Muad'Dib
Buduća legenda
- Poruka
- 30.470
Stvarno ne verujem da će potpisati Anđušića, imamo previše igrača na 2/3. Računajte na Koprivicu u prvom timu, a nije mi jasno koji je status Petrova?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Eno Grba opet razocaran u klub, kaze nece ici vise da gleda jer se Partizan samo kao bori za opstanak. A do juce je kukao na prethodnu "vlast"... Da mu nije krivo sto nije zavalio i on dupe u neku funkciju...

Bice dobro ako je Pick iz pouzdanog source-a saznao da uopste trenira sa nama.
Voleo bih Andjusica, ali sumnjam. Prioritet bi morala da bude cetvorka, jedina prava trenutno je Ceda. I za pleja smatram da ce dovesti nekoga jedino ako iskrsne prilika.
- - - - - - - - - -
A stvarno se nagledao utakmice prosle sezone.![]()
Stvarno ne verujem da će potpisati Anđušića, imamo previše igrača na 2/3. Računajte na Koprivicu u prvom timu, a nije mi jasno koji je status Petrova?
Koga biste voleli za kapitena? Ja bih Vanju, ukoliko je on neki dugorocni projekat i ne planiraju da ga prodaju za prvu bolju ponudu, ali nekako tipujem na Andrica![]()

Ne znam kakve sastave imaju ove ostale ekipe, al malo mi je tesko da poverujem. Metalac je peti.Petrov vec ima ugovor
Aco Petrovic je najavio da ce Cibona imati para ove sezone, tako da ce valjda i oni dovoditi neke igrace.
Ako se uopste mozemo nazivati bilo kakvim favoritom, to je na racun imena i starih zasluga. Prosta je cinjenica da mi pojma nemamo sta nas ceka sa novim trenerom-debitantom. Vujosevic bi se sa ovom ekipom borio za prva cetiri, ali moguce da ne bi uspeo bez recimo atletske cetvorke. Finale i titula se ne uzimaju u razmatranje bilo kako, videli smo i prosle sezone u boljem sastavu sta te sve ceka protiv favorita koji su preko leta dodatno ucvrstili pozicije u ligi.
Sto se Bozica tice, jasno je da dobar trener moze da unapredi ekipu, a los moze i da je upropasti. Nadajmo se najboljem, ali mi sutra i u nedelju nismo favoriti.

Koga biste voleli za kapitena? Ja bih Vanju
Evo sad je napravio i faul u napadu tako sto je oborio dvojicu kao cunjeve.
Kako se zove onaj lik sto prosle godine nije prosao probu, pa je jedino protiv nas uspeo da izdominira?
Ispunila ti se zelja.

Sutra kad Cvetkovic ubaci 20p i iznudi 3+ faula u napadu videce koliko su se zeznuli.Kako se zove onaj lik sto prosle godine nije prosao probu, pa je jedino protiv nas uspeo da izdominira?
I još Ivanović i još neki dobili neke povrede i upitni su.