KK Partizan

Tako se to radi kad igras prijateljsku na gostovanju, plus sto su oni nesto slavili. Glupo bi bilo da smo ih odrali. Zna se red. :mrgreen:
Ne bi me cudilo i da je Sale bio najbolji, kad vec pustamo da pustamo svog.

Poslednja izmena:
Pavlovic 16p... Hrani kuce da te ujede. Ne zna se jos za ostale nase.

PS: Djumara 13p, Marinkovic 12p, Milutinovic 10p, Koprivica 7p...

CPnM_I_UsAEQlzQ.jpg

Poslednja izmena:
Djumic 13, Marinkovic 12, Milutinovic 10, Koprivica 7, ostali sitno. Jedna utakmica nije reper, ali po ovome samo igraci koje smo vec imali doprinose.

Bio si brzi :mrgreen:
Mogu da se kladim da je ovo bila banana. Boza ga izdominirao, Raduljica samo 4p... a i Kuzmic isto.
E moj Djordjevicu koga ti nisi stavio na spisak.

Poslednja izmena:
Haha joj, jel to Aranitovic skinuo Pavlovicevu fintu cimanja nogom. Smesan je mali.

Marinkovic je vec sada osetno bolji napadac od recimo Dangubica, a mladji je ko zna kolko godina, jos samo da ojaca i bude atletski konkurentan. Pa dogodine i u reprezentaciju na siri spisak.

Poslednja izmena:
Od "novih" najvise minuta su dobili Magdevski, Vrabac, Jovanovic i Koprivica, tako da barem 3 od njih ocekujem u timu, zavisi koje ce se pozicije pojacavati. Cedomir 27min! Mislim da nema sanse da on celu sezonu gura sa toliko, znaci na cetvorku ili dovesti startera ili ostaviti 2 klinca pa da se nadamo da mogu da iznesu.

Slabi procenti suta u svim segmentima. Drago mi je da se nismo ispucavali za 3, to rade ekipe kad nemaju ideju u napadu.

Videcemo kako ce se sablon ponavljati i iz toga se nesto moze zakljuciti, a nadam se da ce biti prilike da se nesto u Francuskoj i pogleda. Ovo je ipak bila samo revijalna utakmica, nije cak ni pripremna. Ukoliko se nastavi sa ovakvim rezultatima, moze i biti nesto od ovih, znaci da ce biti dobre borbe ako nista drugo.

I ko se jos seca da je mocni Bezbradica dao nekih 17p Realu iz Madrida pre 2 godine, skolovao Rejesa itd. :worth: Mada, za respekt je sto je PAO igrao u punom sastavu ako nista drugo.

Je l se zna ko otpada? 4 igraca od ovih sa utakmice, 2 da naprave mesto Andricu i Muricu i jos 2 za pojacanje (nadam se na pleju i krilnom centru)
To bi onda trebali da budu Kuzeloglu i Petrov, sudeci po minutima, ko jos? Kakvi su Magdevski i Vrabac?

Petrov je potpisao ugovor. Slobodan Jovanovic se navodno pokazuje vrlo dobro. Ako on prodje, nece proci Magdevski posto su na istim pozicijama. Mislim, pretpostavljam...

Je l se zna ko otpada? 4 igraca od ovih sa utakmice, 2 da naprave mesto Andricu i Muricu i jos 2 za pojacanje (nadam se na pleju i krilnom centru)
To bi onda trebali da budu Kuzeloglu i Petrov, sudeci po minutima, ko jos? Kakvi su Magdevski i Vrabac?

Neki kombo koji igra dobru odbranu. Nešto tipa Vule Avdalović bi bilo dobro naći.
A četvroka da bude pametnija, koja razume igru da od nje može da se uči...

Dosta lose prvo poluvreme... po mom misljenju Magdevski nije los, ima dobar pregled igre i kontrolu lopte i mislim da Bozic ima poverenje u njega, Vrabac mi se ni malo ne svidja, Koprivica nit smrdi nit mirise, od Djumare boljeg nemamo, Vanja dobar, Batica najgori, Kuzeloglu ne zna da vodi loptu

Pera crta zadnji napad u prvom na -12 :)

Previse slobode, sutni pa sta ti bog da, neki momci pokusavaju nesto za sta bi kod Duleta leteli iz kluba.
Nije da nema nesto talenta, al momci su uglavnom toliko slabasni da im ispadaju lopte posle kontakta...

Najbolji Marinkovic, mislio sam da je dobio slobodu kao Bogdan onomad, a onda sam skapirao da se svi ispucavaju. :mrgreen: Odbrana nepostojeca. Cini mi se da nesto povezanije igramo kada je Magdevski na pleju. Ceda skroz korektan, ima ga svuda. Posteno se odnosi prema igri. Bozo je onakav kakvog ga se secam. Koliko je gluposti pokusao Aranitovic, zreo je za klupu do kraja.

Kaubojski igramo, a nema ko da trgne ekipu.

Keeper kako ti se cini Vitkovac? Zahvalan je igrac, mislim da ce nam dobro doci.. Mali Sloba je uz Vanju definitivno najveci talenat i njega ne smemo da ispustimo, mozda je trebao i ranije na keca.. Batica mora mnogo bolje s obzirom da je jedan od najiskusnijih, bice ovo uz Murica i Andrica dobra ekipa, pod hitno startni plej i cetvorka, pa i petica, mozda sacekati Kostu..

1. pojacanje, Magdevski
2. Marinkovic, Milutinovic, Sloba
3. Muric, Andric
4. pojacanje, Vitkovac
5. Kosta, Djumic, Koprivica

Ovako bih najvise voleo da izgleda ekipa kad se sve skocka..

Back