KK Partizan

Posteno bi bilo da je jos posle Mege ponudio ostavku, pa ako je uprava ne prihvati barem bi skinuo deo odgovornosti sebi sa vrata. Ne deluje mi da je glup, a samo idiot moze ovo sto je uradjeno da smatra dobrim. Vise mi izgleda prestravljeno onim sto se desava i u pokusaju da se izvadi pravi jos gore. Covek je paralisan, isto bi ekipa izgledala i da ga nema na klupi. Zato mi ga i jeste zao, ali sa druge strane morao je u startu da bude svestan rizika.

Inace, sad sam malo gledao statistiku..ove godine u 1.poluvremenu imamo skor 10/17, a u drugom 5/17. Iliti, izdivljamo prvo, protivnik u drugom vidi koga treba zatvoriti i tu je kraj.

Odmah krenuti u pregovore sa trenerom (videti pod Dzikic), a kome se ne dopada isutirati ga bukvalno.

Bolje bi bilo da su prozvali upravljače i oni koji su postavili Peru. Njegova odgovornost je daleko manja, on je samo novi trener za kog svi znamo da nema iskustva, a prima daleko najveći teret.

To što su ta dva tima skrcala para ove sezone koliko košta otprilike ostatak ABA lige minus Budućnost, zaista ne znači da je ABA liga kvalitetna.

Kao da bismo mi bili bogat narod ako bi Mišković, Beko, Kostić, ili možda još Čović z:D, bili među 20 najbogatijih ljudi u Evropi. Briljantna logika, nema šta, ali navikli smo.

Inače, ako neko misli nešto da menja kod nas, samo se nadam da Božić neće biti pretvoren u žrtvenog jarca. Mislim, jeste ispao jarac misleći da će mu proći njegovo trenerisanje, ali to je bila ideja nekog drugog, i taj treba da istupi i kaže, pogrešili smo, probali smo da prođemo jeftino, sad nalazimo normalnog trenera a Peru koji nas je slušao i nije ništa kriv, vraćamo na mesto pomoćnika.

Žrtvovaće čoveka, jbg.

Poslednja izmena:
Je l ste svesni vi ljudi koja je sramota sto se sve ovo prica i skandira Petru Bozicu?
Ako ovi drugi zaboravljaju gde su bili pre 5 godina, je l smo i mi zaboravili ko je taj Petar Bozic?
Cak i da na kraju Pek i Mica odluce da jednostavno nije kalibar za trenera, on jednostavno mora da ostane u klubu kao pomocni trener ili na nekoj drugoj sportskoj funkciji. Da ne treba mozda da ispadamo i mi govna prema svojim legendama?
Je l nama najteze ili njemu koji je bio dovoljno hrabar da u nikad gorem trenutku prihvati klub i to bez ikakvog iskustva kao 4. pomocni trener? On ostavkom stavlja tacku na svoju kosarkasku karijeru, zato je i ne podnosi i veruje u sebe.
'Napredni Partizan' - da, u upravi nam je bagra kao i uvek sto mora neko od politicara da bude, ali je l mala stvar sto i dalje imamo ljude kao sto su Pek, Mica, Pera? Sta bi bilo da nas potpuno kontrolisu?
Sta god da se desi, Petar Bozic mora da ostane u klubu, pa borbeno do samog kraja, nama ce na kraju kada se vratimo tamo gde treba da budemo biti draze sto smo isli ovim putem.

Bas me briga za Peru, zinulo mu dupe da bude trener institucije i to preko ledja onoga koji ga je nacinio kapitenom.

Uopšte njega ne krivim, žrtvovao se čovek. Ne postoji nezahvalnija pozicija nego da se bude Duletov naslednik, prihvatio se uloge tek nakon što su opale druge opcije. Pera je vojnik kluba, krivi su drugi.

Uopšte njega ne krivim, žrtvovao se čovek. Ne postoji nezahvalnija pozicija nego da se bude Duletov naslednik, prihvatio se uloge tek nakon što su opale druge opcije. Pera je vojnik kluba, krivi su drugi.

Upravo tako, stim da se ne bih slozio sa ovim "zrtvovao". Bila je to prilika i za njega da se za kratko vreme lansira, jbg. nije uspeo. Ako njemu ne smeta, ja bih mu ponudio da ostane pomocni.

