KK Partizan

Znao sam da je 7-0 previse, al protivnici slabiji. Sad sam ocekivao bar Cedevitu da drknemo, al nista, previse lose i neodgovorno igramo. Dzile je delimicno kriv, selekcija je kao i uvek iznudjena, ali opet je mogao bolje. Bircevic uzasan, kako on udje tako ekipa pada i raspada se. On i Majstorovic su mi najvece rupe, Vrabac gori nego prosle sezone, Andric ne napreduje...

Ne mogu da verujem da Hecer celu utakmicu brani Noletovog kera ispod bloka, a ne moze ni lasom da ga uhvati kad ovaj krene na prodor. Dzile trebao ranije naci resenje na njihovu odbranu, a ne 5min pre kraja.

U svakom slucaju, moze to i bolje, ali su limiti bolno ocigledni - ne moze bas puno. Ovo je najlosiji Partizan ne racunajuci onaj vizionarski eksperiment sa Perom kao "trenerom".

Koliko su nam i ovi favorizovani protivnici bedni govori i cinjenica da ni bez sudija nisu mogli, narocito Buducnost. Dobro, Panteri bi nas odradili i bez njih, samo im je trebalo da Radonjic moze da se kurobeca na novinarska pitanja, pa imali su i 20+ u jednom momentu...

Nista neocekivano, nemamo ni snage ni pameti za vise. A nije da nam se nisu nudili, ali mi smo kao dobri domacini uzvracali uslugu. Bircevic retko koga moze da sacuva, ono je da sednes i da places.

Jedino smo pokazali da je Cedeviti bolje bez Mrsica. :mrgreen: Poceko je ispao faca u vise navrata. Gadjaju ga upaljacima (isti ovi hromozomi koji se na snimku svadjaju sa Dziletom, mislim sa te strane tribine), a on sklanja i pokazuje sudijama da je sve ok. Da ne moraju da smaraju sa upozorenjima.

Imali smo 17 razlike. I? Pa izgubili smo.

:hahaha: Koji mozak.

Naravno da su nasi simpatizeri, sad takvi isplivavaju... Ljudi napustaju.

Tuzno videti poluprazan Pionir, posle Olimpije, mislio sam protiv Poljaka los termin i radni dan, ali ocigledno nema vise onoga od pre. SNS batinasi su odradili svoje. Uprava naravno niti jednom nije stala makar verbalno u zastitu interesa kluba, a navijaci su prepoznali trenutak. Sad pola ljudi vise ne zeli da gleda ovaj besmisao od naseg takmicenja u zatvorenim ili poluzatvorenim ligama, gde i da pobedimo necemo dobiti nista, gurnuti u besmislenu FIBA Ligu bez sampiona. I jos da te ovi Janjicari od Delija batinaju uz blagoslov policije.

Klub je i definitivno pod okupacijom, najradje bi bio i fizicki likvidiran, samo da to narucioma ne nanese neku stetu. Ovako cemo izigravati ikebanu za prvu starletu Srbije, Dzikic ce baciti vruc krompir iz ruke, a povesce nas Perin naslednik Kecman, i to je to.

Koliko sam naivno verovao da je uklanjanje Vujosevica samo plod prinude, ucene i moranja, i da se presece taj cvor u koji smo se upetljali - upetljasmo se jos dublje sa braniocem interesa Zlatibora (ili Sarica), i njegovom ekipom koja nije stala u odbranu niti jednog jedinog vitalnog interesa kluba za svo ovo vreme (pa neka su i izgubili isti).

Sa ovakvim scenama, klub je na putu da bude isti kao i fudbalski, koji je pod okupacijom odavno.

Od juče skoro ceo dobitak stavim na Partizan..........Koji moron.......:dash:
Ne gledam ih jer nemam Arenu, a mrzi me da jurirm strimove......
Vidim u jednom trenutku 14 razlike, reko‚laka lova.........A kvota bila 4 i nešto, Partizan uz puno koševa.......
A Džikić je izgleda smao deblja verzija Vujoševića.......

