KK Partizan

dobra utakmica i važna pobeda
posle tri poraza konačno smo se kući iz Bga vratili u lepom raspoloženju
prvo da pohvalim navijače..odlično navijanje uz par upaljača ubačenih ali jbg, nek klub otkrije ko ih je ubacio i nek im zabrani ulazak..
Obradović isto dobar.. primetio sam da više ne jde gvna onima na klupi kad neku uk enja na parketu.. bespotrebno je to bilo, unosio je negativnu energiju i trošio sebe..ne znam da l mu je neko dao savet ili je sam to shvatio.. mirno i pametno je vodio utakmicu i posle jednog Grka Stefaropulosa pojeo i drugog Bracokasa..izgleda da mu prija grčka kuhinja... Bracokas ljigavac bez obraza se ladno u četvrtoj četvrtini buni na neke sudijske odluke iako su celu utakmicu imali vetar u leđa od strane sudija.. ne znam šta se desilo po završetku utakmice pošto požurimo da izbegnemo gužvu ali čitam da je izgleda sve on zakuvao..nije mu prvi put
Igrači se borili, svi su dali sve od sebe..Marinković nas nervirao jbg al dao i on bitnu trojku na kraju..
ovo već dosta bolje izgleda...
krenuli smo katastrofa.. u prvih 6 minuta primili smo 24 poena..prvih 9 napada osam nismo odbranili.. kad sam pogledao na semafor posle 6 minuta pomislio sam to je to jbg.. daće nam 35 za četvrtinu i rešiće nas u prvih 10 minuta.. onda Željko menja postavu i odbranu i do kraja primamo samo jedan koš i u prvih 5 min druge još 6 poena čini mi se.. tu smo se vratili i nekako se znalo da ovo dobijamo.. imali smo crne minute i u trećoj al četvrtu smo pokidali..
posle dva crveno bela tima stižu nam dva zelena .. verujem u dve pobede a posle alba i asvel.. ali ajmo jednu po jednu utakmicu..
oni što su pljuvali Željka nek se ne javljaju, sram ih bilo.. iako ne volim ni Stefaropulsa ni Bracokasa ipak se radi o odličnim trenerima a Željko ih je pojeo obojicu.. poješće i buckastog Trnikija a onda klasik protiv Atamana..
što bi reko Željko Pantić: Još smo živi!

Poslednja izmena:
FB_IMG_1732868711744.jpg

Mi smo sveli Olimpijakos na 70 poena, gde su oni 3x imali 2+1 u prvoj cetvrtini (nasa greska), i gde su pogodili 3x teske suteve na isteku napada (dva puta Milutinov), kako samo mi uspevamo primiti. Uz jedan ili dva poklon-bacanja, oni su nama dali manje od 60 "normalnih" poena. Jedina zamerka moze biti recimo, konstantno kasnjenje na rotacije. Ali kao i protiv zeleznickih pantera, odlican skauting i priprema, kao i cinjenica da ova ekipa moze da igra odbranu. Bas me zanima kako ce to izgledati do proleca, ako nastavimo da rastemo kao tim.

Zalgiris i PAO nam iduce nedelje dolaze kao "ranjenici", ne znam dal' je to dobro ili lose. Dobro je sto pokazuju ranjivost, u svakom slucaju. Bilo kako bilo, protiv Zalgirisa samo jako - neatraktivni su, a umeju da zabibere samo tako, i nemaju slucajno bolji skor od nas.

No, prvo veceras Split, za mladjane Bosnjakovica, Lakica i Vosingtona. Koprivica je ja mislim prerastao ABA-ligu. :mrgreen:

Zalgiris i PAO nam iduce nedelje dolaze kao "ranjenici", ne znam dal' je to dobro ili lose. Dobro je sto pokazuju ranjivost, u svakom slucaju. Bilo kako bilo, protiv Zalgirisa samo jako - neatraktivni su, a umeju da zabibere samo tako, i nemaju slucajno bolji skor od nas.

No, prvo veceras Split, za mladjane Bosnjakovica, Lakica i Vosingtona. Koprivica je ja mislim prerastao ABA-ligu. :mrgreen:
Sa sledeće dve pobede ozbiljno se vraćamo u igru... videćemo ...pariz ima niz od osam pobeda što znači da je moguće

Back