KK Partizan

nadam se da je dzile ukapirao da nije toliki problem dobiti tenhicku i jjebati oca, mater, zenu... SVW, gownu koje krade.

nemam neki strah da ce sad manijacno da pocne da divlja svaku.

tvrdo. moze. ajde.

ovo je evropsko takmicenje. ocekujem da igramo sa 100% snage svaku utakmicu. u stvari, od partizana ocekujem da tako igra i prijateljsku protiv mladjih juniorki jedinstva iz ue.

elem, ocekivano dosta normalnije izgledamo bez povredjenog igraca na poziciji - ja nemam poziciju. i napred a pogotovo pozadi.

dobra pobeda u nezgodnom momentu i bez podrske noleta.

elem - elem, ova ekipa i trener postuju renome kluba, ozbiljnom pripremom i zalaganjem dobijaju ekipe slabijeg nivoa kvaliteta. od kojih bi da se ne zovu kkp nego npr metalac, pola pogubili. to je za postovanje.

protiv malo jacih ekipa, dobicemo 1 od 10. postoji gramnica gde volja i zelja prestaju da budu dovoljni i trazi se i kvalitet. koji mi nemamo.

idemo dalje. dominiraj!

Ne svidjaju mi se najave da se traze novi igraci, jer sve to lici na dublje zakopavanje u jednogodisnji instant-pokusaj.

Osim ako nisu naravno pravi talenti bilo koje nacionalnosti.

Dovodjenjem jednosezonaca, ti juris, tacno, sta? OK, pokusaj da se bude sampion u jednoj zatvorenoj i drugoj poluzatvorenoj ligi, iz ULEB takmicenja su te isterali i ti si na to pristao, dakle, ne znam bas sta.

U sustini bi bio dobar potpis, ima dosta potencijala, mlad je. E sad sto je izmedju pozicija, a mi takvih trenutno imamo podosta je posebna prica. Voleo bih da ga dohvatimo na vise godina, ne treba na jednogodisnji, ovu sezonu nam ne bi preokrenuo takav igrac.

Na wiki je vec neko izmenio da je u CZV, ne miruju ni na najave. :hahaha:

U blicu spominju i Vladu Dragicevica, doduse ne pise Tegi tako da uzimam sa velikom rezervom. Grobar u godinama, dugo bez kluba, koji igra za pare. Da nemamo Majstorovica bio bi dobro mada kratkotrajno resenje pod kosem. Ovako bi bio cisto bacanje para. Sta je nasima sa ovim 4/5 visokim?

Poslednja izmena:
I Tegi je u nekom tripu od kad pise za Blic, imao je nekoliko ocitih dezinformacija i spinova, ko ce ga znati zasto je tamo, sta radi i sta je umislio.

Dragicevic je do pre koju godinu igrao za vrlo jake pare, sad posto jos nema klub i nije taj nivo morace da se zadovolji sa manje, al sigurno i dalje kosta dobro. Kad bih morao da biram, pre bih uzeo Jankovica, mada bi ovaj drugi u ovom trenutku sigurno vise doneo.

Lik je na pocetku profesionalne karijere, ne verujem da ce presudno biti za koga navija. Dragicevic je otvoreno pricao da je zbog Partizana odbio ponudu Zvezde. Licno sam pre za Jankovica, ako uopste imamo izbor. Al volim da vidim iskrene navijace u timu (vidi pod Novica) :mrgreen: Sa Dragicevicem mozda i otvoreni ugovor ne bi bilo lose resenje.

Dvojac sa Arene se zali na sudije, koliko se cuje pistaljka, bitno da ni recju nisu pomenuli zanimljivost o rekordnim slobodnim bacanjima u proslom kolu... Ipak je to tim koji njihova kompanija sponzorise, ugoscavaju Gazdu svaki mesec, i tako.

Cedevita u 2-4 situacije ostecena kad je Mrsic iskljucen, nasi i pre i posle toga, samo sto svi cute... Kad nas je CDVTa stizala, ono je bio masakr kakvi su faulovi svirani. A sve je pocelo u prvoj onim "faulom" Koprivice kad je onaj Amer skocio na njega.

Raspala banda od ekipe. Evo i Poceko se majmunise i skuplja tehnicke, i oni su raspala banda samo sa vise para i individualnog kvaliteta.

Kakve suteve uzima Marinkovic, ovo je neverovatno...

Back