Zato što su "klubovi od nacionalnog interesa".
To je fantasticno "poentiranje" sa tvoje strane, kao da sam ja napisao.

Slazem se u potpunosti sa tom konstatacijom.
Posto su to klubovi od naiconalnog znacaja, oni treba na terenu da predstavlaju nasu zemlju.
Kakvo predstavljanje pruza vujosevic sovjim ponasanjem?
Posto su to klubovi od naiconalnog znacaja, onda u njima moraju da rade profesionalci, kako u upravi tkao i u finansijama, marketingu, koji ce na najbollji nacin "prodati" brend koji predstalvjaju.
Posot su to klubovi od naiconalnog znacaja, ond anjihovo poslovanje mora biti javno i trensparentno.
Bilo kakav kriminal u takivm klubima je apsolutno nedopustiv i za takav kriminal kazen moraju da buud veoma ostre, a kao najbenigniji primer predstavlja potpisivanje duplih ugovora sa igracima.
Kao sto kaze M.Radojcic u drami "Sok" kada prica o sovjoj kcerci Nezmiji: Pazi molim te, ja je izdrzavam, a ona samostalna.Pa gde to ima?
E, to hoce uprava Partizana.

samo što Đinđulja nije doživeo da vidi ceo projekat do kraja odnosno prvi je propao Đinđulja pa tek onda Zvezda. Onda onaj "biznismen" Vučelić, što je bio samo jednu sezonu a navukao je istu bedu u vidu dugova. U pravu si nema paralele Zvezda je uništena iznutra i nije imala šanse a cigani nisu ništa uradili po tom pitanju samo su kenjkali ali Partizan ima bivše igrače i legende kluba u svojoj upravi tako da on ne bi trabalo da brine za svoju budućnost. Ono što mene brine je to što sada i oni počinju sa žalopojkama i kenjkanjem kao i grobari a ništa konkretno ne rade po tom pitanju osim što odustaju od pojedinih takmičenja. Videćemo šta će biti, Partizan ima bolju poziciju da nešto promeni pitanje je samo da li će to i postići.
.