- Poruka
- 30.537
Ово прво, они се бар разумеју у намештаљке.Sta mislite, jel' ovo islo uz namestaljku zeleznickim Panterima, pa ono kao u paketu idu i pirejski, ili nas je u.s.ralo?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ово прво, они се бар разумеју у намештаљке.Sta mislite, jel' ovo islo uz namestaljku zeleznickim Panterima, pa ono kao u paketu idu i pirejski, ili nas je u.s.ralo?![]()
Jubilarni dvestoti igrač kojeg ove sezone povezuju s Partizanom.... Gluposti.Bivši NBA igrač "beži" iz Izraela – u redu stoji Partizan
Bivši NBA košarkaš Patrik Beverli planira da napusti Hapoel iz Tel Aviva.
..........
Opa Đurđo ...
balša je odavno klasa, ali rumenom trebalo to da shvati (pod pritiskom) dve godineБалша израста у класу.
Pogledajte prilog 1649730
Imao je veliki potencijal i to se videlo, ali morao je da se izbruši i nauči da igra ozbiljnu košarku, bez čestih kiksiranjabalša je odavno klasa, ali rumenom trebalo to da shvati (pod pritiskom) dve godine
Sa sledeće dve pobede ozbiljno se vraćamo u igru... videćemo ...pariz ima niz od osam pobeda što znači da je mogućeZalgiris i PAO nam iduce nedelje dolaze kao "ranjenici", ne znam dal' je to dobro ili lose. Dobro je sto pokazuju ranjivost, u svakom slucaju. Bilo kako bilo, protiv Zalgirisa samo jako - neatraktivni su, a umeju da zabibere samo tako, i nemaju slucajno bolji skor od nas.
No, prvo veceras Split, za mladjane Bosnjakovica, Lakica i Vosingtona. Koprivica je ja mislim prerastao ABA-ligu.![]()
bio je bolestan 10 meseci prošle godine tulavi Panteru.. očigledno da ne pratiš Partizan nego ovde jdeš gvna i provocirašbalša je odavno klasa, ali rumenom trebalo to da shvati (pod pritiskom) dve godine
teško sa Armanijem batice a Virtus mora nekog da dobije osim nasSa sledeće dve pobede ozbiljno se vraćamo u igru... videćemo ...pariz ima niz od osam pobeda što znači da je moguće