Skok nam je misaona imenica. Mega nam napravila vise ofanzivnih nego defanzivnih.
Sa Cvetkovice na parketu -18, sa Magdevskim +12
Marinkovic je neke poene postigao nasilu, ali barem ih je postigao, mora sam sebe da rastereti. Boljeg sutera nemamo, a stvaramo prilican broj otvorenih pozicija.
Izgleda da ponovo imamo trenera koji psuje

Bas je urlao posle onih silnih trojki na pocetku. I mislim da je on trebao da protestuje kod sudija, a ne Todoric.
Aranitovic na klupi sve vreme.

Treba svima dati sansu, pa koliko zasluzis. On je zasluzio tacno ovo.
Edit:
Odradila nas ojadjena Mega, sa jednim poludelim crncem. Razlika u poenima manja nego razlika u skokovima.

Danas najvise zakazali najiskusniji. Za nastavak nam treba cetvorka koja moze da zagradi i plej, jer Cvetkovic to nije. Bolji bi bio na dvojci. U obe utakmice je popravio statistiku nekim nerealnim pogocima. Danas 3x3 sa zvukom sirene, a i pored toga je imao -19, da nije podadjao imao bi -28..
Magdevski odlicno odigrao, da su nasi suteri pogadjali nesto imao bi brdo asistencija, ovako samo 2. Sjajno je proigravao. Vrabac ponovo borbeno i pozrtvovano. Najvise skokova je sakupio. I dalje srlja ka kosu, ali je danas za razliku od Metalca ubacivao. Milutinovic i Ceda bez komentara. Kosta deluje da se plasi, u par prilika mi se ucinilo da hoce da se odigne ali se predomisli i zaustavi.
Zasto Glisic ne dobija ni minut kad smo na toj poziciji najveca kanta?