KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pravda za telgelegetletiju...uuu...

ma ajd` da kazem, sto da ne kazem. boli me taki za portparola kkp i reprezentacije i lutajuceg reportera sa gostovanja na koja ga vode ( a vode ga ).

ne bi mi smetalo ovo gore nista, ali nemoj da mi se predstavljas kao novinar, svega ti. nisi.

naravno, emisija mora da mu ostane. nema to veze da li se nekom svidja ili ne, ima pravo da radi to sto radi i niko nema pravo, da mu to pravo ukine. a ? al` sam ga slozio. a?

i kad vec serem, tacno kako ovo opasno kucence kaze, on onu njegovu emisiju moze da pravi i da emituje, kako `oce, sa podjednakom ( mozda i vecom ) gledanoscu. druga bi fora bila, da ga skidaju sa neke tv sa visokom gledanoscu.

Poslednja izmena:
Po meni, jedine zvezde sos kanala su oni koje Tegi dovede i koji imaju šta da kažu. Samo zbog njih gledam tu emisiju, sigurno je ne gledam zbog Tegija, koji se realno ne razume u košarku koliko bi se očekivalo od nekoga ko je sportski novinar koji se bavi košarkom, niti zbog njegovih vražjih rubrika (izjava nedelje gde stavi Kešelja sa izjavom ko to želi da ebe Madlen Olbrajt il Hilari koga već), a javljanje gledalaca spada u domen neke .... antropologije, da kažem. :lol:

U poslednje 2-3 godine sam prestao da pratim Tegija jer je potpuno izgubio kompas i počeo da se svađa sa gledaocima i isteruje neku pravdu, o svađanju sa Čovićem da i ne pričam... Ako ga i skinu, to će moža biti dobro za njega da se malo oladi...
Jedina zvezda SOS kanala je ona dugonoga plavuša i ona bi realno mogla da vodi sve emisije samo da obuče dovoljno kratku suknju...
Baš su pali u kvalitetu i entuzijazmu, a možda sam i ja izgubio strpljenje sa njihovom televizijom u ovo doba izobilja televizija i a manjka vremena...

Poslednja izmena:
posto sam ja kao neki dzek, prema osoblju raznoraznih ugostiteljsko-turistickih, objekata, `oce oni da iskazu svoje strahopostovanje, cinom prepoznavanja i onim: jel kao obicno ?

ima to svoje dobre strane. ali veceras... car kaze: zoki, `oces standardno, pavlaka, urnebes, majonez, kecap, senf ? `ocu.

picim ti ja, picim, i setim se na pola puta... A LUK ! da li je moguce da mi mali ( visoki ) nije turio luk ? i evo, copam je sad, sa sve pavlakom, urnebesom, majonezom, senfom, kecapom.... a sve bih to dao za pola glavice luka...

ali kao sto moj drugar zna, veceras je izgleda bilo vece, da ti dupe bude pozadi. ebi ga.

ima, doduse onaj deo, kad me on pita: neces nista od salate ? a ja mu samozadovoljno odgovaram, pa nista i nemas... ali to cu izostavim da bi bila bolja prica, ja ispao lepsi i pametniji, a on djubre.

Poslednja izmena:
Pricalo se da je Lemi hteo da ga dovede na neku televiziju iz Republike Srpske...
Bilo kako bilo, u ovoj igri ce izgubiti samo SOS kanal, jer, ako cemo realno, Tegi je zvezda SOS kanala...
Nece valjda ljudi da gledaju onog Zelatinca i njegov Total Sucker, ili debelog Lokija koji izvestava iz Przogrnaca...

Pa eto mu back-up varijante ako ga oteraju sa soska da bi dobili tu frekvenciju za kojom kukaju a nikada je nisu imali niti je zasluzuju (+da ne zaboravimo kako su arogantno odbili time-share kad im je nudjen, a za nikakav program koji imaju). ne znam koja to tv ima u banja luci, ali BN varijanta tegeltiji bi sasvim odgovarala.takoreci napredovao bi u karijeri. BN je gledana televizija, svako je ima. sosko uticajnom novinaru kakav je tegeltija ne moze da pruzi nista. tegeltiji treba zaledjina, a dodik koga si spomenuo bi mogo da bude taj covek. da je pametan pa da sam ode sa soska. nastavio bi da radi iz Beograda, posalje materijal internetom i to je to. istog trenutka sosko bi se ugasio na opstu radost ljubitelja sporta, jer takva nekvalitetna samoreklamerska televizija (samoreklamerska bez osnova), sa iritirajucim novinarima, jos nije vidjena u tv etru.

posto sam ja kao neki dzek, prema osoblju raznoraznih ugostiteljsko-turistickih, objekata, `oce oni da iskazu svoje strahopostovanje, cinom prepoznavanja i onim: jel kao obicno ?

ima to svoje dobre strane. ali veceras... car kaze: zoki, `oces standardno, pavlaka, urnebes, majonez, kecap, senf ? `ocu.

picim ti ja, picim, i setim se na pola puta... A LUK ! da li je moguce da mi mali ( visoki ) nije turio luk ? i evo, copam je sad, sa sve pavlakom, urnebesom, majonezom, senfom, kecapom.... a sve bih to dao za pola glavice luka...

ali kao sto moj drugar zna, veceras je izgleda bilo vece, da ti dupe bude pozadi. ebi ga.

ima, doduse onaj deo, kad me on pita: neces nista od salate ? a ja mu samozadovoljno odgovaram, pa nista i nemas... ali to cu izostavim da bi bila bolja prica, ja ispao lepsi i pametniji, a on djubre.

Evo Zoki, od proverenog maestra rostilja savet sta da turis u pljesku :mrgreen:

Mislim da posle ovih rezultata u ovom kolu, nista ne sluti na dobro.Igokea nastavlja pobednicki niz i sve je bliza direktnom plasmanu u EL .Iako je rec o ekipi koja je osrednjeg kvaliteta u ovom rangu sa igracima iskusnim,skromnog kvaliteta koji su prosli zenit karijere ipak imaju Dodika kao glavnog coveka koji nece zeleti da propusti ovu priliku da njegov klub igra EL .Ostaje jos to jedno mesto koje vodi direktno a ono je rezervisano za pobednika F4 .Sumnjam da ce se F4 igrati u Beogradu i veca je sansa da se igra u Zagrebu ili Ljubljani, pored toga vec sada se naziru i parovi jer je najveca verovatnoca da ce Partizan i Zvezda biti pozicionirani na 2 i 3 mestu .Cedevita je najbliza 4 mestu bez obzira na danasnji kiks jer i njeni rivali takodje nemaju kontinuitet a verujem da ce vremenom kada im se uklope novi igraci i trener igrati bolje.Tako se moze doci u apsurdnu situaciju da oni imaju i laksi zreb a vrlo moguce i domaci teren sto su bitni faktori.

ne kukam, besan sam kao seoska dzukela. ebe mi se da li ce da budu porazi li pobede. nisam besan zbog razultata.

evo, sad ce umesto jednog od nasih balvana na petici, mondijalista kome ime necu da spomenem, da razvija jos jednog francuskog balvana. sledece godine cemo kao deportivo, imati 12 belosvetskih talenata, a u ove 3 godine smo pokupili sve nase sto je iole vredelo. i sve sjebballi. nije to moj kkp.

После краће паузе(и ишчитавања појединих постоваz;) ) наиђем на ово што ми се баш потрефило са мојим ставом:
...да смо ми задњих година пазарили стварно све што је вредело у нашој Србијици и стварно ,нажалост,све исхебали.
А то није радио раније КК Партизан !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back