KK Partizan

Cxp9P1jXUAAn114.jpg

Pravoslavni Birca.:hahaha:

Pravoslavni taliban u Partizanu, sta docekasmo.:D

Ma gde taliban, to je sad pomodarija, posle komunizma i svega se ponovo otkrivaju nove stvari da bi se ljudi pokazali kao najveci pravoslavci, pa tako sad gledam ljude i klince koje tako uce njihovi roditelji, u busu se krste cim prodjemo crkvu (!?), a za sportiste koji su izgleda medju glupljima se primilo i ovo "pokazivanje" po uzoru na svece sa starih ikona, bez ikakve logike, smisla i pristojnosti, sa nekim facama i kreveljenjem. Al ajde, budalisanje, samo nek je pozitivno.

Evo ga Luca Bejbe od sinoc:

https://twitter.com/fcb_basketball/status/800076549609271296

Ma gde taliban, to je sad pomodarija, posle komunizma i svega se ponovo otkrivaju nove stvari da bi se ljudi pokazali kao najveci pravoslavci, pa tako sad gledam ljude i klince koje tako uce njihovi roditelji, u busu se krste cim prodjemo crkvu (!?), a za sportiste koji su izgleda medju glupljima se primilo i ovo "pokazivanje" po uzoru na svece sa starih ikona, bez ikakve logike, smisla i pristojnosti, sa nekim facama i kreveljenjem. Al ajde, budalisanje, samo nek je pozitivno.

Evo ga Luca Bejbe od sinoc:

https://twitter.com/fcb_basketball/status/800076549609271296

Не знам да ли си Србин и Православац,али ако јеси овај твој коментар је баш будалисање ...и више од тога.Још жалосније,ако јеси.
И да ли си ти уопште упућен мало у православље и иконе (због овог подвученог)...А о овом који у свакој бради види талибане :roll: ...али добро,није тема овде за то.
Што се тиче кошарке:Ја бих Луковићу одмах понудио уговор на 2-3 године.Знам да није центар какве смо имали.Али какве смо имали "центре" задњих година
он је добар.Чини ми се да може и више.У нападу - уз доброг плеја.Да буде нешто као наш БМарјановић...

Samo u prvoj cetvrtini izgubili 9 lopti, dozvolili 5 skokova u napadu i 2 puta napravili faul za 2+1. I sve ovo nema veze sa kvalitetom, nedostatak odgovornosti na maksimumu. Ovo mora Dzikic da regulise, ne moze svaki put da rezignirano sedne na klupu i objasnjava Kecmanu kakve gluposti igraci prave. Izmeni odma, deri se, trgni, posalji nekoga na kraj klupe u svlacionicu.

Zasto bi bilo koje takmicenje tankovali? Kao sve snage uloziti u ABA, koju cak i da osvojimo, a ne vidim kako, necemo videti EL. Pare za igrace ne mozemo obezbediti, a sa ovakvim kadrom se mucimo i u ovom nizerazrednom. Sudbinu Partizana mogu (eventualno) da olaksaju neke nesportske promene na prolece. Eventualno sa velikim E.

Nije da smo zasluzili pobedu sa onakvim skokom, divljanjem i odbranom, al sudije su se nacascavale domacina samo tako. Sa jedne strane "pustaju igru", da citiram komentatora, a sa druge strane konacno je prelomio faul Koprivice na sutu za 3.

Ovi dobise dijareju od trojki i suteva sa distance. Ne promasuju. Koprivica je glup kao tocak.

Eh da je jedini. Koprivica je kls igrac, da je sve normalno igrao bi do 5 minuta. Mene vise smeta kada Bircevic i Robinson gube lopte i poklanjaju bacanja bez razloga, ili kad Ratkovica izgubi zivce pa u par minuta napravi vise gluposti nego u sto ukupno pravi.

Jbg. bolje drugo poluvreme, ali krenuo je i njih sut. Ja svaku utakmicu gledam kroz to da li je Partizan bio bolji ili barem na svom nivou, i definitivno nije. Mora bolje, mora koncentrisanije. Da se zna sta je ciji zadatak i da ne moze da se igra bez odgovornosti. Nose dres Partizana, ne Mege npr.

