KK Partizan

O kakvim "preletačima" ti pričaš?
Ti si debelo pobrkao lončiće, i zreo si za lečenje barabar sa svojim idolom Vujoševićem

PS: Slobodno me kaznite moderatori, ali je ovom forumu hitno potrebno pročišćavanje

Poslednja izmena od moderatora:
да вас кажњавам нећу
а ни расправе нећу да бришем

нека просто буду мало...суптилније.
сукобите мишљења уз нормалан речник.

јер не иде ни да вам преправљањем касапим постове, момци, реално. : )

Normalno, nema potrebe za brisanjem niti kaznjavanjem Koleta. ;) Mi smo vec navikli na sve ovako medju sobom, on je svoje davno izlajao, dobio svoj mesec dana bana za vujosevicevske najodvratnije psovke i licne uvrede, gomilu sitnih kazni za bezbroj "obicnih" uvreda, i vise nikog nije briga za to sto je njemu nestalo argumenata pa onda to radi.

Naravno, svako ko iole prati malo vise, zna da se trzisna cena za neko Perperoglua, kao iskusnog evroligaskog vuka, na zalasku karijere, moze u nasim uslovima kretati od 300 do 500k, ko je lud moze da da i vise. Isto tako znamo i da anonimusi poput Bandje Sija tesko uzimaju mnogo vise od 100k. Sad, doprinos na terenu je nesto drugo, ja verujem da se Perperoglu svojim iskustvom isplacuje zasad, svojim sigurnim poenima, poznavanjem igre, itd, a za Bandju Sija ne mogu reci ni da je svoju platu opravdao sa 2 dobre utakmice od 15.

Ali ja verujem da ce ozbiljan trener poput Trinkijerija naci dobru ulogu za skocnog fizikalca koji ume i da razvuce za 3, uprkos ociglednom manjku tehnike i kosarkaskog kefala (kao da si Lazmea spustio na trojku i dao mu samo mogucnost da pogodi nekad za 3p)... I da ce Bandja Si uskoro zaigrati jos bolje.

Nema smisla, ja sam godinama pokušavao da te nešto naučuim, ali ne vredi, ti si pokupio sve Vujoševićeve gluposti, a kako je kapacitet tvog intelekta taman toliki da u njega sve one stanu, i da ti ostane još malo da ne ser.eš po dvorištu, onda nema mesta za bilo kakvo poznavanje ove prelepe igre.
Čak se može reći da je ti tvojim komentarima skrnaviš, isto kao što je Vujošević skrnavio zdrav razum pričom o kikirikiju i ljubavi....

Porodismo pobedu nekako i to je jedino bitno. Totalno je suludo očekivati da Trinki promeni nešto opipljivije posle jednog dana u klubu. Vidi se koliko nam Zagorac znači, sa njim smo totalno druga ekipa.

Osim povratka Zagorca, primetio sam u igri da Lendejl iz pika ide na rol, ne ide više na pop i ne visi na liniji za tri poena. Takođe u odbrani smo provocirali Megin šut, išli smo ispod bloka, ušli u koncepcijski rizik i to nam se na kraju isplatilo. Kao što je rekao Trinki na konferenciji, užasno smo gradili skok, tim skokovima u napadu je Mega zapravo kompenzovala svoj očajan šut za tri. Osim građenja, mora se igračima skrenuti pažnja na pravljanje 2+1 faulova. Dakle, kad fauliraš fauliraj kao čovek ne nešto mlako kao što smo sinoć radili. Prednost u poslednjoj četvrtini smo izgubuili tako što je Miloje počeo sve da preuzima jer naši igrači ne umeju da reše mismeč. U nekim situacijama je dosta komično sve to izgledalo...

