Kakvo prorocanstvo, kako si samo dosao do tog zakljucka, iako nista nije govorilo u prilog tome.
Baba Vanga < Baba Brenka.
Verovatno je tako predvideo i da ce Psihopata uzeti 50+% na tzv. izborima.
Elem, sta da vam kazem ljudi? Kvalitetnija i bolja su ekipa od nas. Mi bez ikakve koncepcije, sve se svodi na individualna resenja i besomucno sutiranje za tri. Razumem da se forsira trojka zbog njihove veoma jake unutrasnje linije, ali ajde neka to bude makar iz izgradjenih akcija, a ne suvo prangijanje kako se kome digne. Imali smo sansu na 5-6 razlike za njih, ali tada smo opalili 6-7 trojki u nizu, naravno sve promasili i tu je definitivno zatvorena utakmica. Silovati u toj situaciji je potez imbecila, morali smo da idemo da postignemo bilo kakav kos, igrati smiren i kontrolisani napad, naravno mi smo sve suprotno uradili. Olaksavajuca okolnost je bila rana povreda Boutrajta sto mi nikako nismo iskoristili. Takodje, osim kretenske igre, nedostajala nam je zelja za pobedom. Kao da smo se unapred predali i dosli da odradimo utakmicu i odemo kuci. Ne moze tako da se igra majstorica polufinala, jednostavno ne moze i ne sme. Partizan nije Mega da je svaki rezultat uspeh (iako ovo polufinale jeste, da budemo realni) i da se zadovoljava postignutim iako ima sanse za nesto vise.
Par stvari su me izvele iz takta. Faul Ratkovice na kraju, na pola terena bez ikakvog smisla. Znaci iskusan si igrac, pa koji qurac jbt? Dzikic poludeo na njega, ovaj samo siri ruke. Pa nemas ti 17 godina pa da pravis idiotske faulove iz besa i ocaja. Mislim da bi Pot bolje odradio rolu od njega. Zatim, sta je bre sa Koprivicom? Lik srlja li srlja iz greske u gresku, ali uredno ostaje na terenu. Dok nije zasrao sve sto se zasrati moze. Btw, kad smo kod njega, jesu li bili koraci? Uzivo se cinilo da jesu, a nemam zivaca ni snage da gledam snimak. Nek se uhvati sa Majsotorvicem za ruku, mozda nauce za deset godina da postave dobar blok.
I za kraj, krivo mi je sto Lukovic nije zveknuo onu jajaru Tomasa. Pa koliko kosta da kosta. Suspenzija, pare, daj sveeee, ali bi i on i ekipa i mi navijaci Partizana dobili odredjenu satisfakciju.
P.S.
Kad igramo sledecu utakmicu?