KK Partizan

.
Да ми је пре св. првенства неко рекао да ће Алекса овако да процвета у репрезентацији, ладно бих му саопштио да је луд.

.

Nek crknu dušmani 😘

Screenshot_2024-08-14-13-56-41-893_com.android.chrome-edit.jpg

Nikad se ne zna, mozda bi mogao da prodje, zbog brzine i dobre odbrane. Ne plasi se da ide na ulaz, a i u NBA moze da sutira bez da mu se neko dere ako promasi.
ne plasi se da ide na ulaz

retko to cini jer ne zna sta ce sa loptom kad se yatrci

ako i krene kao muva bez glave pod kos uvjek zavrsi sa samarcinom i blokadom...

samo debil par ekselans mze iz cista mira da udari onako egzuma dotrcavsi sa ledja kao brzi voz... pri onakvom rezultatu kad je svaki poen bitan...

tri psihijatra su tu malo

1723652148486.png

Aleksa je najbolje partije upravo pruzao u reprezentaciji. Izgleda da mu prija atmosfera, a i odsustvo Zeljkaovog vikanja
.
Мислим да је Жељко у огромној мери од њега ово направио.

И Дуле је ономад давио Богдана, па испаде ...

Јбг, нема кајгане без полупаних јаја...

.

Алекса Аврамовић је имао тежак пут. У млађим категоријама прошао је (иста прича као са Стефаном Јовићем) "испод радара" струке, није био у конкуренцији за националне селекције у млађим узрастима, самим ти није био занимљив водећим српским клубовима. До двадесет друге играо је КЛС, а онда добио је шансу у Италији и имао три јако добре сезоне у Варесеу. Што ни тада ни данас није лако, италијанска лига је опасно американизована, клубови на спољним позицијама тешко дају шансу странцима неамериканцима, морате посједовати баш квалитзет да добијете шансу, Алекса се кроз три године посвећеношћу и залагањем изборио за свој статус.

Након тога пола сезоне у Уникахи, неуспјешна епизода, те година и по у Естудиантесу, више него успјешна епизода. И онда од 2021-е Партизан.
Гдје је играо како је играо, добијао шансу и бивао потиснут, колико је испунио Жељкове захтјеве, ту је Жоц да да суд.

Ваља поменути да је Алекса до доласка у Партизан врло ријетко покривао позицију плеја, тако некако комбо бек који у нападу више тежи да оконча акцију, у Партизану је добио нову улогу, гдје је више ту позицију покривао и показало се да ту може бити изузетно користан.
Што је у репрезентација Пешић и искористио и по мени више него добро искористио Алексин потенцијал, и дефанзивно и офензивно.

Алекса има своје лимите, недостатке, имајући у виду да је у млађим узрастима био потиснут, остварио је каријеру бољу него ли је било очекивати, много бољу. Али и игра са великом страшћу, енергијом, гризе и гиља у одбрани, то је момак који је на сваком мечу националне селекције оставио срце на паркету. И то ће сви којима је Србија у срцу, за који год клуб навијали, цијенити и поштовати. Малициозне, подругљиве коментаре и поруке на рачун Алексе по разним порталима, форумима, и овом, могу оставити само српски аутошовинисти или они са "проблемом у глави".

Poslednja izmena:
Aleksa je nepouzdan
odigra 2, 3 odlično a onda sledećih 5 bude katastrofa i tako u krug
pogodi 10 trojki protiv Zvezde a sledeće dve maši zicere iz dvokoraka i ima po 6,7 izgubljenih lopti
Željko nije budala što ga je pustio.. jednostavno trebaju nam igrači koji će veći deo sezone odigrati na nivou
ok naiđe loš period al kod njega taj loš period ume da potraje
nešto kao Panter jbg

večeras ćemo znati sa čime raspolažemo.. pominju se neka iznenađenja..lično bih voleo Naneli da bude jedno od tih iznenađenja

Aleksa je nepouzdan
odigra 2, 3 odlično a onda sledećih 5 bude katastrofa i tako u krug
pogodi 10 trojki protiv Zvezde a sledeće dve maši zicere iz dvokoraka i ima po 6,7 izgubljenih lopti
Željko nije budala što ga je pustio.. jednostavno trebaju nam igrači koji će veći deo sezone odigrati na nivou
ok naiđe loš period al kod njega taj loš period ume da potraje
nešto kao Panter jbg

večeras ćemo znati sa čime raspolažemo.. pominju se neka iznenađenja..lično bih voleo Naneli da bude jedno od tih iznenađenja
Meni se čini da je Panter imao dosta više kiks utakmica od Alekse.

.
Невероватно како се одржава да тиња ова прича о "Жељковим фрустрацијама" и недоличном третману играча.

Он је једнако водио и остале клубове, има тих снимака брдо по нету.

Нисам приметио да се било ко од играча жалио на његово понашање ни када више нису били у његовом тиму (или је он отишао).

У оној сезони били смо, слободно могу да кажем пред освајањем Евролиге, да смо прошли Реал све је било отворено. Две утакмице...

Ове сезоне смо били у игри за пролаз до последње утакмице.

Партизан је на путу да скине са грбаче "дародавца" који не може да поднесе ни најмањи успех Партизана.

И сада је проблем што се Жељко истреса на играче.

Мсм, ај мало да се гледају резултати, а не декорација...

.

Pop je u pravu nego ti imaš "Željko Derangement Syndrome" pa ne možeš racionalno da rasuđuješ.
Nemam ja nego neki od vas umeju da budu nerealni. Zasto se doticni nije drao na strance? Panter pogresi, on urla na Avramovica, Koprivicu...

@cornflakes i dalje verujes Ostoji da Partizan samostalno moze da zaradjuje? A posebno laznim ciframa koje iznosi...

Duguje se za porez, hale i ko zna sta jos, zamisli da nema potporu drzave bio bi u rangu KLS ekipa, kao i Crvena zvezda sto bi bila...

Nemam ja nego neki od vas umeju da budu nerealni. Zasto se doticni nije drao na strance? Panter pogresi, on urla na Avramovica, Koprivicu...

@cornflakes i dalje verujes Ostoji da Partizan samostalno moze da zaradjuje? A posebno laznim ciframa koje iznosi...

Duguje se za porez, hale i ko zna sta jos, zamisli da nema potporu drzave bio bi u rangu KLS ekipa, kao i Crvena zvezda sto bi bila...
.
Ево симпатична компилација, па просуди сам

Нико ником не заврће руку да игра за Партизан напротив, заврће се рука играчима који би хтели да играју за Партизан. Држава, црква...

Што се тиче финансија, погледао сам финансијски извештај, објављен на АПР.

Није ми јасно зашто Навијач за неплаћање пореза прозива Партизан.

Уплата пореза је искључиво одговорност и надлежност Остоје као диретора. Када пореска нађе негде да није плаћен порез пише пријаву против директора и никог другог.

А наплата пореза је и брза и ефикасна.

.

I sve ovo sto si postavio nema veze sa vikanjem/urlanjem na Avranovica, losi su ti primeri
.
Ма наравно.

Аврамовић је малтретиран јер га жељко посебно мрзи, а нема беле бубреге другима да се издере.

Цццц, колико јадан лик.

Али хеј! па нисмо ми тражили доброг човека, већ доброг тренера.

Или да вратимо Филиповског, он ваљда не би траумирао несрећног Алексу.

И Копривицу...

.

Back