KK Partizan

Basketnews javlja da cemo igrati i bez Nanelija i Ledeja, a Naneli im na tviteru pise da su najgori. :mrgreen: Sto znaci da je to otprilike izmisljotina, nadam se.

Svejedno, igramo bez: Kaminskog, Avramovica, Trifunovica i Jaramaza. Ne znam kako smo favoriti na tako teskom gostovanju, eventualno nas kladionice postuju zbog zamaha koji smo uzeli.

Itudis dobio otkaz u Fenjeru, mozda nam otpada jedan konkurent. Itudis da dodje kod kuma da mu bude pomocnik. :mrgreen:

Ili mozda zavrsi kod pantera kad oni krenu posle izbora da se revitalizuju, ima sve da prsti.

Treba se paziti perioda koji ce doci, a kada ce Zalgiris krenuti da bije i igra na sve i nista, ubacuje trojke preko ruke, itd. Samo bez panike, jaci smo ovako. Unistili smo im igru na Ulanovasa, samo imaju neki sporadican sut, malo nas ugrozavaju pod kosem... Mozemo dozvoliti sebi i ne savrsenu odbranu, ali samo da igramo ovako bez panike.

Treba se paziti perioda koji ce doci, a kada ce Zalgiris krenuti da bije i igra na sve i nista, ubacuje trojke preko ruke, itd. Samo bez panike, jaci smo ovako. Unistili smo im igru na Ulanovasa, samo imaju neki sporadican sut, malo nas ugrozavaju pod kosem... Mozemo dozvoliti sebi i ne savrsenu odbranu, ali samo da igramo ovako bez panike.
Nemaju dovoljan roster

I tako..sa +17 na +6 za par minuta.
Rekoh li ja da im ne igraju tri maltene najbitnija da veceras nemaju dovoljan roster...
Opusteno... Ne mogu oni izdržati do kraja istim tempom nemaju roster

Zeljko ih nakrpio i evo ok... To su nase bolesti decije... Lako se smotamo prospemo.. Prestanemo da se krecemo brzo... No veceras to nije tim koji ce to preokrenuti i kazniti nas

Ovo dobijamo ne brigaj

Zelimir lepo skratio rotaciju za ovu utakmicu, zato sigurna igra od pocetka do kraja, osim onog dela kada nas je Koprivica urnisao. :mrgreen: Ali prednost nije dolazila u pitanje nikako. Bukvalno su sudije otezale utakmicu i vestacki odrzavale Zalgiris na -10 do -14, dozvoljavajuci im kasapljenje u odbrani, a u napadu im dvaput nasli poene uz novi napad, tri slobodna bez ikakvog kontakta, itd. Sminkanje rezultata.

Lakse se dise sa ovom jos jednom pobedom, mi mozemo opusteno u Valensiju, ako i tu pobedimo na ovaj nacin, bas smo na konju - vrlo lagano da odigramo u Madridu, pa ako prodje, prodje. Onda ce ici vrlo bitna utakmica kuci protiv bas nezgodnog Virtusa.

Back