zatrovao.

Kazete nisu koraci?nisu nego trokoraci..Decko svaki mec napravi za 5 min 3 faula u napadu,nmz normalan blok da napravi,drvoseca koji ne moze da spusti loptu i zakuca i krive su vam sudije..Trener koji je maloumnik i pravi maskotu od sebe.
Pogledajte vi Partizan kakvu odbranu igra,sami su bili prvih 30 minuta na svaki sut,igraci cedevite,2 metra su nam odaljeni igraci..Igramo odbranu kao za vreme dalipoagica i kicanovica..Aloo trener takozvani dopusta na minus 3 i kada se lomi mec,6 ili 7 suteva za 3 zaredom.Nije u stanju akciju da prozove..Jel svatate vi to?
Jel svatate da mi akciju nismo napravili,da smo mi poluamaterski tim sa jednim kvalitetnim igracem.Jel vidi neko da nemamo centra,da se bilan i ostali sprdaju kao sa decom..Da velickovicu koga obozavam dozvoljava da radi sta oce..Bas mi je milo kad je izgubio onu loptu,2 beka mu sama i on nasao da krece da prevodi loptu i to vam ozbiljna ekipa..Poluamaterski igraci i igraci za kls..Pocevsi od komprivice i majstorovica kao najgorih,pa do pota,vrapca i sve do ratkovice koje igra 20 min. na svaki mec i ovakav doprinos ima.Umesto da nam je doveo centra masni pa makar bio bilo kakav da igra i odbranu,makar djumica on ovo radi od ekipe.Marinkovic decko da kos kad je sam,totalno ocajan cele sezone i stagnirao,vratio se u nazad.Andric prosek,100 takvih ima.Velickovic koji igra kao da ima 18 godina,Bircevicu svaka cast,a tek jadni Hecer koji nema sa kim da igra uz pomalo Velickovica jedino mogu da igraju za Partizan

Jbt, oni se primaju na kraju kao da su dobili ne znam kakvog rivala, a po odnosu cistog kvaliteta ovo je moralo biti samo rutiniranje za njih.

Naravno da jesu...sokici CEDEVITA pobedili sampiona Evrope, visestrukog prvaka regionalne lige itd. eeeeejjj...
Za njih veliki uspeh, mada vidi se iz aviona koji su jadnici i kompleksasi...to stoji.

- - - - - - - - - -

Potpisujem ovo sto je napisao B.B. 13

Kakve bre sudije...ubacili ujake u trecoj cetvrtini u Bonus nakon par minuta. To sto mi nemamo slifa i znanja i mooda da to iskoristimo, to je vec druga prica.
Ponavljam, sudjenje vise nego korektno. Sami smo krivi, jer smo nesposobni, jer je trener zakazao veceras gadno, jer imamo tri igraca a ostalo je raspad sistema. Prosto i jednostavno.

Poslednja izmena:
Ne vicem,nego sam poludio.Uvijek su nam drugi krivi i zbog toga cemo teze napredovati.Prastajte ako sam nekog uvredio,nije mi bila namjera..Nemam previse godina,ali ovo je najgora sezona po igri partizana ikad sto sam gledao.

Nemoj da gresis dusu. Sudjenje vise nego korektno, apsolutno.

Komentarisao sam samo jednu situaciju cim sam se ukljucio, i meni se ucinilo isprve na brzaka da su koraci, ali na ponovljenom snimku se lepo videlo.

To je sve, a prve tri cetvrtine nisam ni gledao.

Nema potrebe za lozenjem kao sto kolega bb13 ima visak energije za tastaturom, sve je jasno kao dan sto se utakmice tice.

Back