KK Partizan

Odustali smo od dobro poznate strategije da stvaramo jeftin, mlad tim i data je skupa igračka onom diletantu Jovanoviću, koji je unazadio klub za samo dve godine.

Coveku je doveden jedan Law kao do tada stranac sa najvecom reputacijom (i verovatno najvecom platom), imao je Pekovica, imao je Macvana i Raduljicu, ostavljeni su mu bili Milosavljevic, Lucic, Kecman, Bozic, pokupljeno je sve sto je vredelo iz domacih klubova (Andjusic, Cakarevic), imao je dobre talente (Bogdanovic, Miljenovic), a on je sve to udesio tako da Partizan nikada nije igrao gore nego te sezone, na kraju smo bili skoro pa egal sa Zeleznikom.

I sad kad mi njega neko pomene kao potencijalnog Duletovog naslednika, odmah mi skoci pritisak.

Coveku je doveden jedan Law kao do tada stranac sa najvecom reputacijom (i verovatno najvecom platom), imao je Pekovica, imao je Macvana i Raduljicu, ostavljeni su mu bili Milosavljevic, Lucic, Kecman, Bozic, pokupljeno je sve sto je vredelo iz domacih klubova (Andjusic, Cakarevic), imao je dobre talente (Bogdanovic, Miljenovic), a on je sve to udesio tako da Partizan nikada nije igrao gore nego te sezone, na kraju smo bili skoro pa egal sa Zeleznikom.

Istine radi, Pekovica je imao 2 meseca, bazirao igru na njegovoj dominaciji i kad je otisao, nikad se nije povratio. Milosavljevica je on doveo a Lucica je sam progurao, taj nije bio ni u najavi kod Vujosevica.
Druga sezona mu je bas bila losa, ta o kojoj pricas, al u prvoj nije bio toliko los, stavise.

U svakom slucaju, nema potrebe siljiti patku na treneru sa do tada 0 iskustva, za kojeg su bili odgovorni Danilovic i Todoric, a doveli ga na predlog Vujosevica. Nije covek bio Vujosevic pa da ima toliku nezavisnost.
Sta biste pricali da nam je zapao Radonja, njemu je trebalo godinu i po baciti niz vetar da postigne sta je ovaj postigao vec prve sezone (TOP16 i domace titule).

Tesko je naci trenera, jos teze izgurati ga... Posebno jer smo svi navikli na trenera koji ce svake godine da napravi nesto novo.

Naravno, nije Jovanovic iskljucivi, pa ni glavni krivac za trenutnu situaciju, ali fakat je da je njemu kupljeno po skupe pare sve sta je zeleo, imao je po imenima sastav kakav je Dule mogao samo da sanja ranije, a da sa tim timom nije napravio bog zna kakav rezultat i da sem Lucica on slabo sta od toga afirmisao i pripremio za dalji rad. Pa on je Bozica cedio kao suvu drenovinu, igrao mu je po 15-20 minuta, a Bogdana je pustao na +20 za nas na minut pred kraj.

Ja samo kazem da se najezim na pomisao da bi on mogao da se vrati.

`Bem ti misa, sad svi znaju koliko Jovanovic ne zna nista, a kad sam ja govorio svi su ga branili iz petnih zila.
Sad pljuju po njemu jer opravdavaju svog idola.
Zaje.bano je biti vernik, treba svakakve gluposti pisati, zavisno od potreba idola.:per:

Pa ti pljujes sve iz Partizana pa sta ubodes. Bogdanovic nemac pojma, Jovanovic nemac pojma, Vujosevic takodje, Macvan budala, Milosavljevic slabiji od Lazica, samo udri.

Ja branim sve ili skoro sve do odredjene granice, jer su moji i navijam za njih. Ti pljujes jer mrzis. Tako to ide.

