KK Partizan

Мафијашка пудлица најавила ново појачање његовог ФМП1, боли га лакат за сукоб интереса......
Screenshot_2024-12-03-12-26-56-830_com.facebook.katana-edit.jpg

Епска ђубрад.

Kakvo rudarenje od pobede, ali mnogo bitno. Zalgiris nas je dobro napao i spremio se da sutira za tri, nije to samo Voker, u trecoj su nas svi unistavali. Tu je bila bitna reakcija nasih, a u poslednjoj cetvrtini smo odigrali najbolju odbranu i sve je ispalo odlicno.

Bitno ukazivanje Vosingtona, i to jos kao defanzivca. Nema tu sto si dosao iz NBA, moras da se dokazes. :mrgreen: Ali nadam se da ce krenuti da "radi" i kao strelac. Ona njegova zelja i ono zakucavanje uz faul su odlican pokazatelj da ce doci i on na svoje mesto.

Sad jos jedni zeleni, da kompletiramo crvene i zelene. Bice tesko, ali ako ponovimo igru protiv Ciganjikosa, dobijamo i PAO.

Мафијашка пудлица најавила ново појачање његовог ФМП1, боли га лакат за сукоб интереса......
Pogledajte prilog 1651737
Епска ђубрад.
sta covic sada ima sa zvezdom ?

on je tamo dao ostavku ? otisao na celo saveza ? sta sad on ima da potvrdjuje ?

@Smarti objansi ovo

dakle ipak je on i dalje glavni u zvezdi ? a sad iamte i svog coveka na celu saveza...

ja da navijam za taj klub bi od sramote se sakrio u misiju rupu

sta covic sada ima sa zvezdom ?

on je tamo dao ostavku ? otisao na celo saveza ? sta sad on ima da potvrdjuje ?

@Smarti objansi ovo

dakle ipak je on i dalje glavni u zvezdi ? a sad iamte i svog coveka na celu saveza...

ja da navijam za taj klub bi od sramote se sakrio u misiju rupu
.
Човић је својевремено од Милана Бека купио и постао власник имена, грба и клупских боја у то време распалог КК Црвена звезда.

Не верујем да се ту нешто променило.

Ту ласицу на политичко/трговачком терену тешко ћеш сатерати у ћошак, а и тада ниси сгуран да се неће измигољити.

Ипак је то Слобин кадар...

.

.
Човић је својевремено од Милана Бека купио и постао власник имена, грба и боја у то време распалог КК Црвена звезда.

Не верујем да се ту нешто променило.

Ту ласицу на политичко/трговачком терену тешко ћеш сатерати у ћошак.

Ипак је то Слобин кадар...

.
dakle jedan covek rukovid zvezdom i savezom.

ma znamo mi to al @Smarti i ostatak ciganskog puka na krsti nam pricao price kako vise sa zvezdom on nema nista... kad evo potvrdjuje pojacanja...

dakle jedan covek rukovid zvezdom i savezom.

ma znamo mi to al @Smarti i ostatak ciganskog puka na krsti nam pricao price kako vise sa zvezdom on nema nista... kad evo potvrdjuje pojacanja...
.
Па шта те чуди у држави којом један човек влада као својим приватним предузећем.

По ком основу и са којим овлашћењима се он нпр. појављује јуче у Бриселу?

Србија је одавно престала да буде република.

Претворена је у деспотију азијског типа.

И тај канцер се од главе спушта на остале нивое, а онда се чуде што народу таванице падају по главама.

Него, убисмо синоћ нацисте :D

.

.
Па шта те чуди у држави којом један човек влада као својим приватним предузећем.

По ком основу и са којим овлашћењима се он нпр. појављује јуче у Бриселу?

Србија је одавно престала да буде република.

Претворена је у деспотију азијског типа.

И тај канцер се од главе спушта на остале нивое, а онда се чуде што народу таванице падају по главама.

Него, убисмо синоћ нацисте :D

.
naciste da.
ko ih ebe.

cast trinkiju

Kad sam ja to rekao da Čović nije deo Zvezde ?

Ajde nađi mi u jednoj poruci da sam ja to rekao.
јеси говорио да његово ангажовање у савезу ће значити да са звездом више нема везе.

он не сам ода води два клуба већ је сад придодао и савез!

ово нема ни у африци!

ја би се покрио ушима.

јеси говорио да његово ангажовање у савезу ће значити да са звездом више нема везе.

Naravno da i dalje ima njegovih otisaka u Zvezdi ... to niko ne poriče ... tek je preuzeo funckiju u Savezu .. pa ne može to preko noći ili ste vi iz Partizana tako navikli da to bude sve što pre i što brže

Naravno da i dalje ima njegovih otisaka u Zvezdi ... to niko ne poriče ... tek je preuzeo funckiju u Savezu .. pa ne može to preko noći ili ste vi iz Partizana tako navikli da to bude sve što pre i što brže
nisu to otisci.
to je on.

samo us price i mantra. sve ste prisvojili.
dva kluba plus savez

sutra nek reprezentaicja bude :
dobric nedovic davidovac mitrovic petrusev
kapiten narvano branko lazic

a vodja navijaca milan kalinic

idealno. vi obraza nemate pa sto ne bi i to doziveli

Trebace nam utakmica kao protiv Ciganjikosa, mada je pitanje koliko ce nam njihovi mecapovi odgovarati. I jedan i drugi tim ima vrlo neugodnih igraca, protiv crvenih je bilo malo lakse jer su bili bez Vezenkova. PAO dolazi bez Papapetrua i Jursevena, koji su nezgodni, ali sekundarni igraci. Video sam sta je Nan ubacivao u utorak, nadam se da je ispucao to. Nama ce jako nedostajati Lundberg, to je bilo ocigledno i protiv Zalgirisa.

Nikad mi nece biti jasno zasto se toliko lepite na Andjusa, kao da je bitno sta ce on reci kada svi znamo koliko je to podlo i glupo. Isto tako i za recimo Covica, koji je daleko podliji, ali tu reci bar imaju neku tezinu i konkretne efekte po nas i po kosarku uopste. Ovaj bukvalno prdi u etar.

Kakva razvaljotka. Sto bi se reklo - statement win. Pokazuje kako cemo da igramo ove sezone. Nema sta da se doda, sve izgleda idealno, utakmica i serija koje ce se pamtiti, ali sada imamo posao sve to da potvrdimo protiv malo slabijih ekipa samo da bi dosli na 50% ucinka i tek poceli pravu borbu za plasman.

No, sve je mnogo lakse kad su se razguzili i crveni i zeleni.

Back