Normalno, nema potrebe za brisanjem niti kaznjavanjem Koleta.

Mi smo vec navikli na sve ovako medju sobom, on je svoje davno izlajao, dobio svoj mesec dana bana za vujosevicevske najodvratnije psovke i licne uvrede, gomilu sitnih kazni za bezbroj "obicnih" uvreda, i vise nikog nije briga za to sto je njemu nestalo argumenata pa onda to radi.
Naravno, svako ko iole prati malo vise, zna da se trzisna cena za neko Perperoglua, kao iskusnog evroligaskog vuka, na zalasku karijere, moze u nasim uslovima kretati od 300 do 500k, ko je lud moze da da i vise. Isto tako znamo i da anonimusi poput Bandje Sija tesko uzimaju mnogo vise od 100k. Sad, doprinos na terenu je nesto drugo, ja verujem da se Perperoglu svojim iskustvom isplacuje zasad, svojim sigurnim poenima, poznavanjem igre, itd, a za Bandju Sija ne mogu reci ni da je svoju platu opravdao sa 2 dobre utakmice od 15.
Ali ja verujem da ce ozbiljan trener poput Trinkijerija naci dobru ulogu za skocnog fizikalca koji ume i da razvuce za 3, uprkos ociglednom manjku tehnike i kosarkaskog kefala (kao da si Lazmea spustio na trojku i dao mu samo mogucnost da pogodi nekad za 3p)... I da ce Bandja Si uskoro zaigrati jos bolje.