KK Partizan

Ma Vitkovac bi nam super dosao i prosle sezone da pokrpi Macvana, a kamoli sada, on je jedini koji nije sporan.

Kosti se navodno bas i ne zuri da potpisuje s nama, cak i on merka kakva ce biti ekipa i ima li smisla uopste.

Moralo bi da se pozuri sa pojacanjima jer ako nabijemo ocajan skor posle ce biti kasno da se to ispravi... bar ako bismo pojurili PO sto uz ovu ekipu koju sam napisao i nije toliko nerealno..naravno pod uslovom da ubodemo sa pojacanjima..

Auh, neke od ovih poteza koje sam video se ni na basketu ne pokusavaju. Momci hoce da prodju kroz igraca, ne znam sta uopste misle, neodgovornost potpuna. Pera ako ne izgradi autoritet od starta moze da se slika. O nekim stvarima se prosto ni ne razmislja u profi kosarci.

Kakav pas Magdevskog sa pola terena pod kos, pod udvajanjem.

Kao sto rekoh ima talenta, ali i dosta nedopustivih stvari.

Poslednja izmena:
Magdevski mi je ok, fali mu sut i ne dopada mi se sto precesto baca loptu ko da igra izmedju dve vatre.

Ne vidim Koprivicu, Kuzeloglua i Aranitovica u ekipi, iako su sva trojica pod ugovorom. Vrabac ima stofa u napadu, ali u odbrani ne postoji. Sta je sa onim Petrovom, i on je valjda potpisan?

Voleo bih malo vise da vidim malog Jovanovica..

I za 30min ostadosmo bez oba centra. Boza danas vezbao kamena s ramena. :mrgreen:

Poslednja izmena:
Na osnovu ove jedne utakmice, startni 1-4-5 nam fale da bi moglo da zalici na nesto. Ubacili smo jedva 50p, fizicki su mnogo jaci, skoka nigde.

Previse lezerno igraju, bez volje u odbrani, u napadu potezi za basket ispred zgrade. Pera mora vise da reaguje.

Igrali smo jače utakmice od mnogih, a sastav je svakako za donji deo tabele. S tim što treba ukalkulisati i dva pojačanja i povratak dvojice iz povreda tokom sezone, što bi donelo neku sredinu tabele, a trenerski rad bi trebao doneti još nešto, samo što to u ovom trenutku niko ne može garantovati s obzirom da nam je trener do juče držao metlu preko koje Bogdan šutira.

partizan-1.png

Djumara opet sabiJo, nek se spremi onaj Milicic u Metalcu.

Salu na stranu, znaci nista od odbrane.

Nadam se da su bar odlucili sa kim se rastajemo, pa da krenu da popunjavaju rupe. Najgore ce biti ako sada potpisu sve jer nema ko da igra, a onda u medjuvremenu dovode pojacanja, pa imamo viska igraca. Koliko god da su jeftini ne treba nam ekstra trosak.

Izgleda da Pera definitivno ne racuna na Glisica i Kuzeloglua, Magdevski 0 poena za 26 minuta kao plej... Izgleda da ce on i Vrabac potpisati, kao i Jovanovic.. nadam se krilnom centru za ovih 6 dana, jer imamo na centarskim pozicijama samo Djumica, Koprivicu i Vitkovca koji je vise krilo

Ја мислим да нећемо бити тако лоши.
У врху.Па ту су наши да нас пустају : Мега,Игокеа ;) ...нешто и кљуцнемо од ових нових ,бијемо кући ... и то је то. Око првих 4. да се крећемо...

Ovo je stvarno preslab sastav za sada da bi se donosili neki zaključci.
Ja očekujem pojačanja na 1, 4 i 5, plus Murić i Andrić.

To automatski znači pet novih igrača, čime se i naša igra faktički menja iz korena.
Opet, ovo je novi početak i ne treba očekivati neka čuda.

Igrali smo 2-3 utakmice protiv mnogo kvalitetnijih i jačih ekipa.
Već meč sa Metalcem će pokazati u kom pravcu idemo.

Kako ide ona pesma, bolje soko u ruci nego guska u krevetu, e pa mi cemo potpisati vrapca.

Prica se i da cemo potpisati nekog "izdajnika" od "najljuceg" rivala, tipujem na Keselja, Cvetkovica, Jao Mileta i slicne. Problem je sto se ne zna koga sve racunamo kao njih, posto su se malo prebacivali zadnjih godina.

Ovo znaci da jurimo neku cetvorku koja moze da uzme minute i na centru. Po nekim procenama, Kosta bi mogao da se prikljuci tek za nekih mesec dana, i to postepeno. Verovatno nece biti ful spreman do nove godine. Nadam se bar jos dva potpisa pre Metalca. Gust je raspored, igramo svaka 2-3 dana..

Ovo znaci da jurimo neku cetvorku koja moze da uzme minute i na centru. Po nekim procenama, Kosta bi mogao da se prikljuci tek za nekih mesec dana, i to postepeno. Verovatno nece biti ful spreman do nove godine. Nadam se bar jos dva potpisa pre Metalca. Gust je raspored, igramo svaka 2-3 dana..

Pa Kosta valjda vec trenira sa ekipom par nedelja znaci da nije potpuno nesprreman.

Izlazi iz povrede sto moze da potraje, seti se Gagija koji je pauzirao i vise nego sto je planirano pa je opet preskakao neke utakmice kada je osecao bolove. Mislim da se Kosta povredio u decembru, a 9 meseci je neki minimum koliko se pauzira.

Novinar B92 citira Perovica.

Saša Ozmo ‏@ozmo_sasa 1h1 hour ago
Kosta Perović kaže da se još nije dogovorio sa Partizanom. "Videćemo u narednih nekoliko dana". #kkp

Radi se o igracu sa 30 godina posle najteze povrede. Niko ga nije ni gledao godinama, niko nema pojma sta on moze i kad je zdrav, a kamoli ovakav.

Opet je u opticaju Cvetkovic kao prvi plej. Eto nama crnca. :hahaha:

Back