Drugo, skoro sam siguran da nismo SNS klub. Oni imaju svoju igracku, a nas su pustili da zivotarimo. Razlika u odnosu na proslu sezonu je sto nas dodatno ne guse. Platili smo cenu. Ovo misljenje imam jer placenici sa juga nisu ni jednom dolazili ove godine na utakmice da podrze novu upravu. Koliko cujem danas su bili i pravili su show kao na JNA, jurili ljude koji zvizde i tako to. Zato sam i zapoceo pasus sa "skoro siguran".

Sto se tice onog instaliranog Grkovica, i prosla uprava je imala takve.. Mladenovic, Dodik pocasni, ko zna ko je tu jos bio po komandi. Nemoguce ih je u potpunosti preskociti. Vazno je samo da ne prevagnu.

Poslednja izmena:
Setite se kako je Božić mislio da može da igra i posle smene generacija, u ekipi sa Vestermanom, Milosavljevićem, Bogdanovićem, Lučićem, itd. Bio je uvređen što klub nije još jednom obnovio ugovor s njime. Onda je otišao u Ukrajinu i Metalac, i posle 3 meseca završio igračku karijeru. On očito nema predstavu o svojim mogućnostima, živi u nekom svom svetu. Navikao je na to da je kapiten ekipe koja je pravila haos i po Jadranu i po Evropi. On će za mene ostati mini-legenda (velika legenda ne može biti iz prostog poštovanja prema našim košarkaškim velikanima), ali nikad ne treba potceniti elemenat sujete kod ljudi koji se bave javnim poslom i iza kojih stoje armije navijača i simpatizera.

Naravno da nije sve tako jednostavno, ali je mogao da ima mnogo lakši početak od klupe KKP. Nisam čuo da je neko drugi jurio našu klupu u tom trenutku, a i nije realno da neko zna svoje limite dok ih ne testira. Peri ne treba zameriti ništa, neko drugi (khm...Toša...khm) treba da odgovara za ovu katastrofu

Ne može da se oceni neko ko je bez iskustva, bez stručne pomoći i sa naklepanim timom. Za mene on nikako nije kriv, njegovo je bilo da proba kad niko drugi nije hteo ili mogao.
P.S. Kao igrač mi se uopšte nije dopadao, cenio sam njegov trud ali ne i kvalitet.

Poslednja izmena:
Muta bi najverovatnije imao bolji skor nego Pera, ali ni ja ga ne zelim ni blizu Partizana. Simpatican lik kad ga gledas izdaleka. z:mrgreen:

Imam neki osecaj da cemo, u slucaju da Pera ode, dobiti samo pomeranje pomocnih za jedno mesto navise.

Edit
Kinziju se ostvaruje zelja da bude zasipan parama. Nadam se sto preciznije i to onim od 20 dinara, one mogu najdalje da lete.
On je meni skroz nejasan lik. Pobegao je u kljucnom delu sezone da bi se sacuvao povreda za narednu sezonu, a secam se da je protiv raspale Cibone copao po terenu i mahao ka klupi da ga ne vade iz igre. :dontunderstand:

Ovo cekanje Kinzija do poslednjeg trenutka je samo da bi gazda dodatno mogao da se popisa po sirotinji.

Poslednja izmena:
Nisam bio ceo dan kući pa ne ispratih, samo me neko isprepadao na tviteru da otpuštamo Džonsa, ili je to bio cinizam najverovatnije.

Ne znam, nije čak ni Pera sa ostalima toliko jadan da ne može da izbori jbni opstanak sa timom koji je jači od dosta njih tu sa dna, ali ovde se radi o psihologiji, gubljenju konaca, nedostatku ideje, autoriteta... Nije sve ovo toliko loše (ni dobro, svakako) koliko je ušla voda u uši.

On je meni skroz nejasan lik.

Jel ti jasan ovaj tvit?
Tarence Kinsey ‏@TK_Kinsey 25 Jun 2014
Question of the day: Will I ever go back to Partizan ������ that's like asking me if I'll ever go back to my Moms house #HellYeah������������������ #Partizan

z:D
Mislim, niko od njega ne očekuje da bude kao Lovernj, ne mora biti svako ložana na Partizan, naročito američki košarkaši, al ovaj baš voli PR. :zblesav:

Čitam sad inače u Blicu da je kao Božiću podrška uslovljena pobedom u Nikšiću.
Pa on je onda već 90% bivši, dole je vruć teren. Jedino što je trener Grobar, pa da nas pusti u stilu Miloja, Đokića i ostalih.

Poslednja izmena:

Back