Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.964
Armsted bi nam legao ko budali samar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ukoliko Mega pusti Igokeu (priča se da je već dogovoreno), cela ABA liga osim onih što su poodavno obezbedili plej-of će imati 7 ili 8 pobeda. Totalna borba za opstanak.
Nakon utakmice protiv Cibone, Aleksandar Džikić osvežio je tim saradnika novim kondicionim trenerom Mladenom MIhajlovićem, koji je prethodna dva leta vodio brigu o spremi "A" reprezentacije Srbije. Tokom priprema za Svetsko prvenstvo u Španiji, Mihajlović je bio asistent Srđanu Sariću, dok je tokom Eurobasketa 2015 bio na čelu tog tima "orlova".
Vrabac: Stvarno sam zadovoljan Džikićem. Sviđa mi se kako nam pristupa i kako nam se obraća. Jednostavno mi se ide na trening.
Božo: Vilijams je konkurencija i to zdrava. Pojačaće se trening, a značiće nam i na utakmicama

Ovaj crnja moze da bude gori jedino ako pravi 5 faulova za manje od 8 minuta.Te priče što izbacuje hotsport su ono, haos. Mi nemamo ni opstanak u džepu, a ne da dovodimo Armsteda. Inače, čitao sam od insajdera, tj onih što su na vezi sa nekima iz kluba, da ćemo kao igrati FIBA EL naredne sezone - ista vrsta priče.
Verujem da se možda pričalo nešto o tome, ali daleko je to. I ne znam zašto bi se Džile sada uopšte čuo sa Armstedom da bi ga ugovarao za sledeću sezonu, kao da nema pametnija posla. A FIBA EL nije uopšte definitivna, osim toga, Đilas je lepo rekao da neće raditi ništa što bi ugrozilo njegovo i državno mezimče u eventualnom ULEB EL.

Ima da se namešta do kraja samo tako. Da su pametni naši klubovi pa da se međusobno pomažu i izvuku koeficijent za naše ekipe a da ne dozvole Hrvatima da preuzmu jedno mesto u ligi.

Limoz trofejniji zajedno od zaledjene pokojnice i ove reciklirane.