Number3
Ističe se
- Poruka
- 2.274
Posteno bi bilo da je jos posle Mege ponudio ostavku, pa ako je uprava ne prihvati barem bi skinuo deo odgovornosti sebi sa vrata. Ne deluje mi da je glup, a samo idiot moze ovo sto je uradjeno da smatra dobrim. Vise mi izgleda prestravljeno onim sto se desava i u pokusaju da se izvadi pravi jos gore. Covek je paralisan, isto bi ekipa izgledala i da ga nema na klupi. Zato mi ga i jeste zao, ali sa druge strane morao je u startu da bude svestan rizika.
Inace, sad sam malo gledao statistiku..ove godine u 1.poluvremenu imamo skor 10/17, a u drugom 5/17. Iliti, izdivljamo prvo, protivnik u drugom vidi koga treba zatvoriti i tu je kraj.
Odmah krenuti u pregovore sa trenerom (videti pod Dzikic), a kome se ne dopada isutirati ga bukvalno.
Inace, sad sam malo gledao statistiku..ove godine u 1.poluvremenu imamo skor 10/17, a u drugom 5/17. Iliti, izdivljamo prvo, protivnik u drugom vidi koga treba zatvoriti i tu je kraj.
Odmah krenuti u pregovore sa trenerom (videti pod Dzikic), a kome se ne dopada isutirati ga bukvalno.
, bili među 20 najbogatijih ljudi u Evropi. Briljantna logika, nema šta, ali navikli smo.