Naravno, nije Jovanovic iskljucivi, pa ni glavni krivac za trenutnu situaciju, ali fakat je da je njemu kupljeno po skupe pare sve sta je zeleo, imao je po imenima sastav kakav je Dule mogao samo da sanja ranije, a da sa tim timom nije napravio bog zna kakav rezultat i da sem Lucica on slabo sta od toga afirmisao i pripremio za dalji rad. Pa on je Bozica cedio kao suvu drenovinu, igrao mu je po 15-20 minuta, a Bogdana je pustao na +20 za nas na minut pred kraj.

Ja samo kazem da se najezim na pomisao da bi on mogao da se vrati.

Uh, ne da se vrati svakako, malo ko bi mogao da uradi nesto sa parama koje se nama namenjuju. Ovo je prava prilika i da se Vujosevic povuce i ostavi pravog naslednika, samo ne na ovaj SNS nacin, naravno, verujem da je vecina ljudi zbog toga protiv toga.
Ali ebeno je naci pravog trenera i izgurati ga, nemas pravo na gresku, a moras potrositi godine... a Vujosevic je svakako dokazani majstor za cedjenje drenovine, zato smo na neki nacin zavisni od njega.

Uh, ne da se vrati svakako, malo ko bi mogao da uradi nesto sa parama koje se nama namenjuju. Ovo je prava prilika i da se Vujosevic povuce i ostavi pravog naslednika, samo ne na ovaj SNS nacin, naravno, verujem da je vecina ljudi zbog toga protiv toga.
Ali ebeno je naci pravog trenera i izgurati ga, nemas pravo na gresku, a moras potrositi godine... a Vujosevic je svakako dokazani majstor za cedjenje drenovine, zato smo na neki nacin zavisni od njega.

Upravo to, jedino Dule iz ovih igraca moze da izvuce maksimum i da napravi rezultat (opstanak u ABA). :ok:

Unazadio je jer nije napravio gotovo nijednog igrača koji bi bio prodat u budućnosti, osim možda Lučića.
Dovođena su mu skupa pojačanja, koja "stručnjak" nikako nije mogao da uklopi. Sve je to koštalo klub, jer ti stranci nisu igrali za "časove ljubavi".
Ukratko, klub je u tom periodu debelo rashodovao, dok je prihodna strana bila skoro nikakva.

Аха,мало сутра:
1.А ког смо играча после тога продали и узели паре ?
2.Он је за две године освојио ово (ово сам копирао ;) ) Владе Јовановић је 2010. године постао тренер Партизана.Као први тренер Партизана освојио је две титуле шампиона Србије, један шампионски прстен регионалне Јадранске лиге и два трофеја Купа Радивоја Кораћа.
И шта ту није уклопљено ?.Мало успеха ? Није ваљда тренер задужен да продаје "добре" играче за "добре" паре ?
3.Укратко :то што је клуб расходовао-неприходовао не може бити кривица тренера.Посебно таквог као што је био ВЈовановић.К'о да је он нешто и питан и слушан баш баш...Мош мислит' ...баш су њему испуњавали жеље са довођењем играча...
У нормалном клубу зна се шта ради тренер,а шта управа.И ко је зашта крив и прав !И док је тако било у нашем Партизану било је боље.Невоље су настале када је тренер( Душко)почео да буде све у клубу.
Можда је и морао,када су сви ови други ћутали...не знам.Али знам,а и види се сада да то није добро.
П.С И ја нисам за то да нам буде тренер,(или не сада у овом тренутку ) ВЈ....

Poslednja izmena:
Cekaj, sta vi sad izvrgavate ruglu?
To sto su oni napravili dogovor da svi podnesu ostavke, a Vujosevic ih zaje.bao, ili?
ko je tu za sprdnju?

Po meni Vujosevic svakako.........
Za vas vernike vec ne smem nista da tvrdim.............

