KK Partizan

Lupa Pick, ne zna on nista samo prenosi traceve. Bar u ovom slucaju. Da je Andjusicu menadzer Zalizani, od koga ovaj dobija neke informacije, pa da mu poverujem...

Eno Grba opet razocaran u klub, kaze nece ici vise da gleda jer se Partizan samo kao bori za opstanak. A do juce je kukao na prethodnu "vlast"... Da mu nije krivo sto nije zavalio i on dupe u neku funkciju...

Bice dobro ako je Pick iz pouzdanog source-a saznao da uopste trenira sa nama. :mrgreen:

Voleo bih Andjusica, ali sumnjam. Prioritet bi morala da bude cetvorka, jedina prava trenutno je Ceda. I za pleja smatram da ce dovesti nekoga jedino ako iskrsne prilika.

- - - - - - - - - -

Eno Grba opet razocaran u klub, kaze nece ici vise da gleda jer se Partizan samo kao bori za opstanak. A do juce je kukao na prethodnu "vlast"... Da mu nije krivo sto nije zavalio i on dupe u neku funkciju...

A stvarno se nagledao utakmice prosle sezone. :whistling:

Ko sada nije uz klub, ne mora da se vraca ni kada opet budemo dominirali, prosto i jednostavno :)

Koga biste voleli za kapitena? Ja bih Vanju, ukoliko je on neki dugorocni projekat i ne planiraju da ga prodaju za prvu bolju ponudu, ali nekako tipujem na Andrica :D

Bice dobro ako je Pick iz pouzdanog source-a saznao da uopste trenira sa nama. :mrgreen:

Voleo bih Andjusica, ali sumnjam. Prioritet bi morala da bude cetvorka, jedina prava trenutno je Ceda. I za pleja smatram da ce dovesti nekoga jedino ako iskrsne prilika.

- - - - - - - - - -

A stvarno se nagledao utakmice prosle sezone. :whistling:

Čak je i Čeda 3, a samo prinudno je 4.
Ma imamo mlađeg Marinkovića i već odtavelog Milutinovića. Anđušić koji je sličan tip igrača nije potreban. Treba nam neko s energijom u odbrani.

Poslednja izmena:
Stvarno ne verujem da će potpisati Anđušića, imamo previše igrača na 2/3. Računajte na Koprivicu u prvom timu, a nije mi jasno koji je status Petrova?

Sve zavisi kakve su nam ambicije, dobro bi nam dosao ako hocemo da pojurimo F4, on je ipak kvalitetniji od ovoga sto trenutno imamo i ima nekog iskustva.
Ako nemamo te ambicije, onda nam ne treba, jer je u principu svejedno da li cemo biti 5. ili 10.

Sto se Petrova tice, on je mozda bio u kombinaciji ranije, ali sada ne verujem da ce ga potpisati, sam kazes da smo prepunjeni na tim pozicijama.

Koga biste voleli za kapitena? Ja bih Vanju, ukoliko je on neki dugorocni projekat i ne planiraju da ga prodaju za prvu bolju ponudu, ali nekako tipujem na Andrica :D

Edo kad se vrati. Sada za vikend Kosta, ako igra. Ako ne igra pevace se Boza kapiten. :mrgreen:

Vanja je previse mlad. Njega sada treba neko da kontrolise, a ne da on predvodi druge. Potrebno je da ga trener i igraci podignu kada je u kanalu, a spuste kad krene da leti u nebesa. Njemu su ovo godine kada prelazi u profesionalnu kosarku i odredjuju karijeru. Nece doveka biti u Partizanu.

Prema Meridianu mi smo cetvrti favoriti za titulu. :think: Ne znam kakve sastave imaju ove ostale ekipe, al malo mi je tesko da poverujem. Metalac je peti.

Poslednja izmena:
Aco Petrovic je najavio da ce Cibona imati para ove sezone, tako da ce valjda i oni dovoditi neke igrace.

Ako se uopste mozemo nazivati bilo kakvim favoritom, to je na racun imena i starih zasluga. Prosta je cinjenica da mi pojma nemamo sta nas ceka sa novim trenerom-debitantom. Vujosevic bi se sa ovom ekipom borio za prva cetiri, ali moguce da ne bi uspeo bez recimo atletske cetvorke. Finale i titula se ne uzimaju u razmatranje bilo kako, videli smo i prosle sezone u boljem sastavu sta te sve ceka protiv favorita koji su preko leta dodatno ucvrstili pozicije u ligi.

Sto se Bozica tice, jasno je da dobar trener moze da unapredi ekipu, a los moze i da je upropasti. Nadajmo se najboljem, ali mi sutra i u nedelju nismo favoriti.

Petrov vec ima ugovor

Ja na sajtu KKP nisam video tu informaciju.

Aco Petrovic je najavio da ce Cibona imati para ove sezone, tako da ce valjda i oni dovoditi neke igrace.

Ako se uopste mozemo nazivati bilo kakvim favoritom, to je na racun imena i starih zasluga. Prosta je cinjenica da mi pojma nemamo sta nas ceka sa novim trenerom-debitantom. Vujosevic bi se sa ovom ekipom borio za prva cetiri, ali moguce da ne bi uspeo bez recimo atletske cetvorke. Finale i titula se ne uzimaju u razmatranje bilo kako, videli smo i prosle sezone u boljem sastavu sta te sve ceka protiv favorita koji su preko leta dodatno ucvrstili pozicije u ligi.

