KK Partizan

ovako igramo celu sezonu, sto bi vcrs drugacije. videlo se u novembru da je selekcija ocajna, kad u januaru nije uzeta neka petica bilo je gotovo.

dzikic potrosio kredite. ako opet lakonski izbaci: kakvi su takvi su, nemam bolje... pod mac.

Staro dobro pravilo kaze da Partizan mora da ima sampionski tim ili da ga stvara. Ovo je tim u kojem bi vecina igraca primirisala klubu kao navijaci sa tribina, ipak nisu oni krivi sto nose dres slavnog kluba kao i trener koji je za timove sa sredine aba lige. Oni su se borili u skladu sa mogucnostima i nema se puno zameriti.

Nisam gledao, ali sudeci po statistici, povreda Boutrajta im je omogucila da teziste prebace na centre, sto im je dalo dubinu, razigralo i druge (vidim npr raspalog Babica sa 14p), a mi centre nit znamo nit imamo cime braniti.

Boutrajt pravi veliku stetu, ali opste je mesto da su individualni sutevi sa (polu)distance najbezbolniji jer ne donose nista po pitanju timske igre. Kao sto smo mi ispali zivi primer toga ove sezone.

Jadnici su bili pod velikim pritiskom. Nije ova liga pravljena da bi mi izbacivali njih, Pantere i Milove, vec je liga pravljena ocito za njih.

Mislim, zaista ne razumem onakvu reakciju Babica na obican faul da bi se islo u penal-zavrsnicu.

Пораз као пресликан из утакмица које смо изгубили ове сезоне.Противник се одвоји рано ми их ту нешто јуримо и на крају изгубимо.

Kakvo prorocanstvo, kako si samo dosao do tog zakljucka, iako nista nije govorilo u prilog tome.

Baba Vanga < Baba Brenka.

Verovatno je tako predvideo i da ce Psihopata uzeti 50+% na tzv. izborima.

Elem, sta da vam kazem ljudi? Kvalitetnija i bolja su ekipa od nas. Mi bez ikakve koncepcije, sve se svodi na individualna resenja i besomucno sutiranje za tri. Razumem da se forsira trojka zbog njihove veoma jake unutrasnje linije, ali ajde neka to bude makar iz izgradjenih akcija, a ne suvo prangijanje kako se kome digne. Imali smo sansu na 5-6 razlike za njih, ali tada smo opalili 6-7 trojki u nizu, naravno sve promasili i tu je definitivno zatvorena utakmica. Silovati u toj situaciji je potez imbecila, morali smo da idemo da postignemo bilo kakav kos, igrati smiren i kontrolisani napad, naravno mi smo sve suprotno uradili. Olaksavajuca okolnost je bila rana povreda Boutrajta sto mi nikako nismo iskoristili. Takodje, osim kretenske igre, nedostajala nam je zelja za pobedom. Kao da smo se unapred predali i dosli da odradimo utakmicu i odemo kuci. Ne moze tako da se igra majstorica polufinala, jednostavno ne moze i ne sme. Partizan nije Mega da je svaki rezultat uspeh (iako ovo polufinale jeste, da budemo realni) i da se zadovoljava postignutim iako ima sanse za nesto vise.

Par stvari su me izvele iz takta. Faul Ratkovice na kraju, na pola terena bez ikakvog smisla. Znaci iskusan si igrac, pa koji qurac jbt? Dzikic poludeo na njega, ovaj samo siri ruke. Pa nemas ti 17 godina pa da pravis idiotske faulove iz besa i ocaja. Mislim da bi Pot bolje odradio rolu od njega. Zatim, sta je bre sa Koprivicom? Lik srlja li srlja iz greske u gresku, ali uredno ostaje na terenu. Dok nije zasrao sve sto se zasrati moze. Btw, kad smo kod njega, jesu li bili koraci? Uzivo se cinilo da jesu, a nemam zivaca ni snage da gledam snimak. Nek se uhvati sa Majsotorvicem za ruku, mozda nauce za deset godina da postave dobar blok.

I za kraj, krivo mi je sto Lukovic nije zveknuo onu jajaru Tomasa. Pa koliko kosta da kosta. Suspenzija, pare, daj sveeee, ali bi i on i ekipa i mi navijaci Partizana dobili odredjenu satisfakciju.

