KK Partizan

Gde sam ja rekao da taj tip nema veze sa politikom? Opet izmisljas, po ko zna koji put, i nije te sramota da pride vredjas.
Taj tip je, kao i tvoj Covic, dete DB-a, tajkun, obogatio se na svercu cigareta 90-ih, i ko zna sta je jos radio.

Kao drugo, privatan biznis, iako nije vezan za politiku, moze da se nadje u tom kolu ukoliko je konkurentan biznisu koji je vezan za politiku, a onda cemo da vidimo kako ce se spasti iste politike.
Takav je slucaj, recimo, sa KK Partizanom sada.

Ti ces nekome da pricas nesto... Prvo izleci svoju sujetu i "posebnost", pa ces biti pametniji. Ovako grcas u mrznji i zaslepljen si zestoko.

Covek koji je pre koju godinu isto ovako pricao kako jadan Vucic ima pametnija posla od toga da bude u Zvezdi, a onda op, poceo i sam da prica o tome. Zivis pod staklenim zvonom.
A mozda i svesno to radis, jer je tebi cilj samo da kontriras i oponiras nama koji navijamo za Partizan...

Inace, ta dvojica iz NELT-a se pominju kao jedno od mogucih resenja. Videcemo sta ce biti, dal ce biti upliva sa strane, dal ce biti pusteni, dal ce smeti da zarate ako mora, itd.

Ja svakako necu biti previse srecan, posto je ocigledno da cemo i mi dobiti neku verziju Covica, mada je taj klasa za sebe. Ovi su vise tipa Miskovic. Prljav novac, sumnjivi ljudi. Inace, ti uopste nisu bili u losim odnosima sa Vujosevicem dok su bili u klubu nekada, tj. jedan od njih.

Odigrana je prva utakmica. Masina se pali. :per:

11907171_10153419853370935_5120768893685377470_n.jpg

Kakvi mora da su amateri ovi iz Libana kad su ih oprali nasi sa probe...

Poslednja izmena:
Ti i tvoj idol zivite u matriksu, i stalno vam se nesto prividja.
Tip koji se obogatio svercom cigareta devedesetih(po tvojim recima) se boji da da pare da mu ne bi dosla kontrola?
Pocitas li ti kadkad to sto pises?
I shvatas li ti koliko je to glupo sto pises?

Vujosevic je jedan parazit koji se okruzio sebi slicnima, ogledanim u vodjama navijaca, te ljudima iz uprave i skupstine kluba koji prvo gledaju svoj interes.
A glanvi Vujosevicev interes je stadion JNA, i profit vezan z anjega, racunajuci da ce to pripasti Partizanu.
Odlazak sa mesta trenera u KK Partizan bi bio samo prethodnica njegovog svgavanja i sa mesta u sportskom drustvu, i ne smao sto bi ga udaljio od vleikog profita, nego bi ga izlozio i mogucnosti d aodgovara za brojne malverzacije u ksoarkaskom klubu.
Danilovi je tkaodje bio u toj prici, ali se izgledas umorio od stalni9h sukoba, ali je izgleda i shvatio da on vise voli Partizan od Vujosevica.
Partizna ima sansu d apostane normalan klub tek kada se otarasi tog ljudkog sljama ogledanog u Vujosevicu i njegovim uvlakacima.
To sto ti nemas dva grama mozga da to shvatis je tvoj problem.

Covek otvoreno laze, manipulise, vara cak i sovje najblize dojucerasnje saradnike, ali vama to sve nije bitno.......naravno da nije kada nemate mozzga.

PS: Sto se posla tice suvise si ti citao i gledao krimice i slusao ljude koji su tokom zivota morali da idu linijom manjeg otpora praveci razne trule kompromise, koje su kroz neke necasne radnje morlai da vracaju kroz izvesno vreme.
Onaj ko iza sebe nema politicki rep, i koji radi po zakonu, uvek moze da kaze sta zeli, i radi i da pare koje hoce,bez straha od bilo koga.
Za vreme tog "groznog" Milosevica jedan FEMAN je napravio imperiju, iako je bio clan druge stranke.
Kad su njegovi dosli na vlast, pa poceo da se igra politike, propao je........I treba jer je pomesao posao i politiku.
Takvih primera imas u svakom gradu........
Ali niko od njih, koji su posteno zaradili svoj novac, cak ni oni koji su zahvaljujuci politici zaradili novac, nece da taj novac da nekom tkao bezobraznom bahatom Vujosevicu, koji nikom nece d apolozi racune........
Pa nije to hteo ni Telenor, sto bi sa srpskim biznismenima bilo drugacije?

