KK Partizan

Budimo realni.Nakon 1 cetvrtitine bleda i spora igra...bez ideje u napadu,smušena,neorganizovana...Promaja u reketu Tavares radio šta hteo...Gos takodje...Za njih dvojicu mi nemamo resenje ni u cetvrtak...još kad Dek utrči u prednosti su...Panter naseo na provokaciju i vratio Real u život...Dosta igraca Partizana nisu sposobni igrati ovaj nivo...Ovaj Avramović kao da je sa marsa pao...Onaj Grk izgubljen i ovi što uđu reda radi u igri....Bit će tesko.Partizan je dobio Reala bez Tavaresa...2 tekme.Sad se bojim da ih nema šanse dobit.Exum ništa.Ako niko ne zaustavi Tavaresa nema 1% šanse!
Nakon 1 cetvrtitine bleda i spora igra...bez ideje u napadu,smušena,neorganizovana.
nedostaje panter da organizuje, ledej je ipak epizodista sa odredjenom ulogom pre svega u odbrani, u napadu je cirkus sa soliranjem , papapetru je bio ocajan, popravice se... naneli ce biti jos bolji a egzum je rovit usao i moze biti samo bolji...

Promaja u reketu

lesor razlog razumes... smailaga nema snage za ful igru vise od 15 min a krpljenje sa ledejem ili papaetrom koji je bio ocajno los, nije to...

dakle sa lesorom druga prica pod kosem. plus sto mi on nije bas mnogo dobar u napadu ima on i promasaja ali daleko vise uspeha imamo snjim obrni okreni i ofanzivno i defanzivno... no dobija tavarez pojacanje u deku, tavarez je jos pod povredom ocito je da ne moze ceo mec...
treba ga faulirati sa smailagom u sledecoj i sa koprivicom kojem dati par minuta sa jasnim ciljem lemanjem tavareza...

Ajmo ovako...ja sam krut malo. Meni već deluje od Madrida kao da mora da bude 3/2 za Real!Mora!Ko god da igra sutra ili u Madridu.Zgadio mi se sport jer nekada deluje da neko ne sme pobediti nekoga ali aj da vidimo možda grešim.Ni Real sinoč nije igro ništa posebno ali i da je Panter bio Partizan ne sme pobediti.
zato su i napravili ono minut i po prek raja na minus 15 ...

no IMAMO OBRADOVICA , i jednu od dve cemo nekako u bg da izvucemo i bez pantera!

sa lesorom moramo

on je ogromna energija pod kosem.

Ajmo ovako...ja sam krut malo. Meni već deluje od Madrida kao da mora da bude 3/2 za Real!Mora!Ko god da igra sutra ili u Madridu.Zgadio mi se sport jer nekada deluje da neko ne sme pobediti nekoga ali aj da vidimo možda grešim.Ni Real sinoč nije igro ništa posebno ali i da je Panter bio Partizan ne sme pobediti.
Ajde smanjite malo doživljaj i teorije zavere, ponašate se ko neke tetke.

Vraća se Lesor, ako smo bolji iskoristićemo jednu od preostale dve šanse.

Verujem u pobedu u sledećoj, u Željka i tim, ali nije smak sveta ni ako Real prođe. Bitno je da smo mi na pravom putu.

Secam se tekme u Beogradu kad je na poluvremenu Armani imao plus 21 pa su na kraju izgubili.
Ne moze se ipak dobiti tekma ako u poslednja 3 minuta nista ne ubacis izuzev one cudne trojke Ledeja sekunde pred kraj.
Oni su i dalje pod pritiskom, za nas je ovo sutra samo jos jedan matchball u nizu.
Ovo je isti takav tim, koliko god da gube oni se ne predaju i svaki poen protiv njih mora da se krvavo zaradi.

Ne zaboravite ko je sa druge strane, kakve igrače imaju, ne zavisi sve od nas. Ali mi smo uspeli da sklopimo kockice i da izvučemo maksimum, ja sam bio mnogo zabrinut u februaru, nije mi delovalo da će to da se ostvari, ali jeste.

Ne zameram momcima niti Željku ništa, kakav god bio ishod. Hvala im, samo pamet u glavu i srce na teren.

Ajde smanjite malo doživljaj i teorije zavere, ponašate se ko neke tetke.

Vraća se Lesor, ako smo bolji iskoristićemo jednu od preostale dve šanse.

