KK Partizan

Ono što je novo je da mi sa Ajzeom Majkom sad možemo da rotiramo Bongu na dve pozicije, rezultat se video. I zbog samog Majka koji je doneo sigurnost na skoku, i zbog Bonge koji je protiv mnogih mismeč na 3. Da se ne zaluđujemo sa ovom partijom previše jer se neke stvari neće više ponavljati često, kao npr. protivnik sa toliko očajnom bekovskom linijom pre svega u fizičkom smislu. Nedović, Kenan, Jago i Teodosić su hodajući mismečevi i rupčage koje smo žestoko eksploatisali. A njima ako oduzmeš trčanje, oni tu nemaju ništa. Bio sam srećan što imamo ekipu koja može rukama da poklopi protivnike, a protiv ovih je to juče baš došlo do izražaja

Samim tim smo mogli da pokrijemo užasan šut za 3 i damo skoro 90 poena uprkos tome. Ali od sledeće utakmice to mora da se popravi. Mi nismo šuterska ekipa, mnogo igrača nema prirodan šuterski talenat već su uvežbani, i zato zavisimo od toga koliko nam je dobra igra u napadu. Bio je onaj jedan napad kad je Dejvis dobio lep pas iz u srce reketa, ušao je u dvokorak i realizaciju dok se odmotavao, bio pokriven i u skoku lepo pronašao Bongu ili Majka na 45 i lopta je ušla kao kap. Zato nam je bitan i Dejvis, kudim ga zbog loše igre na kraju treće, ali imao je i pozitivnih stvari i jako nam je bitan jer svojim pasovima iz reketa daje potpuno novu dimenziju našem napadu. Samo da popravi svoje ležerne odluke i stav u odbrani.

Panterima je falio Bolomboj koji bi sigurno prihvatio nekoliko lopti koje smo im mi ćapnuli, ali generalno su u tom smislu dosta slabiji od nas. No, to je suštinski bitno samo za još jedan EL derbi, a ovo šta se dešava u čovićevim privatnim takmičenjima je malo izvan sportskih analiza, a zbog toga i manje u fokusu mog interesovanja.

Ako panteri nastave da razmišljaju kao Petrušev koji i dalje ima potcenjivačke izjave, možemo odmah upisati pobedu i u januaru. Značiće nam sigurno. :mrgreen: Kakav je to Nedović na centru, promaja u reketu ali i u glavi.

Веома ускоро,Олимпијакос,видећемо шта смо од тима...дерби није неко мерило (најчешће)...
зна ту да победи тим који је тренутно више инспирисан

Ako panteri nastave da razmišljaju kao Petrušev koji i dalje ima potcenjivačke izjave, možemo odmah upisati pobedu i u januaru. Značiće nam sigurno. :mrgreen: Kakav je to Nedović na centru, promaja u reketu ali i u glavi.
nesretniče ne blamiraj se više i ne pali jednom pobedom od poslednjih sedam partija...

a leb te ebo coveka. ovi ostojini botoguzi su nemoguci

bajern pocistio barsu napunio je ko kuravelu...

skor 8-3 svabe imaju
8-3 ima i paris
7-4 zalgiris
ebo te led! to je po PET POBEDA VISE ej! paris jbt! bajern! ej !!!

stim da seyone nisu bas sjajno poceli real, pa ni barsa monako panatinaikos... prvih 10 bice nemoguca misija za rumenoglua.

jasno je svakom realnom navijacu da je ovo projekat tj ono gde se lova makne. zeljko je ukombinaciji sa ostojom. ceo tim zamenuo a mi gori nego prosle godine. i to poprilicno gori cemo biti.

olimpijakos desetkovan sutra

Kenan Evans i Sasa Vezenkov sigurno će propustiti , dok su Evan Fournier, Moses Wright, Naz Mitrou-Long i Tyler Dorsey pod velikim znakom pitanja. Rotacija ce biti veoma skracena.

ako to ne dobiju ....

Tesko za predvideti. Ciganikos je prejak sa Vezenkovim, Furnijeom, pa onda svima ostalima, mi smo ovako jos tanjusni. Nemam velike zamerke, tim se gradi i ja verujem u njega, ali je fakat i da u EL imamo kao zalog dve "obicne" pobede i jednu malo jacu u derbiju u gostima, to je sve sto smo uradili. Tako je objektivno tesko pretiti jednome od favorita cele EL. No, verujem da nam je ova pobeda resila neke stvari, problem sa samopouzdanjem, da cemo krenuti uzlaznom putanjom i poceti da materijalizujemo i ono sto smo dobro radili i kad smo gubili onoliko.

Veceras treba odbrana svih, svakog igraca, da ne ispadamo i da nemamo one minute kad se raspadamo kao protiv Barselone.

Posle sledi kod kuce protiv Zalgirisa koji igra u odlicnoj formi i nimalo nece biti lako dobiti. PAO je isto prejak, ali nisu jos usli u svoju formu ocito, pa su gubili u gostima od ekipa kao sto smo mi (ali koje bolje igraju od nas trenutno). Mislim da nam 2/3 u ovom malom krugu radi posao, ali koliko smo kiksirali kod kuce, mi moramo sve to da jurimo.

Davno nisam gledao nasu lepsu cetvrtu cetvrtinu, kakvo mlacenje grckih pantera, kakvi pozdravi za Barcokasa i sve ove njegove sto cupkaju obrve. :mrgreen:

Verujem da je to to, da smo u igri, odlicna energija u timu i oko njega i pored svih tih poraza i "krize u klubu", sada pocinje da se naplacuje. Sledi nam nagazna mina u vidu manje atraktivnog a jakog protivnika (Zalgiris), samo da nastavimo ovako i radovacemo se. Dobar je ovo tim, iako mu jos stosta fali i jos mnogo moze.

Kakvo gazenje u drugoj i u cetvrtoj, kako se Zoc odrzavao u igri sa niskom petorkom, a onda im je zavukao sa visokom svetski.

Мада су и они стали у четвртој, све што су погађали у првој тад их је стало.
Добар Балша, Дејвис у шуту погоди неке тешке шутеве па узима шут за три на почетку напада и пронаши, Карлик и Ифе добри такође.

Stisli smo ih, birali Vokapa, a Furnije je poceo da siluje. Vokap je pogodio dve zaredom u prvoj, mislim da to nije postojalo nikada.

Koprivica je ispao dominator veceras, sav taj rad u ABA-ligi protiv Mornara dolazi na naplatu. :mrgreen: Kako je dobro kad imas nekog sa kraja klupe koji ce da ti iskoci kad treba.

Back