Poslednja izmena:
Tip koji se obogatio svercom cigareta devedesetih(po tvojim recima) se boji da da pare da mu ne bi dosla kontrola?
Pocitas li ti kadkad to sto pises?
I shvatas li ti koliko je to glupo sto pises?

Nije ni Miskovic morao da se boji za sebe, jel tako? :lol: Kao da mu DB veza sa pocetka karijere garantuje sigurnost do kraja zivota, kao da se situacija nikad ne menja. Jesi li svestan sta pises?

A o tome kako neko moze da uradi sta hoce, bez straha, zao mi je, zivis u nekom svom svetu. Samo mali biznis koji ne smeta nikome, uz malo srece i malo zackoljica. Cim se predje u veci biznis, nastaju problemi, ma koliko bio posten. A da ne pricam o krupnom biznisu, koji jedini moze da finansira kosarku (tj baci pare), o milionima...
A ti kako hoces, zivi u svom svetu u kom je najbitnije kontrirati zamisljenim protivnicima pa makar lupao teske gluposti. . ;)

Inace, stadion JNA izrazio upravo misljenje o Vujosevicu...

VladO Jovanovic je kurton od trenera
Kao sto je Tepic a pre njega Tripkovic propali projekat u koji su bacene godine i godine
Debeli je jedno crnogorsko kriminalno ***** koje je upropastilo Partizan

Mora da budes bas bas ogranicen cak i za grobara da ti do sada nisu jasne ove konstante pa izmisljas Vucica i zlu zvezdu kao razlog sto je jedan mongoloid tipa Mladjan Silobad bio i ostao neko u klubu ili sto si se zaduzivao po nepovoljnim uslovima ili kupovao shkart igrache.
Debeli je prestao da se ozbiljno bavi proizvodnjom pre dobrih 10-ak godina uz tu i tamo koji izuzetak.

VladO Jovanovic je kurton od trenera
Kao sto je Tepic a pre njega Tripkovic propali projekat u koji su bacene godine i godine
Debeli je jedno crnogorsko kriminalno ***** koje je upropastilo Partizan

Mora da budes bas bas ogranicen cak i za grobara da ti do sada nisu jasne ove konstante pa izmisljas Vucica i zlu zvezdu kao razlog sto je jedan mongoloid tipa Mladjan Silobad bio i ostao neko u klubu ili sto si se zaduzivao po nepovoljnim uslovima ili kupovao shkart igrache.
Debeli je prestao da se ozbiljno bavi proizvodnjom pre dobrih 10-ak godina uz tu i tamo koji izuzetak.
hqdefault.jpg

Sta ti decko radis...

- - - - - - - - - -

Moram da se pohvalim iako nije mesto za to........cisto znam da ce mnogima biti krivo.....:per:

Kao ono kad tinejdzerke i starlete na drustvenim mrezama pisu "mozete samo da mi zawidite znam da wam je kriwo"

Pa eto vidis, posebno tebe volim da nerviram.........
A ovim te bas nerviram maksimalno, jer si ti los covek.
Takva ti priroda.........

pa evo jos malo......

Mazic mi uzeo dve prosecne plate, ali i pola nije lose...

vvvvvvvvvvvvvv.JPG

Pa evo malo pozavanja odbojke.....
Nije puno, taman za dzeparac

gggggggggggggggggg.JPG

A ovo je bila sigurica , da se izvadim ako zatreba

dddddddddddddddd.JPG

A ti jadan moras da se uvlacis Vujosevicu.............Sta ces, nije to lako........

Realno, Vujosevic i Koprivica su rasturili u "Vremenu". Psiho ce imati o cemu da razmislja danas ceo dan, sigurno vec grize usnicu.

Boza Koprivica iznosi dva detalja, kako je pricao sa Tadicem i pitao ga zasto ne dodje nekad na utakmicu Partizana kad je toliki navijac, a ovaj mu se pravdao kako je on dao neke pare u klub. :lol: Kad ga je ovaj pitao koje, nije mu nista rekao. A pricao je i sa Gagicem, koji mu je priznao da ga je Covic zvao i nudio mu pare, ali je odbio. No, to vec sve znamo od ranije, samo ne smemo da verujemo Zlom Vujosevicu ili Uzasnom Tegeltiji.