Fali nam plej. Pejdž ima problema jer fizički nije na nivou lige. Dosta ispada u odbrani al to premalo kompenzuje u napadu. Čak ima problem i sa prenosom lopte pod pritiskom, što je nedopustivo za pleja. Janković izbacio sam sebe iz utakmice užasno retardiranim faulovima. A od pozitivnih utisaka naravno Si i Gegić. Gegić burazer +17 ima a bez šuta iz igre ako se ne varam. Si pogodio sve kad je trebalo i nadam se da je ovo najava njegovih boljih partija.

Sutra Trento i pun Pionir, jedva čekam!

Nije pobeda dolazila u pitanje, ali mnogo traljavo. Sto mi i nije previse neobicno... Tacno se vidi kakva je ekipa, energicna, brza, ali i ne previse iskusna, kvalitetna, inteligentna... Sklapace to Trinkijeri i napredovace.

Morali bismo rutinirati Cibonu, a onda idu teski mecevi, sto ce nadam se biti mnogo zanimljivije.

Zagor vuče ovu ekipu definitivno.
Dobra partija i Džoke, mada je u odbrani i dalje tanak.
Pitanje šta bi bilo da Jovanović nije isključen.

Pejdž dao znake života.
Vanja opet uze dva bezveze šuta za tri u četvrtoj četvrtini.

Mislim da smo bolje delovali protiv Mege, nego večeras.
Opet, nešto se dešava, batrgamo se, samo treba vremena i živaca dok ovo ne dođe na pravi nivo.

Ne znamo da zatvorimo utakmicu i bez ikakvog razloga ulazimo u minus momentum i zakomplikujemo situaciju bukvalno ničim izazvani. Sa druge strane, druga pobeđena do or die utakmice u nizu, polako ulazimo u seriju pobeda i imaće ovo velikog udela na psihu ekipe.

Trinki je doneo rezonsko ponašanje. Baš ga gledam sinoć sve radi kako treba i kada treba. Velikog smo trenera dobili, posložiće on kockice sasvim lepo. Što se tiče igrača, Vanja opet divlja sa onim Redži Miler šutevima, em nerezonski em ih nikad ne pogađa. Moraće Trinki da mu izvuče uši. Lendejl što da u napadu prospe u odbrani, nadam se da ga Jovanović sinoć nije ostavio u drugom stanju... Pejdž fina partija, a Zagor je mozak, srce, muda ekipe. Toliko.

Subota Pionir, da padne Cibona pa da idemo u St Petersburg po prolaz i osvetu Rusima zbog idiotskog poraza u Turskoj.

Kako je krenula utakmica protiv Cibone, završila se fenomenalno. Pionir prosto melje protivnike kada smo mi navijači uključeni u utakmicu i dišemo kao jedan, što se upravo dogodilo za vreme serije 25-0.

Nego, Gagić polomio Zagorcu nos na treningu. Lik je prosto neverovatan i sad ulazimo u ove 4 lude utakmice bez najboljeg igrača. Tačno bih se posle ovoga zahvalio Gagiću na saradnji. Taman pomisliš da je ispucao sve gluposti od njega stiže nešto potpuno novo. Prošle sezone je zamalo povredio Novicu i što mu nije tada uspelo evo uspelo mu je sa Zagorom. Ne znam šta da kažem više, skandalizovan sam njegovom neartikulisanošću.

Večeras nam nisu velike šanse, ali ne sumnjam da će Trinki izvući trenutni maksimum iz ekipe, e sad za šta će to biti dovoljno pita se i Zenit. Njima Dženings faktički igra sam u napadu, dok u odbrani ladi jaja, treba to eksploatisati maksimalno. Samo je pitanje kako i ima li ko...

Ostaje mali zal jer smo mogli do pobede uz manje gresaka, ili ujednacen sudijski kriterijum, ili da Zagorac nije ostao kuci... Zenit jeste bio veliki favorit, ali nasa ekipa je u blagom usponu, vratilo se samopouzdanje, trci se, zagradjuje, igra se nesto. U svakom slucaju, poraz iz kog se moze nauciti. Prebili su nas kao macke, to se ne sme dozvoljavati bez obzira na manjak gabarita.

