KK Partizan

Stella Azzurra Roma ‏@StellaAzzurraRo
Dule Vujosevic is in DA HOUSE. The legendary serbian coach is watching Stellazzurra vs @VirtusBo #AdidasNGT Rome

Kako su neinformisani ovi stranci iz te italijanske košarkaške akademije, em im je kao "legendaran", em nije Srbin nego Dukljanin, a upitno je i dal je nekakav trener ili je najveće zlo koga se i nova uprava rođenog kluba odrekla.
Fali im jedan tutorijal od Informera i ostalih domaćih medija. :zcool:

Apsolutno prazno saopstenje, cisto da se javi. Nikakve promene i razovi, ostajemo sa onim sto smo i imali. Petrov je otisao jer je glupo zadrzavati lika koji nije ni u planu. Kosta je probao i nije islo, centar nam treba iz previse razloga. Danilo se desio usput, odradio epizodu i toliko.

Ja u Bozicu vidim paniku, koja ume da blokira coveka. I iz meca u mec se nadam da ce se popraviti, ali on nikako, sve gore i gore. Samo da ne bude "buducnost u koju verujemo" dok ne bude prekasno.

Колико ја видим Пековић се јавио због важног саопштења: "Срећна нова година"...
Са Анђушићем би требало преломити:или остаје сигурно до краја сезоне (и онда га уводити у игру) или ако је слободан,не знам ни сам
шта је паметно,не може дизати форму ако не игра,а да седи на клупи нема користи нико...
Ово подвучено и мени тако изгледа...
И питање:због чега оволико ови наши кошаркаши промашују зицере ? Озбиљно питам.

Panika, nesigurnost, uprava se piša po njima, Džons oće da ide jer ga kažnjavaju a najbolji je, teret poraza se stavlja na najmlađe, trener nema ulogu za njih, evo sad je i Peković svalio krivicu na njih i Praja se javio... Naravno da su ubijeni u pojam sa sve svojim trenerom. Nije da su za šampionsku borbu, ali su mnogo lošiji zato nego što bi trebali da budu.

Praja je trenutno neka light verzija Grbe, prica gluposti ali ga nema bas toliko u medijima. A Grba inace ima genijalan plan kako da se Partizan izvuce iz problema, ali nece da kaze jer njegove konsultacije kostaju. :klap:

Ovaj tim nema igru i nema disciplinu, a to je krivica trenera.
Dok god celni ljudi krivca budu trazili u igracima, navijacima, ovim klincima sto izlaze na teren, stvari se nece pomaci.

Ponavlja se greska sa Vladom Jovanovicem, a sve zbog tvrdoglavosti i verovanja da moze da se preko noci "stvori" novi Zeljko Obradovic.
S tim sto je Jovanovic imao skupu igracku, a Pera jeftiniju, pa su trenerske mane rezultatski vidljivije.

Poslednja izmena:
Pomenuli smo Kinzija, evo i nastavka prouzrokovanog time sto ga napaljena balavurdija (hmm, nadam se) vredja po instagramu. z:D Jbt, a njemu smo mi ko sto su nama ne znam, rivalitet Severne Dakote i Vajominga.

- Blagosloven sam jer je tako Bog rekao. Nijedan čovek ne može kletvama na mene. Ne postoji oružje koje može da me povredi. Štiti me Isusova krv. Ni bol, ni zlo, ni opasnost mi neće prići. Sve što uradim biće napredak. Radujem se novim počecima. Moja košarkaška karijera se nastavlja krupnim koracima. Zdrav sam i jak! Blagosloven sam i natprirodna usluga Boga je u mom životu. Vezaću svaku kletvu, čini, uvrede i želje zla i u ime Isusa ću ih vratiti u jame zla. Biram radost, mir, sreću, sigurnost i napredak u svom životu. Završiću 2015. i ući u 2016. godinu sa velikom radošću i iščekivanjem – napisao je Kinsi, koji bi u sredu trebalo da stigne u Beograd i posle lekarskih pregleda stavi paraf na ugovor sa Zvezdom do kraja sezone.

Meni ovo kao da je najava nekog finala od strane Ace Stojanovica. :deda:

Panika, nesigurnost, uprava se piša po njima, Džons oće da ide jer ga kažnjavaju a najbolji je, teret poraza se stavlja na najmlađe, trener nema ulogu za njih, evo sad je i Peković svalio krivicu na njih i Praja se javio... Naravno da su ubijeni u pojam sa sve svojim trenerom. Nije da su za šampionsku borbu, ali su mnogo lošiji zato nego što bi trebali da budu.

Јасна ми је та несигурност,паника када су у питању баш важне утакмице,доказано јачи противници и посебно при крају утакмице кад се ломи резултат...али то се дешава
после успешног шута из даљине,из рекета...а следећи шут са пола метра - промашај ?
Са подвученим се слажем...
Ovaj tim nema igru i nema disciplinu, a to je krivica trenera.
Dok god celni ljudi krivca budu trazili u igracima, navijacima, ovim klincima sto izlaze na teren, stvari se nece pomaci.

