KK Partizan

Na kraju 49 bacanja, jel pao rekord?

To bi trebao neko da proveri. Ali tesko da ce se iko od novinara time baviti, jer sve je to normalno i nije nimalo cudno.

Sto se Radonjica tice, i gori ljudi od njega postaju arogantni od tolike bahatosti, kada ti se otvori sva vlast i moc. On nije los covek, samo polu-covek, obican mediokritet koji se ceo zivot skrivao iza ledja raznih mila, covica i vucica. Kako ocekivati da se u takvoj atmosferi ostane iole normalan?

Sve je jasno, mozda bi i mogli biti konkurentni da su nam unutrasnji igraci dobri koliko i spoljni, ali Bircevic, Majstorovic su katastrofa, a Lukovic naravno slabo koristan samo sto se od njega malo i ocekuje, dovoljno je da se trudi. Razlika u odnosu na proslu sezonu su Dzons-Vilijams vs Majstorovic-Bircevic. Ista cena. Ko nas je ter'o na to, niko, dakle, greska u selekciji.

Mozda se i momci poprave, tesko je biti gori od ovoga, ali bojim se da se karakter ne popravlja.

01-670x447.jpg

i mi smo nekad bili silni... i bahati.

da mu je neko drugi radio selekciju, rekao bih dzile, bjezi. ovako, posto je on birao ludog bircu, koji kosarkas nije i jos ovo nekoliko visokih ljudi, krljaj kako znas i umes. sa ovima sto numeju.

p.s. sudije jesu brljale od pocetka, u zelji da uspostave kontrolu, ali broj penala cigana je o.k. faulovi su bili, za faulove idu bacanja.

Bircevic, pa i Majstorovic bi bili bolji da imamo jednog strvinara pod kosem (sto ne opravdava slabu igru sada, mora bolje). Sad sam vec da se Robinson zameni za nekog crnog teretnjaka iste cene, i Vilijams je bio dugo i cesto pogubljen, ali je bio prisustvo misica pod kosem. Sad ga nemamo ni u tragovima

Sad sam vec da se Robinson zameni za nekog crnog teretnjaka iste cene

Pa ako igrac kog nema na Wiki igra upola cene zato sto posle ACL ne vredi skoro nista, plasim se onda koga bi mogli dovesti.

Moze se zavrsiti sa Robinsonom, pustiti Tanaskovic il koga vec ima, a onda u zavisnosti od rezultata pojacavati se na prolece pod kosem.

Robinson je jeftin igrac, koji u principu moze da proigra u jednom trenutku pa da ispadne da se isplatio. Low-risk igrac. Da imamo para za neku doselekciju, ili da mozemo da zamenimo neke druge, ne bih ga ni spominjao. Ali nazalost, on je jedini gde mozemo da "ustedimo". Ko nam kriv kad nemamo marketinski potencijal da teramo igrace i jos zaradjujemo na tome.

Poslednja izmena:
ne pomaze bircevicu nikakva strvina, covek nije kosarkas. ali `ajde, kao bi mogao malo da se izvlaci vise na sut za 3, sto je SVE sto zna od ove igre (napred i pozadi).

majstorovicu moze da pomogne samo neka belgijska liga ( pre austrijska). covek izmedju 4 i 5, tj. ni 4 ni 5. za ozbiljnu kosarku neupotrebljiv u napadu, a odbrambeno je vrv jedan od najgorih igraca koje sam ja gledao.

robinson ima ogromnu zelju, igra za kikiriki, ali... covek se krece kao invalid. pre ce da polomi koleno opet nego sto ce poceti da ozbiljno igra kosarku.

i sve je to super u odnosu na ove sto vode klub.

jbg.

da bre, uz sve ostalo, majstor je i svilen/baksuzan. cesto se povredjuje.

sto se samog tiima tice, ovo je pojacanje. njegovi minuti podeljeni na koprivicu i lukovica ce bolje biti popunjeni.

sto opet govori o bas losoj selekcij. a covek ima ugovor i za sledecu godinu, sa 0% sanse da nam ga neki zli milion preotme.

jedino sto moze pomogne je neka zivotinja na 5 koja zida, gura se, unosi, (zebo type player), a takvo nesto ne mogu da nadju ni EL klubovi.koji imaju repa.

Proklizao je sam na liniju koja je od neke klizave plastike kao najlon nekakav. Jbg desava se. Mada nista do sada nije pokazao. Treba nam jedan teskas ispod kosa jer je sramotno koliko su fizicki inferiorni oni mesanci cetvorkapetica koje imamo pod kosem.

Mucenik dobio aplauz jer je maltene igrao za vas. Da je bio u stanju da vam porazbuca ekipu... Secamo se kako je zvizducima ispracen Bertans kada je pokidao ligamente, ili kako je Bogdanovic gadjan dok je lezao na parketu.

Znamo se, panteri, nemojmo...

Koliko ovi jadnici iz Solnoka ne znaju toliko im mi dajemo sansu da igraju egal. Koprivica je decko operisan od kosarke. Protiv Zvezde je napravio 3 faulova za cetvrtinu a sada je uspeo za 5 sekunde provedenih na parketu jednu. Lukovic i Vrabac bacaju na kos kao ispred zgrade. Ispromasivase se ljudi za sve pare u 1/4.

Back