Kako rekose Trinkijeri i Srdjan na SK pre neki dan, sledi reality check, sve ovo sto sledi su kvalitetniji, skuplji i pre svega iskusniji i namazaniji timovi. Ipak, nasi ce vrebati svoju sansu - Buducnost ne moze da se skupi a sve se cini i da nece, Panteri u laganom padu, a Valensija je mnogo bolja ali ta utakmica bi trebala da bude pravi ispit za nas. U Pioniru se verujem moze dobiti.

Trebalo je da imamo mnogo veću prednost posle prvog poluvremena, tu je izgubljena utakmica zapravo. Izdominirali smo i odbranu i napad, ali promašena bacanja, ničim izazvane izgubljene lopte, loš skok u odbrani su držali Zenit u egalu. Posle su stegli odbranu, nama standardno popustila koncentracija, survali smo se u crni momentum i eto njih na 15 razlike za čas. Bitno je što ekipa ima karakter, nismo se predavali i vratili smo se u utakmicu. Poraz kao poraz, izuzetno nervira jer smo zapravo sami sebe pobedili... Ali dobro, ekipa raste, vide se pomaci na bolje, biće ovo ok kad Trinki izvrši doselekciju. Nazire se hijerarhija u ekipi i neke stvari se stavljaju na svoje mesto. So far so good.

Inače, gledao sam sinoć Valensija TT. Kakav šut Španaca, ono odavno nisam video - 14/23 za 3 i 21/24 za 2. I pored toga Turci su konstantno bili u utakmici i disali im za vrat, tek na kraju je Valensija prelomila i stoga ovolika razlika. Biće nam jako teško i protiv TT u Pioniru, da ne upisujemo avansno pobedu. A već je izvesno da ćemo morati za prolaz da pobedimo i Valensiju. I naravno da nam se isplati da idemo dalje. Takmičenje se igra da bi se stiglo dokle god je moguće i tu nema kompromisa.

Poslednja izmena:
Osetno razlicit kriterijum u korist Bokana, prema ocekivanjima.

Nasi momci svejedno fizicki slabiji sto ovi izrabljuju solidno, stegnuti su, manje kvalitetni, a postoji sansa zasad samo zbog ofanzivnog skoka. Ako se ekipa rastrci, mogli bismo ih uvesti u probleme, inace mrka kapa. Ali svejedno, i ako ih ugrozimo, resice sudije verovatno.

Raspada? Svašta može da se pročita na ovom forumu...

Podsetio bih da smo igrali protiv Evroligaša na njegovom terenu, sa rovitim Zagorcem. I odigrali smo egal utakmicu. Prosto, nedostajalo je iskustva i koncentracije u pojedinim momentima da prelomimo ovo na našu stranu. Primetno je da ekipa napreduje svakim danom i da smo u situaciji da možemo da igramo sa svima, što je za sada sasvim dovoljno.

Posteno su se borili, posteno na kraju i izgubili. Tuci cemo mi ovo u BG-u dogodine, steta je sto se Buducnost pocela malo dizati ove nedelje, jer da su bili u modu sa pocetka sezone... Ne znam dal ce moci da dovedu Mila i u Beograd kao veceras, hoce li ga mozda Vucic opet dovesti? :whistling:

Nama ce ovo da posluzi da vidimo koliko smo tanki i do koje mere fali suvog kvaliteta i rutiniranja koje oni imaju a mi ne. Sve se moze nadoknaditi radom i treningom, nisu ovi nikakav bauk. Znaci, Trinkijeri da zakljucava igrace u halu, pa dokle dobacimo sa ovim sto imamo.

Nadam se da mogu izvuci Valensiju u sledecoj utakmici. Nas je parket... Posle dva realna poraza otreznjenja protiv jacih od sebe, vreme je da se pocne opet malo podizati prag mogucnosti.

Poslednja izmena:

Back