Ponavlja se greska sa Vladom Jovanovicem, a sve zbog tvrdoglavosti i verovanja da moze da se preko noci "stvori" novi Zeljko Obradovic.
S tim sto je Jovanovic imao skupu igracku, a Pera jeftiniju, pa su trenerske mane rezultatski vidljivije.

:zroll::zroll::zroll: ...Владе Јовановић је 2010. године постао тренер Партизана. Као први тренер Партизана освојио је две титуле шампиона Србије, један шампионски прстен регионалне Јадранске лиге и два трофеја Купа Радивоја Кораћа.

A lepo rekoh da ga dovedemo, sad ce da nas nakanta ko onaj Lukovic.

Jel ste procitali otvoreno pismo Danila DramaQueen Andjusica, kako on mnogo voli Partizan, i kako je imao ogromnu zelju da pomogne, ali ga nisu pustili.. :zroll: Bozic ne zna i nemamo krstenu akciju, ali ti care na dve utakmice kada se lomilo nisi dobacivao do obruca, a barem po imenu si Jordan za ostale bekove. Nisu nam potrebni igraci koji misle da su iznad tima, pogotovo ne sada kada tako malo hemije ima, ako je uopste ima.

Dovela Sutjeska i jednog stranca malo pre Varde. Čak i da smo bolji tim od pre koju sezonu, bili bismo formalno favoriti na papiru, a dole se svakako malo teže vade pobede. Nikakva utakmica za pranje fleka, šanse nisu velike.

A lepo rekoh da ga dovedemo, sad ce da nas nakanta ko onaj Lukovic.

Jel ste procitali otvoreno pismo Danila DramaQueen Andjusica, kako on mnogo voli Partizan, i kako je imao ogromnu zelju da pomogne, ali ga nisu pustili.. :zroll: Bozic ne zna i nemamo krstenu akciju, ali ti care na dve utakmice kada se lomilo nisi dobacivao do obruca, a barem po imenu si Jordan za ostale bekove. Nisu nam potrebni igraci koji misle da su iznad tima, pogotovo ne sada kada tako malo hemije ima, ako je uopste ima.

Што се тиче Варде,и ја мислим да би нам тај човек био екстра појачање у овом тренутку.
О Анђушићу: мислим да је лепо рекао,а разлог што је лоше играо јесте,макар делимично,и ово доле написано,(и да није то он написао видели смо да је било тако)...

"Ne shvatam zašto sam pozvan da dođem i 'pomognem' i da zajedno napredujemo, pobeđujemo, da bi mi potom dobijao priliku na kašičicu, iz delova, po par minuta, bez kontinuiteta. Bio sam katkad celu utakmicu na klupi, da bi se u finišu panično tražilo da nezagrejan pravim preokret...."

И ово што је написао јесте тако:
"Žao mi je što drugi put, na ovakav način, napuštam klub koji volim. Kada sam dolazio iz Hemofarma odrekao sam se određene svote novca, samo da bih obukao Partizanov dres...
U sledećoj sezoni, u koju sam ušao kao reprezentativac, trener Vujošević mi je iskreno, u lice, saopštio da ću biti treća opcija. Nisam odustao, želeo sam da se nametnem, ali nije bilo prave prilike....

Е сад колико ту има и његове кривице не знам,али некако мислим да ,опет,лако(непотребно)остајемо без играча који је стварно могао дати много више Партизану...

Najbolji stranci koji su igrali za naš KK:
http://mondo.rs/a862211/Top-Liste/Sport/KK-Partizan-10-najboljih-stranaca-u-istoriji-kluba.html

Manje je bitan redosled, ali Mondo je izabrao Veselog

20140425mmVeseli09.JPG

Bezbradica treba da pređe u Zrinjski, a za 2god smo mu ostali dužni 50,000e koje on želi pola da oprosti, ali mu naši ne daju papire dok ne oprosti sve. (?!)
Prošla uprava je bila prozivana jer traže od igrača da čekaju svoj novac i rado prihvataju određene "oproste", a ovi žele da im se oprosti sve, valjda im je opravdanje što nisu oni potpisali Bezbradicu.

Ови наши већ се млате по братској републици,иако им је забрањено да се појаве ( !?) у дворани са било којим обележјем КК ПАРТИЗАН !

Ови наши већ се млате по братској републици,иако им је забрањено да се појаве ( !?) у дворани са било којим обележјем КК ПАРТИЗАН !

Pa jbg kad ne dozvoljavaju Grobarima da udju u halu. Da su dali neki broj karata u slobodnu prodaju toga ne bi bilo a zna se da je Niksic Grobarski grad. Ne opravdavam ali ocekivano.

Sva je prilika da ce se neredi prenesti i u halu. Samo je pitanje ko ce ih zapoceti. Malo je nestabilna politicka situacija u CG i mozda nekome i pogoduje da navijaci Srpskog kluba prave nerede po CG.

Back