Number3
Ističe se
- Poruka
- 2.274
Strogost je u slucaju Partizana bila i pozeljna zbog gomile mladih igraca koji tek ulaze u profesionalne vode. Hvatanje za gusu mi je vec ispad, a ne strogost. Na toj utakmici sa FMP-om je bas bilo mnogo negativne energije, najvise zbog sudjenja, pa i razumem zasto je pukao, onaj drugi put bas i ne mogu. Izgubili smo tesno utakmicu u kojoj smo bili autsajderi, a na kojoj je Andric bio medju najboljima na terenu. Tesko da ce neki trener postici uspehe kakve je Dule ostvario, ali nemam problem da za lose stvari kazem da su lose, ma koliko gotivio coveka.
Sto se prekida saradnje tice, jeste veliki minus novoj upravi, najvise zbog nacina ophodjenja. Odlucili su da Dule nece biti trener u roku od 15min, a onda 15 dana nisu znali koga da postave. Ne volim princip, ne znam sta hocu, znam samo sta necu..iliti dizem revoluciju, ali ne znam sta cu kad pobedim. A jasno je da je sklonjen jer je smetao naprednjacima, koji su sa druge strane onemogucavali rad kluba.
Sto se prekida saradnje tice, jeste veliki minus novoj upravi, najvise zbog nacina ophodjenja. Odlucili su da Dule nece biti trener u roku od 15min, a onda 15 dana nisu znali koga da postave. Ne volim princip, ne znam sta hocu, znam samo sta necu..iliti dizem revoluciju, ali ne znam sta cu kad pobedim. A jasno je da je sklonjen jer je smetao naprednjacima, koji su sa druge strane onemogucavali rad kluba.

). A posle hvatanja za vrat, skandiralo se Bogdanu i time pokazalo da se nikome nije svidelo to sto se desilo.