Ne kapiram zasto je pala poseta posle par kikseva? Meni nije muka iz Podgorice da dodjem, odgledam i vratim se..

Ne opada poseta zbog kikseva. U stvari samo smo jedan kiks i imali. Pobedili smo sve utakmice u kojima smo bili favoriti i isto tako izgubili sve gde smo bili autsajderi (osim Ludvisburga).

Nisam do sada propustio ni jednu, idem i veceras. Poseta je najosetnije opala posle divljanja "ozaloscene familije" onog ubijenog vodje. Klub nije stao iza ljudi i to pogadja. To je kao da gazda kafane ne zastiti stalne musterije kada mu se jednom pojavi neki bahati tatin sin. Oseca se razocarenje, slicno je bilo i prosle godine kada je oteran Dule.

Pored toga, klub se ne bori vec nekako zivotari. Da osvojimo nesto ne mozemo (ili bar za sada tako deluje), a propasti necemo. Izigravamo neku bljutavo-mlaku sredinu. Igramo da nam prodje vreme.

Siguran sam kada bi se malo trgli, kada bi proradio inat da bi se i poseta vratila na staro. Ponovo paralela sa prethodnom godinom, poseta je skocila kada je doveden Dzikic i kada je tim zapravo poceo da se bori za opstanak. Fali nam taj jedan potez uprave, da pokazu da rade nesto kako bi klub bio bolji, pritom to nuopste ne mora da bude kupovina igraca.

Meni skroz ok utakmica za sad. Gresimo ko i uvek, ali je borba na nivou. Primili smo nekoliko trojki preko ruke, a zaje.ba.vaju nas malo i (Selj)Ober i drugari.

Atmosfera je pozitiva, 3-4 hiljade bez organizovanih. Navija se sporadicno kad kome sta padne na pamet. I dugo nisam video ovoliko klinaca na terenu na poluvremenu.

Nije mi jasno kako je iole normalno zavrsena utakmica sa Seljobrknezevicem, ko njega i zasto stavlja i gura, sa sve Milijom? Bilo je tu par momenata... Ovaj nek ide i nek svira svojima, nama ne treba.

Uvek treba istaci dominaciju jednog Djanija sa energijom i blokadama. Neke od poslednjih trojki user, nesto bezveze (Hecer), al bilo je i dobrih akcija na kraju.

Mislim da je ovo nasa najbolja utakmica u Pioniru ove sezone. Pobedili smo bez visokog procenta suta za tri sto raduje jer pokazuje da moze i tako. Prelomili bi mnogo lakse da nije bilo kls specijalaca. Mega je poslednju cetvrtinu vecinom sutirala bacanja, skoro polovinu od ukupnog broja. Duvali su u pistaljku kad god nisu mogli da daju kos. Cudo da Dzile nije dobio tehnicku veceras, svaki put kad smo osteceni jurio je sudije okolo.

Ludi Lukovic duble-double, odlican veceras. Vanja nastavlja da igra na nivou, sto me mozda i najvise raduje. Samo nek nastavi ovako. Novica kapitenski, u nekoliko navrata je stvarno pokazao klasu ispod kosa. Postavio meginu decurliju na mesto. Bircevic isporucio svoje poene za manju minutaza jer je napunjen faulovima. Ako je za pohvalu, ovaj put nisu bili glupi faulovi. Hecera nije hteo sut, i dobro je sto nije silovao. Jeste opalio 7 puta ali je svaki bio ili otvoren ili na isteku napada, to su sutevi koje mora da uzima. Veca je verovatnoca da ce ih pogoditi, ovo danas je nadam se incident za njega.

Robinsonova utakmica koja upada u kategoriju "nije bio igrac manje". Posebno sam ga sad odvojio jer je Dzikic pricao o njemu na konferenciji. U sustini fizicki je spreman 100 posto, ali ne moze da prelomi u glavi. Nece ga se lako odreci, sto je u neku ruku za respekt. Stoji iza svog igraca. Valjda bolje zna od nas koji ga gledamo jednom nedeljno sat-dva. Do sada je dobio puno prostora, a nije pokazao nista, ali sudicemo na kraju. Nisam se slagao ni sa raznim Djordjevicevim odlukama, pa je covek doneo medalje.

Back