KK Partizan

Todorić je za "Novosti" rekao da je "u narednih godinu-dve cilj da se klub stabilizuje, dođe na pozitivnu nulu i vrati poverenje igrača i sponzora", tako što se neće davati obećanja i sklapati ugovori koji posle neće biti ispoštovani.

"Shodno tome, ambicije su skromnije. Cilj je da ostvarimo što više pobeda u ABA ligi, kako bismo pomogli Srbiji da sačuva četiri mesta, a u domaćem prvenstvu da obezbedimo učešće u ABA".

Naguzili smo se radi mira i stabilnosti, srpskog koeficijenta i Todoriceve penzije. :roll: Niko ne ocekuje titule, al niko nije ocekivao ni F4 EL pa smo izborili. Ne dopada mi se stav u startu.

Plus ovo "vracamo poverenje sponzora" jer sponzori su bas gadljivi na sampione. Ala se izvinjavaju Djuri sto ih je tukao.

Poslednja izmena:
Da nas je kojim slucajem ovo zadesilo u sastavu Vesterman, Milosavljevic, Bertans, Bogdanovic, Lovernj itd, kontam da bi se na pola sezone prodala dvojica "zarad vracanja dugova", i dobro bi se pazilo da se ne pojaca bas previse da se ne ugrozi klub za koji psiho 1 navija.

Najgori je gubitak identiteta, a ja se bojim da ce se ovo odraziti i na parket, to sam mogao da vidim na pripremnim utakmicama. Spusten gard, kako u vidu opsteg stava, tako i na parketu.

Valjda je to cena opstanka pred ovom naprednjackom posasti...

Ej, ali cuj, poverenje sponzora...

Tosa mu je okrenuo ledja, on je organizovao sve ovo, dolazak Pekovica, njegovu smenu, itd.
Uz to, zaposleni u klubu i saradnici su Duleta okrivljavali zato sto ne dobijaju plate, jer boze moj, on je kriv jer pljuje ove sto nam ne daju pare i svesno nas dovode u opsadno stanje.
Na stranu sto je Dule zaista nezgodan za saradnju i da je napravio svuda dosta neprijatelja, a ova situacija mu je sigurno jos i pojacala paranoju od koje je "bolovao" i ranije.

Kako bilo, da se nadamo da je Tosa zaista imao neku viziju vise nego sto mu je stalo do sopstvene penzije. i da ce vremenom izaci na dobro. Jer meni se sad kristalise i druga mogucnost za propast, ako ova ideja "oporavka" ne bude isla, a infiltrirani politicari kojih zapravo ni nema budu imali neke svoje vizije...

Matic iz Novosti prenosi da je postignut dogovor sa Cvetkovicem i da ce se prikljuciti ekipi veceras.

Ne dopada mi se, ali mlad je i ovo mu je sansa da se dokaze da nije veciti talenat. Potpuni je promasaj ako nije ugovor na vise od godinu dana.

Negde procitah da ce visegodisnje ugovore dobiti Vrabac i Magdevski, doduse nije bas relevantan izvor. Ako ispadne tacno, i ako igraju za platu u skladu sa mogucnostima ok posao. Ne bi valjalo da ponovo preplacujemo igrace od kojih nista nece biti (kao npr Djekic).

Poslednja izmena:
Nisam oduševljen Floperčićem, al da ne grešim dušu, nije sigurno ništa gori od Sinadinovića i ima još prostora za napredak za razliku od ovog.

Čitam da je i Anđušić bio na treningu večeras.

Izmedju Sinadinovica i Cvetkovica ja bih izabrao Cvetkovica, mada ni sa jednim nisam odusevljen.

Andjusic trenira sa nama, ne mora da znaci da se planira potpis, ali je tu. Voleo bih da ga vrate. Bekovska linija Marinkovic, Milutinovic, Andjusic bi bila i vise nego solidna. Treba uzeti u obzir Vanjine godine, ne moze on jos da bude sigurna opcija, oscilovace tokom sezone.

Za Cvetkovica pisu da je odlican na treninzima i da je dosta napredovao, kao i da je bio odlican u Valensiji ali nije potpisao zbog prejake konkurencije... koliko je tacno, videcemo.. Daj Boze..

Magdevski potpisao ugovor

Poslednja izmena:
Kakav je ovaj Magedevski?

Cvetković može da bude samo drugi plej.
Kosta, ***** li ga u kakvom je stanju.
Ako i dalje hvata loptu kao vruć krompir, e onda ******.

Zaključak je da je ovo preskroman tim i bez još jedno 3 kvalitetna igrača, teško da može da se uključi u borbu za gornji deo tabele.

Možemo samo još da očekujemo crnu četvorku, ja se i dalje nadam da će iskrsnuti neki Bo nakon final cuta u NBA ali to je nerealno jer i bez njega možemo da odradimo ABA i KLS. I to bi bilo to, nećemo se više pojačavati.

Da napomenem, biću zadovoljan time ako sezonu završimo sa max 3 miliona dugovanja i ozbiljno krenemo u rekonstrukciju na leto

Poslednja izmena:
Magdevskog sto se tice, na onoj jednoj utakmici protiv Asvela sto je bio prenos, nije bio los. Dobar u odbrani, ima dobar pregled igre. Ne dopada mi se sto baca duge pasove kao da lopta ima 5 kila. Delovalo mi je da odlicno kapira sta treba da uradi, ali ne moze uvek da izvede. Fali mu i sut. Sve u svemu, ima prostora za napredak i ako je cena odgovarajuca, a verujem da jeste, vredi pokusati sa njim,

Плеј:Цветковић, Магдевски
Бек:Маринковић, Анђушић
Крило:Мурић, Андрић, Врабац, Милутиновић
Крилни центар:неки небески скакач типа Дру Гордон, Витковац
Центар:Перовић, Ђумић
Ако може и неки плеј црња али не мора :D

Плеј:Цветковић, Магдевски
Бек:Маринковић, Анђушић
Крило:Мурић, Андрић, Врабац, Милутиновић
Крилни центар:неки небески скакач типа Дру Гордон, Витковац
Центар:Перовић, Ђумић
Ако може и неки плеј црња али не мора :D

Plus si zaboravio na Aranitovica, Kuzeloglua, Glisica, Bojanica i Koprivicu, neki od njih ce sigurno biti u sastavu, makar u ovim prvim kolima.
Hm, cini mi se da smo opet dovukli prilican broj igraca, i bez najavljenih dodatnih pojacanja vec sada ih ima vise nego sto nam realno treba, i ne bih se zacudio da nam se opet desi neki „slucaj Gagic“, tj. da nas neko napusti usred sezone... :think:

Inace, kako je delovalo do pre desetak dana, ovo je vec pristojan tim za ABA ligu. Nevolja je u tome sto nije bilo puno vremena za uhodavanje, ali ako bi uspeli nekako da u ovim prvim kolima imamo dobar skor, mislim da bi mogli cak i da napadnemo F4.

Back