- Poruka
- 30.524
Мафијашка пудлица најавила ново појачање његовог ФМП1, боли га лакат за сукоб интереса......
Епска ђубрад.
Епска ђубрад.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta covic sada ima sa zvezdom ?Мафијашка пудлица најавила ново појачање његовог ФМП1, боли га лакат за сукоб интереса......
Pogledajte prilog 1651737
Епска ђубрад.
.sta covic sada ima sa zvezdom ?
on je tamo dao ostavku ? otisao na celo saveza ? sta sad on ima da potvrdjuje ?
@Smarti objansi ovo
dakle ipak je on i dalje glavni u zvezdi ? a sad iamte i svog coveka na celu saveza...
ja da navijam za taj klub bi od sramote se sakrio u misiju rupu
dakle jedan covek rukovid zvezdom i savezom..
Човић је својевремено од Милана Бека купио и постао власник имена, грба и боја у то време распалог КК Црвена звезда.
Не верујем да се ту нешто променило.
Ту ласицу на политичко/трговачком терену тешко ћеш сатерати у ћошак.
Ипак је то Слобин кадар...
.
.dakle jedan covek rukovid zvezdom i savezom.
ma znamo mi to al @Smarti i ostatak ciganskog puka na krsti nam pricao price kako vise sa zvezdom on nema nista... kad evo potvrdjuje pojacanja...
naciste da..
Па шта те чуди у држави којом један човек влада као својим приватним предузећем.
По ком основу и са којим овлашћењима се он нпр. појављује јуче у Бриселу?
Србија је одавно престала да буде република.
Претворена је у деспотију азијског типа.
И тај канцер се од главе спушта на остале нивое, а онда се чуде што народу таванице падају по главама.
Него, убисмо синоћ нацисте
.
.naciste da.
ko ih ebe.
cast trinkiju
Kad sam ja to rekao da Čović nije deo Zvezde ?dakle jedan covek rukovid zvezdom i savezom.
ma znamo mi to al @Smarti i ostatak ciganskog puka na krsti nam pricao price kako vise sa zvezdom on nema nista... kad evo potvrdjuje pojacanja...
јеси говорио да његово ангажовање у савезу ће значити да са звездом више нема везе.Kad sam ja to rekao da Čović nije deo Zvezde ?
Ajde nađi mi u jednoj poruci da sam ja to rekao.
јеси говорио да његово ангажовање у савезу ће значити да са звездом више нема везе.
nisu to otisci.Naravno da i dalje ima njegovih otisaka u Zvezdi ... to niko ne poriče ... tek je preuzeo funckiju u Savezu .. pa ne može to preko noći ili ste vi iz Partizana tako navikli da to bude sve što pre i što brže