KK Partizan

Изгледа да смо једини овде :confused::confused:
Што се тиче Душка : срећно му било,да освоји све што може тамо на том западу;) иако више воли Русе:)
Да му не малеришем,само некако се плашим како ће то изгледати...У сваком случају мислим да је
сваком нормалном човеку јасно да је добро што се ,барем на неко време,склонио из Партизана...

Poslednja izmena:
Može Partizan bez njega, samo je pitanje šta i koliko. :mrgreen: To ćemo već da vidimo, a počeli smo očajno.

A koliko je dobro što se sklonio iz Partizana se može pravdati time što je smanjen pritisak na nas, više nas ne jašu i vratili su nam Telekom drsko pokazujući zašto su ga i maknuli - to nije video samo onaj ko se namerno pravi glup jer mu tako odgovara. Ali to je pogrešan ugao gledanja, najbolje za Partizan bi bilo da se određene persone kojima nije mesto u košarci, već u određenim ustanovama (kako pravosudnim, tako i onim za mentalno lečenje), maknu iz iste. Ali, šteta je već učinjena, a ovde su takve persone legende i vladari.

А шта ће се то десити кад не можемо без њега ?

Valjda vidis gde se nalazimo na tabeli.

Može Partizan bez njega, samo je pitanje šta i koliko. :mrgreen: To ćemo već da vidimo, a počeli smo očajno.

A koliko je dobro što se sklonio iz Partizana se može pravdati time što je smanjen pritisak na nas, više nas ne jašu i vratili su nam Telekom drsko pokazujući zašto su ga i maknuli - to nije video samo onaj ko se namerno pravi glup jer mu tako odgovara. Ali to je pogrešan ugao gledanja, najbolje za Partizan bi bilo da se određene persone kojima nije mesto u košarci, već u određenim ustanovama (kako pravosudnim, tako i onim za mentalno lečenje), maknu iz iste. Ali, šteta je već učinjena, a ovde su takve persone legende i vladari.

Pritisak je smenjen jer smo postali Cokijeva ***** , tuzno ali istinito, Bolje da smo u beton ligi.

Poslednja izmena:
Ако Партизан не може без једног човека - нека нестане.Почели смо очајно јер смо имали очајно-неискусног тренера...
Добро је што се склонио из Партизана из неколико разлога и то су ЧИЊЕНИЦЕ...пробај да гледаш реално ,као неки обичан навијач...
-мрско ми је да то кажем,али није направио резултат који нам је ТРЕБАО за клуб,или малтене ништа задње 2 године.Ако гледамо чист
професионализам то је то.Нема резултата,смена
-да ли је изгубио живце,или нешто друго али је правио ствари срамотне: дављење својих кошаркаша,страшне псовке,јурење судија да их бије (и због тога само колико је
зарадио техничких,па је тим морао да води помоћник Гашић)...
-ове што ти кажеш легенде(НЧ + АВ) и ја не могу да смислим,и хвала Богу да не навијају за наш клуб,АЛИ почео је на свакој конференцији за штампу о њима...ко о чему,он о...
и шта је добио тиме ?Једноставно почео је борбу у којој не може да победи,а ту је испаштао КК и финансијски и без тог вођења ДВ јер је трошио снагу на 3 фронта...И докле би
то ишло тако ? Док овај не да оставку ? А има (не знам зашто ни како) подршку народа...Тако да не знам како би ДВ успео да смени АВ.
Дакле,по мени је грешка:само да смо раније сменили Перу,(ја чак мислим да и није грешка што је постављен...ја волим да дам шансу сваком,а он је то заслужио) и довели
бољег тренера.
А Дуле ? Порука од мене:
Врати нам се једног дана,ако имаш воље,када се нешто промени у држави,спорту,кошарци...а и ти се промени мало ако можеш,...смирење...
П.С Ја сам ,по речима мојих ближњих,инаџија невиђени,не волим да попустим када сам у праву,браним што је моје,волим што је моје...тако да разумем донекле тај став ДВ,
али ја могу "жртвовати" себе,а не да испаштају други због мене...

:ok: za post iznad

Pritisak je smenjen jer smo postali Cokijeva ***** , tuzno ali istinito, Bolje da smo u beton ligi.

Nismo mi trenutno nista ni krimosu ni psihopati, jednostavno suvise smo bezopasni da bi se uopste bavili nama. Vodili smo bitku i izgubili, a nije kao da smo i imali neke sanse, kosarkaski klub vs drzava. Sa Duletom mozda ne bi ni poceli sezonu, toliku su nas priterali uzazid. Beton liga nije isto sto i cist racun. Mogli bi u beton ligu pod drugim imenom, pa da se dizemo kao nov klub, a stvarno ne znam ko bi to zeleo.