A za one koji tvrde da je Vujosevic nasjbolji da od mladica koji su dosli napravi nesto.........
Pa on da je hteo da se bavi kosarkom , ne bi mu iz kluba otisli Musli, Gagic,salic,Bezbradica i ko sve jos be........
On ce se ako ostane jos vise baviti sporednim stvarimas, politikom, unovcavanjem svohg polozaja i uticaja.
Tak sad, kada je spalio sve mostove i privatizovao Partizan ce da radi svasta.
Jos kad u to upregne svoje verne vodje navijaca koji ce kao i on zarad profita sve da urade...........

Izvrdavamo ruglu sta je rekao Andreja Mladenovic, sram nas bilo.

Ne verujemo coveku kom je cak i kosa crno-bela, koji ima vazne funkcije i u biranom je drustvu.

pol-dss.jpg

Mladenovic do sada nije uhvacen u lazi, kao Vujosevic, VISE PUTA.
Hvatani ste ti i Covic u izmisljanju i laganju puno puta, pa nikom nista.

Nego, nije sporan Grba bar u ovom intervjuu, sve je to otprilike to, ali ono sto me nervira kod njega i kod jos mnogih je taj servilni stav, maca pojede hrabrost i otresitost cim se dodje do prozivanja premijera.

Pa, ne možeš da prozivaš državu, a Partizan je državni klub. Ali, Dule (Vujošević) je takav, tako funkcioniše. Kriv je Upravni odbor što mu je dozvolio", zaključio je Grbović.

Pa, ne mozes ni da se ponasas prema drzavnom klubu kao sto se premijer i njegova klika u gradu ponasaju, u tome je i glavni problem, ali niko ne sme da kaze, nego zagovaraju cutanje.

Svi se us.rali ko grlice, zato nas ovaj psiho i jase ovoliko, i jos se sprema da zajase jos jace.

Poslednja izmena:
Аха,мало сутра:
1.А ког смо играча после тога продали и узели паре ?

Recimo Bogdana, recimo Lovernja, recimo Vestermana, recimo Lučića...
I od Bertansa i Milutinova bismo se ovajdili, da nije ovog čabra.

2.Он је за две године освојио ово (ово сам копирао ;) ) Владе Јовановић је 2010. године постао тренер Партизана.Као први тренер Партизана освојио је две титуле шампиона Србије, један шампионски прстен регионалне Јадранске лиге и два трофеја Купа Радивоја Кораћа.
И шта ту није уклопљено ?.Мало успеха ? Није ваљда тренер задужен да продаје "добре" играче за "добре" паре ?

To je Dule osvajao i sa znatno slabijim rosterima.
Ovom "stručnjaku" je dat popriličan budžet i očekivalo se da nešto više uradi u Evroligi.
Prve godine smo se jedva provukli u Top 16 u relativno lakšoj grupi, a druge godine, u doduše težoj grupi, ali sa Mačvanom, Pekovićem, Raduljicom, Louom, Lučićem, Kecmanom, nismo uspeli da se plasiramo u TOP 16 fazu.

3.Укратко :то што је клуб расходовао-неприходовао не може бити кривица тренера.Посебно таквог као што је био ВЈовановић.К'о да је он нешто и питан и слушан баш баш...Мош мислит' ...баш су њему испуњавали жеље са довођењем играча...

Naravno da nije on isključivo kriv, ali snosi jedan veliki deo krivice što je ekipa stagnirala te dve godine, a imao je sve mogućnosti da se dokaže kao trener i nije morao da radi u blatu kao Dule.
Nekoliko plejmejkera je promenio, počev od Lafajeta, Džerelsa, Loa. To su igrači koji su igrali za lepe pare i svi su kasnije "oživeli" karijere, samo "stručnjaku" nisu valjali.
Gist, Džavai isto...
Taj Džavai igrao posle u Barseloni, a kod nas bio maltene drugi centar.
Raduljica isto...

Milosavljević kako je igrao kod Vlade, a kako kod Duleta, to je dupe i oko...
Bogdan bi završio verovatno u Megi da je ovaj ostao još malo na klupi Partizana.

