KK Partizan

Vratiti i Gagica, pa da imamo 3 "centra" koji nece uspeti da zavrse utakmicu. Bice jako jako tesko izbaciti ovu nesigurnost iz ekipe, samopouzdanje im je nula. Mi ni da vodimo 25 razlike ne bi mogli da se opustimo. Ajde, drzimo se sad!

Muric je katastrofalan, ali katastrofalan. Nemam reci koliko je ocajan. Ovaj novi crnac koliko sam video nista nije pokazao. Nakupio je 5 licne ocas posla, zamalo da nadmasi Djumaru legendu koji za 8 minuta na terenu uspe da napravi 5 faula. Mislim da ima vise faulova nego poena. Muric bolje da izadje kako stvari stoje.

Onaj Kastrati ce nas kastrirati. Kako opali za 3 mora da pogodi. Ne znam ko ga cuva?

Dokle vise infarkt zavrsnice. Dobicu secer od ovih budala. Prva pobeda u gostima...

Dzikic pod hitno nekima da objasni neke stvari kad se vrate u BG. Kako su neki igrali i kakav su pristup igri imali je bezobrazluk.

Auu brate! Sledece sezone uz karte da dele Bromazepam besplatno.

Muric zaboravio da ne igra za Krku. Cvetkovic nas je nosio majstorski, index 42! Ceda Vitkovac moze i protiv Krke i protiv sudija (samo se vi iz uprave borite sa legendom za smenu sudija :deda:) i protiv Murica!!! :worth:

Muric sa onakvim fizikalijama da bude inako ocajan ja ne razumem. On od kada je dosao nije opravdao status pojacanja. Uvek je bio prosek ili ispod njega. Sada je bio uzasan. Ne mogu da shvatim da svaki dan trenira i baca loptu na kos i kad dodje utakmica promasi ama bas svaki sut. Inace dali smo cele 2 trojke iz 10 pokusaja a Krka je dala 10 trojki iz 28 pokusaja.
Sada igraju Buducnost i Olimpija i bilo bi dobro da Crnogorci dobiju jer ce zalepiti Olimpiju za dno. Moze da se desi da sve 3 Slovenacke ekipe budu na zadnja tri mesta.

Napokon!
Sada treba izanalizirati neke stvari, neverovatno je da Vanja, Aranitovic i pogotovu Muric za svojih 30 min u igri daju u zbiru 0 poena. Sto se Djumica tice, poznato je da ja vec duze vreme prizivam Koprivicu da upadne na njegovo mesto.
Protiv ILR hrabro, pa sta Bog da.

Kako su neki igrali i kakav su pristup igri imali je bezobrazluk.

Porodismo prvu na gostovanju, i to tradicionalno teskom, i tebi nije dosta. :mrgreen:
Lepo je Dzikic rekao prosle nedelje, ne moze se ljutiti na one koji ne znaju. Tu mislim na Djumica. Sto se Murica tice, nije ni on veliki znalac, u kanalu je posle povrede a znamo iz prosle sezone da je tezak indijanac i stetan kad ga ne ide. Srecom, izvukli smo se i sa time.

Mislim da smo dobili na individualni kvalitet, ipak ga imamo nesto vise od ovih... To nas je vadilo u teskim trenucima, sta bismo bez lakih dvojki Dzonsa i solaze Cvetkovica, uz asistencije i kradje naravno. I Vilson je izmislio neke dobre stvari, Vitkovac standardno najveca faca.

Fali nam timska igra, sto je i razumljivo jer posle mucenog Bozica nasi igraci ne znaju mnogo sta. Odbrana na trud, ali slaba, pod kosem smo bili kriminalni. Te stvari treba popravljati. Imamo dve teske utakmice sa malim sansama, ali mozemo napasti drzavno preduzece u sledecem kolu, da se spremamo da ih namucimo posto se oni krljaju sa unikahama i darusafakama. Isto vazi i za CDVT-u. Nek se Dzile polako uci da u skorijem periodu postane Dzilo.

I naravno, svaka cast za upravu koja je takticki mudro izabrala da seni za Covicem i Djilasom i potpisuje onu sramotu protiv komesara za sudjenje. Prvi put su nas ove sezone sudije urnisale. Ljudi nisu hteli da sviraju nesportsku poslednjem u odbrani koji pravi faul, onaj tapka loptu preko pola minut posle naseg i nista, sumnjive odluke ne proveravaju, a o dvostrukom kriterijumu sudjenja faulova u drugom poluvremenu da ne pricam. Kako su samo potrcali da ispostuju Lalica na pocetku drugog...

Poslednja izmena:
A nije bio nista spec. los, treba imati razumevanja :mrgreen: U ovakvoj utakmici bi neka all-star ekipa morala da krlja i rovari i svi bi izgledali lose. Ne, ozbiljno, on je decko "nosac namestaja", krilni centar koji ce da nam glumi centra i popraviti par stvari i to je sve. Za finije, umetnicke radove su tu Dzons i naravno mocni Vitkovac. :mrgreen:

Malo su mi ove dve utakmice sa Džikićem bile totalno suprotne što se tiče statistike. U prošloj smo dominirali u skoku i oslanjali se na šut za tri a u ovoj očajan šut za tri, u skokovima prilično slabo s obzirom da smo imali prilično visoke igrače pod košem ali sa dosta ukradenih lopti.
E sada da li je to taktika protiv timova sa različitim stilovima igre pa postavlja različitu odbranu i napad. Ako je tako onda se iz toga vidi da neko analizira protivnike i sprovodi neki sistem igre i taktiku u odnosu na protivnika protiv koga igramo. Sa Božićem mislim da toga nije bilo već udri sve isto pa kod koga prođe prođe. Zato i toliko poraza jer su ga svi čitali kao otvorenu knjigu. Naravno ima i toga da je igrački kadar dosta ograničen.

Ova godina je potpuni promašaj. Ako nemaš ekipu za borbu za titulu, onda stvaraš igrače koji će da krenu na titulu u budućnosti. Budućnost našeg kluba nisu crnci, murić i Čitko, sigurno to nije Vrabac, a za Cveleta je upitno. Mislim da će on preko granice prvom prilikom.
Budućnost Partizana su Aranitović, Marinković i Đumić. Njih trojica ukupno su dali 1 poen i imaju indeks korisnosti -6. Jadne li budućnosti. :roll:

Inače sve čestitke na pobedi.

Back