Dule jeste najveci trener koji bi vodio Partizan cak i kada je slab, ali ne treba zanemariti cinjenicu da je on licno situiran dok Partizan nije. Mi Psiha ne mozemo pobediti dok jase, prekoracio je sve granice i ovlascenja, a nema ko da ga zaustavi. Mozemo samo da se nadamo da nece dugo..ponajmanje zbog kosarke.

Poslednja izmena:
Ma u pravu si, sta je uradio zadnje 2 sezone, recimo samo Bogdan koji je prodat u toku te famozne 2 godine u kojima kako kazes nista nije uradio za klub, osvojena titula iako su nam vec tada vezali jednu ruku. Drugo govorio je na konferencijama cistu istinu da nam psihopata stavlja omcu oko vrata, jbg nije cutao kao neki i nije trebao. Jedini je imao srce i muda da se bori ulozivsi u to i svoje zdravlje dok je Todoric naprimer cekao penziju. Shvatam da mutirana navijacka populacija pada na te fore kako je psihopata, neznalica i slicne stvarcice, od te populacije nista bolje nije ni ocekivati, ali da Partizanovci padaju na tu besmislicu je tragicno.

-мрско ми је да то кажем,али није направио резултат који нам је ТРЕБАО за клуб,или малтене ништа задње 2 године.Ако гледамо чист
професионализам то је то.Нема резултата,смена

M da kako da ne, kao da smo bili favoriti pa smo gadno fejlovali, pa da smenjujemo trenera. Doduše, poraz od Cedevite u onom polufinalu se može smatrati kiksem, ako nismo bili favoriti na papiru imali smo domaći teren i bili blagi favoriti. Ali niko normalan iz čisto profesionalnih razloga ne bi na prvi kiks smenjivao trenera, igrača ili predsednika koji ima procenat uspešnosti koji ide blizu 100% primarnih ciljeva.

Što se ostalog tiče, kao, što je on pričao a da ne pomaže, opet pogrešan ugao gledanja. Zar misliš da smo izgubili Telekom zato što je on pričao? Ja mislim da smo ga izgubili i pre no što je udario na Vučića, a ti proveri hronologiju. Ta panterska propaganda ide toliko daleko da smo svi očito uvereni u pogrešno, a činjenica je da je Vujošević čak i hvalio Vučića i apelovao diplomatski na njega, i tek pola godine posle, kad su nas zatvorili, tek onda je počeo sa time.

Ljudima je više smetalo što on to pominje nego ono što se radi. Al jbg, tako to ide zar ne.

Poslednja izmena:
Ако Партизан не може без једног човека - нека нестане.

Zaboravio sam na ovo da se osvrnem, mi smo svejedno došli do toga da zavisimo od jednog čoveka, i to opet trenera, i da li će on izvući ekipu iz teške situacije. Jer ukoliko ne uspe, postigli smo isto što bismo postigli i prošlo leto, da nismo izmirili obaveze prema ABA ligi i ostali bez iste. No uprkos tome ja svejedno nisam siguran da treba da nestanemo kao klub, nego ajde idemo dalje.

U 19h će biti vrlo bitna utakmica, možemo loviti Krku u gostima. Džikić je tamo kod kuće, i nadam se da je spremio ekipu. Verujem da su nam šanse podjednake iako su oni domaći, da mi imamo određeni kvalitet u odnosu na njih, ali brine me ono što je Džikić apostrofirao posle utakmice sa Cibonom, a to je da se dalo zaključiti da mu smeta naša ekipa kao fizički inferiorna, a Krka će dobro da se pobije. Ako budemo bili u stanju da im odgovorimo krljanjem, verujem da ćemo dobiti.

Teško za prognozu, videćemo.

Snimak sa aerodroma, lepa slika, vidi se da mu je drago, a i zasluzio je. Kad ga vec uprava nije ispostovala letos. Nije problem sto su odlucili da ne produze saradnju, problem je sto su okrenuli ledja, zazmurili i cekali da prodje. Da je neko toliko vremena proveo kao radnik u pekari pa bi mu priredili nekakvu proslavu. Do nekih normalnijih vremena..

Policija regulise guzvu na aerodromu..odnosno tera ljude. Jbg. kad nisu pristalice Beograda na vodi pa da imaju pravo na slobodu kretanja.

Dobro je , ima jos Grobara koji ne padaju na propagandu. Sretno Dule legendo i da nam se u sto skorijem vremenu vratis da opet haramo regionom i Evropom!

dusko-vujosevic-11.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Americka sirovina nam se malo ukakila.z:mrgreen: Mi ne skacemo, oni ne pogadjaju inace bi bilo nezgodno. Imaju ofanzivnih ko mi ukupno.

Aranitovicu faul nije izvukao samo ko nije pokusao, jezivo koliko ne moze nikoga da sacuva. Boze, Bozo sta radis! :deda: Oborice rekord po brzom izlasku napolje

Poslednja izmena:

Back