Sto se Bozica tice, jasno je da dobar trener moze da unapredi ekipu, a los moze i da je upropasti. Nadajmo se najboljem, ali mi sutra i u nedelju nismo favoriti.

Dobro, nismo medju prvim favoritima svakako, ali ne vidim zasto bi odmah i potcenjivali ovu ekipu i ko je to sem ILR i Cedevite od nas osetno jaci, pogotovu kada se budemo uigrali?

Ja samo uigravanje dovodim u pitanje zato sto nas vodi trener-pocetnik i ne znam sta ce da se desi osim da sam u pripremnom periodu video ekipu spustenog garda, bez odbrane i skoka, i sa nedovoljno kvaliteta i talenta.

Sto se tima kao tima tice, tu ima gomila upitnika. Ne pricamo recimo o Perovicu iz 2005, nego o Perovicu sa 30 godina odma posle ACL-a. A za vecinu igraca bog te pita kako ce da izgledaju u takmicenju u kom nikad nisu igrali...

Ni meni se nije svidelo kako je ekipa izgledala u pripremnim. Ne zbog kvaliteta, nego zbog stava. Nekvalitetni igraci su gresili, kvalitetni (citaj Vanja) su se nervirali, igraci bez kredita su se ispucavali (Aranitovic..), sve bez reakcije sa klupe. Ko zna, mozda su u tim utakmicama samo hteli da vide sta ko individualno moze, odnosno koga da zadrze. Saznacemo u narednom periodu kakav odnos Pera ima sa timom.

Rimac je osvojio ligu sa sastavom koji nije bio mnogo jaci od naseg, Djokic je prosle sezone izdigao Metalac u drugom delu i izborio Evropu.

Sutra smo i po kladionicama autsajderi, kvota oko 3.

Isto ovako je bilo i na pocetku prosle sezone. I pocelo je lose, dobili smo Solnok, a onda izgubili nekoliko sa velikom razlikom, ali se nije pricalo da nam je cilj srpski koeficijent. :roll: Partizan ima navijace i u Makedoniji, Bosni, Hrvatskoj, Sloveniji..sta njih briga za koeficijent. Ni mene ne interesuje previse, jedino ako to ne odgovara Partizanu. Navijacu za bilo koga ako to odgovara Partizanu..odnosno uvek navijam samo za Partizan :mrgreen:

Jeste da je ovu glupost izjavio Todoric koji je uvek pricao svasta. Setimo se izjava da "nikada nije cuo za igraca", a on potpise ugovor sutra. Ali sam ja jos uvek pod utiskom. Evidentno su se povezali sa sns-om, Dule sklonjen bez odgovora u roku od 15min, poslovni direktor direktno po partijskoj liniji, mediji promenili pricu, Covic nas hvali :dash:

Mislim da su se jeftino prodali. Ako ce vec da nas kontrolisu nepismeni likovi to treba i naplatiti. Sa druge strane se besumucno upumpavaju milioni godisnje, a nasi se sada saginju, a nisu dobili ni 10 puta manje.

Igracima podrska, ko kod igrao.

Poslednja izmena:
Videćemo, naše je da ih podržavamo i da ne očekujemo previše. Mislim da se nismo prodali, a pare od države ne mogu baš toliko providno da krenu, sačekaćemo januar-februar. Bitno je da na nama ne šilje patku kao do sad dok se drugima žmuri na oba oka i zapušuju se uši. Blokade ne očekujem jer menadžeri nisu baš voljni da rizikuju pucanj u nogu koja ozdravljuje, poreske blokade neće biti (pričali su da može da dođe i do reprograma i neke refundacije sad kad više ne ugrožavamo diktatora), ali mora se biti strpljiv. Ako je istina da do pre par nedelja nismo imali ni za zavoje onda je stvarno potrebno mnogo vremena da profunkcionišemo. Ja podržavam ovaj klub, a Grba nek se nosi u Železnik ako mu je toliko krivo što se nije dočepao funkcije.

Što se tiče samog rezultata u ABA ligi, ne postoji razlog za neka jača očekivanja od 10. mesta, eventualno 7.
Voleo bih samo da sezona prođe mirno i da Vanja i Boža budu duplo bolji igrači na kraju ove sezone nego što su sad. Mislim da je to ono što je realno.

Sutra kad Cvetkovic ubaci 20p i iznudi 3+ faula u napadu videce koliko su se zeznuli. :mrgreen: Kako se zove onaj lik sto prosle godine nije prosao probu, pa je jedino protiv nas uspeo da izdominira?

CQPIE8CUYAE_a-f.jpg:large

Andric zivotinja :D

CQPMJWmUkAAD1Qm.jpg:large

Ispunila ti se zelja.

:cool::klap:

Andjusic: "za sada samo treniram, videcemo posle sta ce biti"

Poslednja izmena:
Covic vec poceo da nam pomaze,povredise najboljeg igraca Mege.

Misko4Raznatovic ‏@MiskoRaznatovic 3m3 minutes ago
Rade Zagorac broke his left hand during the opening game vs Red star. Most likely 3 months out.

Poslednja izmena:

Back