Verujem u pobedu u sledećoj, u Željka i tim, ali nije smak sveta ni ako Real prođe. Bitno je da smo mi na pravom putu.
ne nadaj se!

imas jednu sansu. posle 0 2 i eventualnog izjednacenja da ti dopuste da ih dobijes i treci put u madridu? ne sanjaj, previse je!

realno....

raduje me MADAR! dokazao je da moze mali i da ce tek biti extra...aleksa je opet pokazao suprotno da je .... ne znam kako bih ga i nazvao!

ono sto ce biti u sledecoj,

tavarez dobija pojacanje u reketu deka, da ga olaksa jer se vidi da tavarez je jos pod povredom i da ne moze citav mec na nivou kojem moze, a zahvaljujuci nedostatku lesora i rpe svega ocajnog papapterua i juce je bio odlican

dakle sa lesorom se vraca energija potrebna, pod kosevima, i inace...smailaga je igrac koji u fulu ne moze vise od 15 min, dakle sada ce opet imati svoju ulogu normalnu bez forsiranja...

koprivicu iskoristiti na koji min da udara tavareza i to podmuklo, da ga lema, u guzvi... jbg sve je dozvoljeno! videli smo od njih

a papapetru ce da se popravi! i to ce biti dfva pliusa za nas lesor i on ... ocekujem da ce i egzumu biti lakse sa povredom, i da cemo ga imati u jacem izdanju!

a onda je druga prica...

nedostatak je veliki u panteru, jer je panter psihicki najjaci tu, i jedini koji je rekao da mi dobijam osa 30 potom to i opravdao...

no sta je tuje, sa lesorom cemo biti bolji...

ONO NAJBITNIJE JE PUBLIKA

uneli su im strah u kosti u prvoj cetvrtini ipak nisu mogl ida se saberu islo je sve kontra, a ondq kad su pocel ida se privikavaju i kos po kos da smanjuju PUBLKA NEOBJASNJIVO SPLASLA!

utisao ih je real! i to je real video kada ih utisa da je druga prica... potom je publioka bila na momente... kako mi pridjemo onda eksplodiraju ali brzo splasnu kako real okrene....

s obzirom na to sta su nam ucinili u drugoj utakmici i sve sankcije treba da se grmi 40 minuta i da se porovociraju svi odreda pogovoto musa sa onim turcine....

NEMA NAM DRUGE, MI SOKOLE MORAMO DA IZVUCEMO TU DRUGU U ARENI!

ja verujem u to....

SUTRA SOLITE NA PARTIZAN, ako zelite dodatno sigurno da zaradite.

juce mi je andjusic doneo 12 000 , na ulozenih 15 000. jer je bila kvota 1.8 ako da vise od 5,5!

poklon kvota i granica poena!

zato jer u situaciji kad nema pantera, egzum rovit, on je morao igrati!

a ako dibidus nije u stanju da ubode makar 6 poena sto mu dodje trojka, jedan kos za dva poena, i bar jedno slobodno bacanje onda nek se ubije...

dao je taman kolko treba :hahaha: dve trojke

ali sada opet na keca na partizan. meni je i milo sto cemo proci posle cetvrte, jer cemo imati pantera u fajnal foru....

kvota je 2.7 pa imate priliku!

Počela prodaja ulaznica za sutrašnju utakmicu između Partizana i Reala, cene karate iste kao i za treći meč​

plus zabrana pantera za eventualni fajnal for da smo juce prosli

nemojte kalkulacije ostoje da izbacite iz vida...

prevarant je to vucicev. samo lova je bitna a prihod od sutrasnje nije zanemarljiv!

vec ogroman, plus sto je i u dosluh usa vucicem po nejgovom nalogu (vucic preti porezom) osmisljena akcija spasavanja partizana i prikupljanja para za porez (da ne mora drzava ,vucic, da to placa kao dugove zvezdi jel) ...

Ekipa Partizana je putem Tvitera objavila cene karata, gde su cene ostavili isti kao i u prethdonoj utakmici, a one se kreću od 5.500 za najjeftinije, pa sve do 60.000 dinara.

ostoja je pre toga povisio i to , objavom da ce cene ici od 8 do 70 000!

ali je objava izbrisana pusle burne reakcije!

limeni je alav...i dobro koristi momenat... da mi neko kaze kako je siguran da nije bilo kalkulacija?

ne bih dao ruku....

