KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Andjušić recimo sa svojim sporim nogama, nikad neće igrati odbranu na pristojnom nivou...ma koliko on to hteo i želeo.

Hm, ne bih se ovim slozio...
Meni se cini da Andjusa poseduje sasvim dobru brzinu, sto je par puta i te kako pokazao...

Andjusic je pre svega fantastican suter i odlican u kretnjama oko blokova...
Sa njim je moguce dobiti vecu sirinu u napadu, sto bi oslobodilo prostor igracima pod kosem...
On je kao stvoren za neke mini role, kada treba prometniti ritam u napadu i zbuniti protivnika...

Da se razumemo, ja ne glorifikujem Danila, vec smatram da je pozeljno u timu imati razlicite tipove igrace i koristiti ih po potrebi...
Milosavljevic i Bogdanovic su jedan tip igraca, Danilo drugi i mislim da bi sa tim rotacijama bili jako zeznuti...

E sad, sto je bilo, bilo je, ostaje nam da vidimo kako ce da funkcionisemo sa ovom "bunker divizijom" u nastavko sezone...

Poslednja izmena:
Da nam bude berićetno ko i dosad.z:lol: A neće biti greota ni nešto manje.

Nego, čitam komentare na B92 u vezi Pekovića, ajmo nagradna igra, pogađajte čiji je ovo komentar:
"Najbolji centar u istoriji Partizana? Prosto je neverovatno kakve se gluposti ovde mogu procitati. Otprilike u rangu jednog Pecarskog. A gde su Divac, Misko Maric, Savovic, Farcic? Cuj, Pekovic?"
Pomoć: jedan naš bivši forumaš. Mislim da sam time i previše pomogao. z:lol:

Ma mogu da mu pljunu pod prozor. Treba mu jedna kamera da bi mu emisija postojala i dalje. Stavi na YT i prica sta hoce. Na 15 min pravi blok za reklame od minut vremena i eto mu za zivot. Posto nije glup i zna da se cuva, a ocigledno zna cim mu Coki jos nije doakao a trudi se neskriveno, moze totalno da se posveti pljuvanju olosa. Ja bih pre rekao da oni njemu u sustini ne mogu nista. Da mu uzmu emisiju snasao bi se jer je previse zvucan sto potvrdjuju svi oni gani sto se redovno javljaju u njegovu emisuju i svi gani koji redovno prate njegovu emisiju. Ali ne treba u svemu tome videti neki poseban Tegeltijin kvalitet kao novinara, jer lako je kad imas brdo argumemata na svojoj strani da budes u pravu.

Meni vise smeta to sto je od dolaska Pesica u Czv on poceo da se dodvorava svih dezurnim ganima. ako se secate emisije posle pete utakmice tog finala plej ofa, na sta je to licilo. kao da se desila neka tragedija. ili pak sve one de.ilne emisije gde on kao dovodi onog da kao sa njim nesto respravi u svojoj emisiji. hteo je da bude dobar i ganima pa nam je upropastio mnoge emisije posle finala plejofa, a samo da ne bi povredio gane, da im se ne bi zamerio. naivcina. ja mu to zameram. pa sta ako je partizanovac, ostalih 98% sportskih novinara su gani. 3 televizije su cisto ganske: stB, b92 i prva. nakon zadnjeg derbija na prvoj je odma bilo ukljucenje u prvi glas srbije gde je bila histerije ustudiju jer je czv pobedila. i mi sve to trpimo, i to otkako je tv u srbiji i jugoslaviji, a oni ne mogu da istrpe jednog Tegeltiju.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back