Naleteh na fejsu na ovog lika sto se raspravljao s Dziletom, zato sto ga znaju moji s kojima sam isao pre na utakmice, znaci obican "semenkar", prosek navijac, nit smrdi nit mirise.

Posle poraza za koji je iskljucivo on kriv,Dzikic,umjesto da se zapita gdje grijesi, ima vremena da se prepire sa mnom zasto nije uzeo tajm aut kod plus 17. I to traje 5 minuta. Uzas.
(da mu ne otkrijem identitet javno)

Al mogao bi on ipak da se ne zamara sa treniranjem ekipe. :hahaha:

drugi pasus.

dobra vremena.. znaci, lova, kola, qrave, tapsu te po ledjima, svi bi da budu ortaci, - kad si prvi, kad te vole. lepo. lako. lako je u dobrom, dobar biti. vas idol to zna najbolje. sve mu...

teska vremena. gde se pokazuje karakter. gde objasnis dal si men il si majsis. gde na strasnome mestu postojis. gde se dokazes kao partizanovac.

BORBA BRE!

BORBA BRE!

BORBA BRE!

Poslednja izmena:
CxJx5U3W8AAo8N8.jpg

Dobra fora. :hahaha:

Al politicki nekorentni Dzile, tu na konfama kao kul, a vamo Veliku Zvezdu zove FMP-om, c-c-c.

Мени се не свиђају ове изјаве АЏ-а после пораза ...ових задњих.Укратко(он мисли и каже) :играчи су криви,недорасли,судије не коментарише.А он ?
Тако је некада "најтренер" ФК Партизан Тумбаковић имао изјаве.
Вероватно смо више очекивали,(ја свакако),али не видим ни да је лоше.Изгубили смо од ЈАЧИХ (са све судијама) ,а побеђивали себи сличне.У европи
добро стојимо,победе у гостима;) ...и тако ,видећемо.Исто не разумем баш толику огорченост на Бирчевића.

Pise Tegeltija da se Lukovic ukocio i da verovatno nece igrati sutra, tako da nam se centarska linija svela na Koprivicu. Znaci imacemo centra (kakvog takvog) maks 15 minuta dok se ne napuni faulovima, a ostatak Novica, Bircevic i Kenan. Ako nas ne bude hteo sut moze svasta da bude.

Dziletu se ekipa raspala na oci, ovako je izgledao Perin Partizan. Mesto da se stvari popravljaju od rastimovanog pocetka (ali sa pobedama), neodgovornost u svim elementima igre samo raste.

Prozvao ekipu da igraju kao devojcice, epilog - ekipa ulazi u mec spustenih gaca, na svom terenu protiv najslabije ekipe u grupi, koja ih rutinira bez pravog otpora.

Dzile je napravio mali spektakl spasavanjem brlje uprave i "trenerske" komisije na celu sa Bozicem, a sad ce morati da spasava svoju brlju. Znamo zasto je sve ovo jako lose, al ko zna mozda tu ima i nesto dobro, mada ne izgleda tako.

Mislim da ce morati da padnu neki otkazi i sok-terapija, s tim sto tu ne mislim na mucenog Robinsona, vec npr. na Bircevica... Strasno koliko je ispao los potez "kupujmo domace samo zato sto je domace".

jbs srce, sad kesa place. msm, plakala je i protiv buducnosti i cedevite, ali sitno. sad sam na poluvremenu usao all-in. zaklali su me.

posle kazu igracima i treneru je najteze... jeste qracc.oni ce i za ovo prime platu. valjalo bi neki poslednju. chu neki. mlogi.

Kakav raspad sistema. U pravu ste da nam treba neka sok terapija. Bircevic kriminalan na obe strane, neverovatno je sta radi. Ove mucenike jeste htela trojka ko budale, ali nasom krivicom su svi ti sutevi bili otvoreni.

Pozitivna utisak jedino Vanja i to sto nismo silovali sut, i donekle sto Robinson nije bio igrac manje.

Back