Na instagram nalogu klub je postavio objavu sa cenama koje su se kretale od 8.000 do 70.000 dinara, isključujući skaj lože za koje se cena može saznati na upit.

Ipak, nedugo zatim ova objava je obrisana i postavljen je novi cenovnik, isti koji je važio i za treći duel

sta ovo govori?

unapred je ostoja smislio da cetvrta bude jos skuplja i ako je jucerasnja kud ikamo skuplja od prethodnih u evro ligi, pravdao je zbog cetvrtfinala...a onda zeleo i cetvrtu jos vise... jel verovao u nju .... ocito...

Hvala im, samo pamet u glavu i srce na teren.

Tako je, vec su uradili i vise od ocekivanog. Objektivno je bilo boriti se za TOP8, plasman u osam je dobar uspeh, ovo sad je slag na torti, a cekamo i tresnjicu na vrhu. Naravno, nije alibi za eventualno ispadanje, posto ocekujem da dobijemo u cetvrtak.

Inace, zbog ove tragedije verujem da ce se igrati sutra, ali ce biti dani zalosti i bilo bi primereno da atmosfera bude vise pozorisna nego navijacka. Naravno, sve u vezi utakmice i sporta je mnogo, mnogo manje bitno od onoga sto se desilo.

Ekipa Partizana je putem Tvitera objavila cene karata, gde su cene ostavili isti kao i u prethdonoj utakmici, a one se kreću od 5.500 za najjeftinije, pa sve do 60.000 dinara.

ostoja je pre toga povisio i to , objavom da ce cene ici od 8 do 70 000!

ali je objava izbrisana pusle burne reakcije!

limeni je alav...i dobro koristi momenat... da mi neko kaze kako je siguran da nije bilo kalkulacija?

ne bih dao ruku....

1683122736385.png

.

PARTIZAN JE VEĆ PRVAK EVROPE, PARTIZAN JE SRCE I DUŠA EVROPSKE KOŠARKE

Sve što je Partizan uradio ove sezone na evropskoj košarkaškoj sceni prevazilazi očekivanja i najhrabrijih navijača "crno-bijelih" koji su se nadali da će biti makar ispred Crvene zvezde i da neće završiti u donjoj polovini druge polovine tabele.

Umjesto toga Partizan Željka Obradovića zablistao je u punom sjaju i pokazao zašto je najtrofejniji košarkaški klub Srbije i zašto ze za tri koplja ispred Crvene zvezde iza koje stoji kompletan državni aparat i državni bankomat u Nemanjinoj ulici.

Uzalud vam novci i uzalud sve privilegije ovog svijeta, odnosno vlasti u Srbiji, nikada neki ne mogu biti na nivou na kojem je Partizan bio sinoć kad je izgubio. Partizan je pokazao da je gospodski klub čak i kad na čelu ima takvu seljačinu kakav je Ostoja Mijailović, jer je i on aristokrata za seljake iz komšiluka poput Zvezdana Terzića i Nebojše Čovića, a da ne govorimo primitivizmu predsjednika svih klubova JSU Crvena zvezda Aleksandra Vučića, odnosno ljudi iz kojih u svakom trenutku izvire otvorena mržnja prema Partizanu...

Овде и архивирано...

.

Nekako sve od one tuce u Madridu ne ide na nas mlin. Sinocnji poraz, lom ruke Alekse i sada ova tragedija na Vracaru, valjda ce prestati lose stvari sutra i da cemo otici u Kaunas. Ako i ne odemo Zeljko i momci su odigrali sezonu za pamcenje i treba im se skinuti kapa.

Kosta nas i ciganluk Reala i bezmudost Evrolige da stane iza takmicenja.

Bas lose vesti za Aleksu, nadao sam se da nece biti nista strasno. To je udarac i za ABA-ligaske ambicije, doduse, samo jedan udarac. Aleksa koliko god da je lud, gresi, ali on je igrac odlicne energije i tempa, mislim da uopste nije slucajno sto nasa dobra forma krece sa njegovim povratkom. Osim toga, mi smo ekipa koja igra u nesto kracoj rotaciji (zato sto je Balsa bio povredjen/bolestan, zato sto je Tristan premlad, a Andjusic promasaj), i nedostatak svakog igraca nas povredjuje.

Svejedno, siguran sam da ce nas sreca pogledati. Mozda vec sutra.

Back