Dule postavio novopeceni SNS kadar tamo gde mu je mesto:

– Što se tiče Andreje Mladenovića, on pokazuje svoj karakter – hedonistički. Tipičan je političar koji shvata da politika ovog momenta hoće da ja izađem iz Partizana. On se dodvorava, promenio je partiju, pa se sad dodvorava novim šefovima. Mladenović je jarbol za sve zastave.

Možda voli Partizan, ali sebe voli više i ovu priču sad koristi da bi nešto politički sitno ušićario. Pokazivao je ljubav prema Partizanu, dolazio na sastanke, ali što se tiče finansijskog doprinosa nije doneo banku, a to mu je bio posao kao članu UO.

http://www.telegraf.rs/sport/172159...a-sve-zastave-sad-se-dodvorava-novim-sefovima

U panterskom svetu je FMP zapravo Crvena zvezda, nepismeni predsednik je sinonim za marketing, pa sto ne bi i Vujosevic unistio Partizan? Navikli smo.

Oni sada misle da im je sve otvoreno na duzi period, kao kada se dete prvi put zaljubi i oseti "nesto". Pa misle da ce Radonja 10 godina da silji patku nad Vujosevicem sa 3,4,5, ili 10x skupljim igracima...
Cak bi mi bilo i simpaticno, da se ne radi o panterima.

A posto diktature ne traju dugo, jednom ce se sve manje-vise iznivelisati, a onda cete opet moliti da to Dukljansko zlo ode iz srBske kosarke, ili da Covic nadje rudnik s blagom, kao sto sad pokusava da se ugura u FK.

J.b.t ovo vec postaje ozbiljno........
Prosto je neverovatno citati ovakve gluposti.......

A sve u cilju odbrane jednog parazita koji zivi na nasoj grbaci sve ove godine i bori se da zivi jos.
Pa ako nemate mere prema drugima, sto nemate mere prema legendi kluba Danilovicu, koji je odlazeci popljuvao Vujosevica i sve to sto on radi?
Sad znaci ni Danilovic nije u pravu, nego samo Vujosevic i Vujosevic?
Evo sad citam ni Tadic nije u pravu, Vucic odavno nije u pravu,Mladenovic je smr.ad iako je vec deset godina u upravi Partizana(verovatno do juce nisu shvatali d aje smr.ad, ili je mozda blize istini ona narodna "s kim si onakav si"?).
Pa Vujosevic ako zeli da se bavi politikom neka osnuje stranku pa neka se bori.
Meni samo Vucic nekada nije jasan, sto cuti na ovu budalu.........

Poslednja izmena od moderatora:
Igramo utakmicu sa Kluzem pocetkom septembra, a krajem septembra je zakazana utakmica protiv PAO, revijalna utakmica u cast legendi tog kluba.

Navodno je nekoliko igraca vec otpalo sa probe, ne znam o kome se radi.

Realno, Vujosevic i Koprivica su rasturili u "Vremenu". Psiho ce imati o cemu da razmislja danas ceo dan, sigurno vec grize usnicu.

Boza Koprivica iznosi dva detalja, kako je pricao sa Tadicem i pitao ga zasto ne dodje nekad na utakmicu Partizana kad je toliki navijac, a ovaj mu se pravdao kako je on dao neke pare u klub. :lol: Kad ga je ovaj pitao koje, nije mu nista rekao. A pricao je i sa Gagicem, koji mu je priznao da ga je Covic zvao i nudio mu pare, ali je odbio. No, to vec sve znamo od ranije, samo ne smemo da verujemo Zlom Vujosevicu ili Uzasnom Tegeltiji.

Stvarno odlican tekst. Povremeno se Koprivica zanosio pa ispisao pola strane pre nego sto se setio da treba da postavlja pitanja. :mrgreen:

Pisali su pomalo i u Nedeljniku na temu ovoga sto se desava u Partizanu.

Dabogda ti Andreja trazio ostavku..
-Nenad Calukovic

Zamenik gradonacelnika Beograda Andreja Mladenovic bas nema srece kada trazi neciju smenu.
Trazio je prvo ostavku predsednice DSS Sandre Raskovic Ivic, ali nije dobio vecinsku podrsku u stranci. Nakon toga je iskljucen iz te partije, da bi kasnije osnovao "Samostalni DSS" (stvarno nisam znao da ovo postoji :mrgreen:)
Onda je kao potpredsednik KKP trazio smenu trenera Duska Vujosevica, ali je opet ostao u manjini.
...
Zbog toga po politickim kuloarima sada kruzi vic - dabogda ti Andreja trazio ostavku.

Back