KK Partizan

Te priče što izbacuje hotsport su ono, haos. Mi nemamo ni opstanak u džepu, a ne da dovodimo Armsteda. Inače, čitao sam od insajdera, tj onih što su na vezi sa nekima iz kluba, da ćemo kao igrati FIBA EL naredne sezone - ista vrsta priče.

Verujem da se možda pričalo nešto o tome, ali daleko je to. I ne znam zašto bi se Džile sada uopšte čuo sa Armstedom da bi ga ugovarao za sledeću sezonu, kao da nema pametnija posla. A FIBA EL nije uopšte definitivna, osim toga, Đilas je lepo rekao da neće raditi ništa što bi ugrozilo njegovo i državno mezimče u eventualnom ULEB EL.

Povukli su u zadnjem momentu Kabu i Nikolića bez ikakvog razloga, momci nisu ni igrali. Mislim da je sreća što smo zaobišli Miloja kao trenera, mislim, jbš trenera koji sve ovo radi. Mislio sam da Mega ove sezone igra čisto za razliku od prošle.

Partizan se pojačao iz reprezentacije!
Nakon utakmice protiv Cibone, Aleksandar Džikić osvežio je tim saradnika novim kondicionim trenerom Mladenom MIhajlovićem, koji je prethodna dva leta vodio brigu o spremi "A" reprezentacije Srbije. Tokom priprema za Svetsko prvenstvo u Španiji, Mihajlović je bio asistent Srđanu Sariću, dok je tokom Eurobasketa 2015 bio na čelu tog tima "orlova".

U drugim vestima, par intelektualaca iz tima je dalo zanimljive izjave:
Adin Vrabac: Ide mi se na svaki trening kod Džikića
Vrabac: Stvarno sam zadovoljan Džikićem. Sviđa mi se kako nam pristupa i kako nam se obraća. Jednostavno mi se ide na trening.
Božo: Vilijams je konkurencija i to zdrava. Pojačaće se trening, a značiće nam i na utakmicama

z:D

Ti si prvi centar Djumicu, Djumicu, Djumicuu! z:mrgreen: Ovaj crnja moze da bude gori jedino ako pravi 5 faulova za manje od 8 minuta.
A Vrabac je nesvesno rekao nesto o Perinim treninzima, a i nije neko iznenadjenje da su bili losi.

Dobra stvar za kondicionog, ekipa koja igra jednom nedeljno ne sme sebi da dozvoli da nema snage posle 20minuta. Izgleda da ponovo trener najvise razmislja o buducnosti kluba.

Koliko cujem Tajson vise nije u klubu, za Vuleta i Kecmana ne znam.

Te priče što izbacuje hotsport su ono, haos. Mi nemamo ni opstanak u džepu, a ne da dovodimo Armsteda. Inače, čitao sam od insajdera, tj onih što su na vezi sa nekima iz kluba, da ćemo kao igrati FIBA EL naredne sezone - ista vrsta priče.

Verujem da se možda pričalo nešto o tome, ali daleko je to. I ne znam zašto bi se Džile sada uopšte čuo sa Armstedom da bi ga ugovarao za sledeću sezonu, kao da nema pametnija posla. A FIBA EL nije uopšte definitivna, osim toga, Đilas je lepo rekao da neće raditi ništa što bi ugrozilo njegovo i državno mezimče u eventualnom ULEB EL.

А зар нам не треба да нас вади и сада ? Мислим ако је слободан да дође о'ма.
Што се тиче ВраБца ба,ја мислим да он може да буде солидан играч (и више од тога)...До сада није стварно много показао,али има неколико "оправдања":
-није имао искусног тренера,(мислим на Партизан)
-релативно млад је,
-за њега је сигурно ово нешто ново(мислим на стил игре у Партизану,величину клуба...) и требаће времена...

Vrabac je meni od dolaska interesantan igrac, energican, sa solidnim ulazom. Njegov najveci problem je sto nema sut pa ga pustaju samog, a on naseda na provokaciju. Kada dobije svoju ulogu, moze biti itekako znacajan.

Sto se tice strucnog staba. Ja vise verujem Dziletu nego sto sam verovao Duletu. Valjda on zna ko mu treba, a ko ne, makar trenutno.

Kako prolazi vreme tako sve više ličimo na Real Madrid i to u negatvnom smislu.
Niko ne prati igru već odnos između tenera i igrača.
Kao Murić voli Džikića i baš mu je super, a protiv Cibone u poslednjoj četvrtini se ispucavao ko nezdrav. Opalio bar 6-7 puta, a vola nije mogao da pogodi.

Murić je predugo pauzirao i treba mu vreme da se vrati. Prevelika želja i osećaj odgovornosti da se opravda pozicija u timu su uzrok nerezonskih poteza, na treneru je da to iskontroliše.

Ne budite prestrogi, Murić je vrlo bitan šraf i dosta očekujem od njega u nastavku sezone.

Rucak sa patuljkom pokazuje efekte, interesi mutanta postadose i nasi.

196738386756952d39a8d1b269913808_w640.jpg

A zbog čega se mi žalimo na suđenje? Jedini od srpskih klubova koji je kukao na suđenje Čović, koji od početka sezone vodi kampanju, a koja se tiče izvesnog Kamnikara ili kako već, koji je navodno u vezi sa nekim zaostalim kadrovima "nepriznate" ABA lige.

I zašto mi onda bijemo Čovićevu usko-interesnu bitku? Jadno da ne može biti jadnije. Sve bi nas komplet (mi, Metalac, Mega Leks) trebalo biti sramota ovoga.

Ima da se namešta do kraja samo tako. Da su pametni naši klubovi pa da se međusobno pomažu i izvuku koeficijent za naše ekipe a da ne dozvole Hrvatima da preuzmu jedno mesto u ligi.

To se treba obratiti onome kome je stalo da Zvezda ima najskuplju ekipu, da uzme sponzora ispred nosa Metalcu, nekada Radničkom, kad već nisu mogli da žive za jakim Partizanom, pa onda da svi budemo jaki i da se sportski borimo, pa i za interese košarke u ovoj zemlji. A ne da se sve satre zarad veštačke dominacije jednog veštačkog kluba, da više niko nije u stanju osim mezimčeta da igra ni Evropu, da imamo budžete koliko oni plaćaju dva ili tri pojačanja, a mi ostali da im izigravamo portire i sluge.

Poslednja izmena:
Oni ne znaju da je Vujošević lud i nemoguć za saradnju, podaviće im sve tamo igrače i napasti Olanda il koga već. z:D

Vesterman će se najviše obradovati, nadam se da nemaju više u planu da ga daju u EA7. Tu je i Mekejleb, ali i stari grobar Ali Traore.

Neka mu je srecno! Nije ni prvi, a plasim se ni poslednji strucnjak koji ne moze da radi svoj posao zato sto neki silom i strahom drze vlast, posto kvalitet nemaju.

Misko ponovo ima trenera da mu pravi igrace, a pun je Francuza. z:mrgreen:

Ali komentari limenki kao mali trener dosao u mali klub, urnebes. Oni sto su kosarku poceli da prate pre dva dana i ciji je klub star svega 4 godine nekog zovu malim.:sanke: Limoz trofejniji zajedno od zaledjene pokojnice i ove reciklirane.

Back