P.S.
Kad igramo sledecu utakmicu?

Ma nemoj reci da nisi glas'o za Aleka i Andreja, tj. svoju FMP-Zvezdu izmedju svega ostalog?
Dobro, to se ipak generalno uklapa u vase sizoidno stanje.

Nego ugledaj se ti na SNS legende Pekovića i Grbu.I zahvali se malom Aleku kao i oni.
A na izbore ne izlazim poslednjih 10-tak godina...

- - - - - - - - - -

Kad vi niste plakali 2011 posle -41 i odlaska u frizider zasto bi iko plakao zbog neke trojke?

Zato što zbog te trojke nećete videti EL još desetak godina

Poslednja izmena od moderatora:
Da, trojke su krucijalne za osvajanje mesta u EL i slicno, dokazano na vasem primeru. Kao sto vi "niste gledali" svog Ivu Lolu u EL Jorovica, Bajica i kompanije, ili zbog Vestermana, Bertansa, Milosavljevica i ostalih malo kasnije, ili zbog Sarica i Blesingejma naredne godine...

Klasicno pantersko zabijanje glave u pesak u stilu pravimo se da ne postoji. Kao, da Nolan Smit nije pogodio, kao da Simon ne bi izjavljivao "Eto njima titule mi cemo dobiti EL".

Nego ugledaj se ti na SNS legende Pekovića i Grbu.I zahvali se malom Aleku kao i oni.

Ugledaj se ti, jer bar imas zbog cega da se zahvaljujes. ;) Mozda ima i Pekovic, a Grba mozda i dobije, kao Rakac ili srbski cetnik Suzana.

A na izbore ne izlazim poslednjih 10-tak godina...

Napustio politiku zajedno sa gazda Nebojsom? Makar jedna doslednost od tebe. :whistling:

Poslednja izmena:
Sta je jedno usesce u El naspram prestanka postojanja jednog kluba.

Jedno učešće!!?? :rotf::rotf::rotf: Da vratiš učiteljici pare. Ni do 5 ne umeš da brojiš. A trebaće ti svi prsti na rukama i nogama i tvoji i svih vas sa foruma dok ponovo zaigrate EL.

- - - - - - - - - -

Napustio politiku zajedno sa gazda Nebojsom? Makar jedna doslednost od tebe. :whistling:

Nikada se nisam ni bavio.
Neko mora da radi a neko dežura po forumima 24/7 i trtlja i blebeće.

Pustite ih neka troluju i lupetaju, samo ignore.

Posto je sezona, manje - vise, zavrsena, vreme je polako da se prave planovi za narednu. Nadam se da Dzikic i ekipa imaju u planu koga ce da dovedu, koga da puste, a koga da zadrze. Ne smeju da se ponove fejlovi iz ove sezone. Pre svih Robinson. Jbt, dovedes crnca i on ti u poslednjoj, najvaznijoj utakmici odigra tacno 0 minuta. Znaci, treba se okrenuti mladjim i fizicki spremnijim igracima. Jesu ovi sa Koledza macke u dzaku, ali bolje i to nego dokazan nekvalitet raznih Robinsona i potpisivanje povredjenih igraca kao sto je Gordon. Vece su sanse da ubodemo.Takodje, nadam se bunarenju nekih klinica, da makar imamo kakvu - takvu osnovu za naredne godine. Imam utisak da smo ovu sezonu, govoreci iz cisto sportskog ugla, bacili, niti selekcije na malo duze staze, niti trofeja... E sad ako je dug smanjen, onda nije totalni fijasko i ima naznaka da idemo u pravom smeru.

Treba preispitati pre svega Dzikica, koji je pokazao u sezonu i po i talenat i posvecenost i velike limite. Pre svega mislim na to da covek sam kaze da mu filozofija nije da igra na duze staze, razvija nesto, igrace, sistem, i sl.

Vrlo moguce da bolju opciju od njega nemamo. Isto tako je moguce da su nam potencijalno bolje opcije ispred nosa, Canak ili Scepanovic. To treba imati neku mudru glavu u upravi da to vidi, a ne telecu i penzionersko-kladionicarsku.

Back