Ukratko: kupiš detetu skupu igračku, ono je pokvari za dva dana.
E sad, da li si ti više kriv što si dao pare za tu igračku, ili dete što ju je sjebalo...

Naravno, deo krivice ima i Dule jer je preporučio ovog "stručnjaka".

Poslednja izmena:
Pocele su da se pojavljuju prve opcije za predsednika, ono sto je najbitnije je da Gospodar odrzi obecanje da nece postavljati kadrove, a vrlo je bitno da to ne budu ni njegovi prijatelji. Jer nisu mu ni Covic ni Vesic stranacki kadrovi.

Prvi koji je isplivao je jedan bogati Kraljevcanin, Divcev prijatelj, koji je finansirao lokalne klubove.

PS: Neozbiljni, nismo za Vestermana dobili nista.

Poslednja izmena:
Nije losa varijanta da nas preuzme neko ko zna posao, a nije povezan, barem ne tesno sa psihopatom i njegovom svitom.. Ko ce da donese nekakve pare, a nece da se mesa u ono u sta se na razume (videti pod Mladenovic, Andreja). Mislim, u neko skorije vreme nema sanse da pariramo stubu, ali bi prelazak pod napredno krilo bio put bez povratka.

Pitanje je ko ce smeti da daje pare pored Psiha. Imamo mi i sad u upravi onog iz Nelt-a, taj je bogatun i tajkun, ali mu je jos odavno receno da ne daje pare da ne bi bilo iznenadnih kontrola papira.
Nije da mi je nesto zao zbog tajkunskog novca od sverca cigareta iz 90-ih, ali, cisto da ilustrujemo situaciju. Videcemo, ako zelimo da prodisemo, bojim se da ce nova ekipa morati da saradjuje sa Naprednjacima u najmanju ruku.

Iznenadnih kontrola papira?
Pa sto bi se bilo ko toga bojao ako je u pravu, i ako radi po zakonu>?
Ne postoji nacin da ti neko nesto naplati, ako nisi kriv.
To samo moze kod vas u vasim sizofrenim mozgovima.

Covek prosto nece da da pare lopovima koji nikome nece da polazu racune.
To je mnogo mnogo bize istini.
Sve ostalo je vase i Vujosevicevo zamajavanje i lazi.

Ne, pre ce biti ovako kako sam rekao, a to je da se oni koji daju pare Partizanu kriju, ili ne smeju da daju, jer se boje pretnje vlasti, koja salje inspekciju da maltretira.

Kakav smehotres, kao da je dosta biti posten i nece ti nista biti, u ovoj drzavi. Gomila ljudi se pati svakodnevno da izdrzi sve namete i harace, mene prijatelj roditelja koji je poreski inspektor odgovarao od otvaranja agencija i radnji i gluposti recima "nekad mi se place kad vidim sta sve moram da izmisljam i namecem ljudima", a ti prosipas bajke. To mozda prolazi kod tvog Covica, koji za tajkunisanje i pljacku nikad nije podneo racun. I ovaj iz naseg UO je isti takav, samo sto on navija za pogresan klub...

Ja sam do sada milion puta dokazao da ti nemas blage veze o kosarci, a posebno ne o tome kako funkcionise biznis i sve sto ide uz njega.
Zasto se stalno mesas u ono sto ne znas?
Lupetas Isto kao tvoj idol Vujosevic.
Vids dokle je doveo KK Partizan?
A sve zarad svog dzepa i svog ega?
Budala, isto kao i ti........
Nema smisla da ti ja dalje objasnjavam nesto, posebno ne oko toga kako posao funkcionise.
Privatni posao nema nikakve veze sa politikom, kada ne zavisi od nje.
A obzirom da TI tvrdis da taj tip nema veze sa politikom, zasto bi se onda bilo cega plasio?
Smejurija........
Cuj, Vucic preti da se ne daju pare Partizanu....................Pa , stvarno ste za psihijatriju, koji tako tvrdite.

Back