KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi očigledno nismo gledali iste utakmice!
Prvu utakmicu je Partizan počeo mnogo loše gde je već u prvoj četvrtini bilo 15 razlike (27:12 za Makabi), za razliku od druge utakmice gde je počeo dobro i bio egal u prvoj četvrtini (26:24 za Makabi) i početkom druge.

Ti pricas o rezultatu.
A to NEMA NIKAKVE veze sa postavkom igre Partizana i Makabija u drugom mecu.
Ja pricam o tome sve vreme, a ti?

Rekord arene sigurno pada,ocekujem cifru preko 24 000,mozda cak i 25 000.
Jedna stvar koja nama moze doneti odredjenu prednosti,izuzetno tvrdi obruci arene. Posto su oni ekipa koja mnogo vise zavisi od suta,nego mi,na papiru bi to trebalo biti prednost za nas.

Mislim da je 1.utakmica u areni nekako kljuc serije. Mislim da mi ne mozemo izgubiti 2.utakmicu u areni ako ona bude ta koja nas vodi na F4. Vec se najezim kad pomislim kakva bi ludnica bila u slucaju da povedemo 2:1 i da nam je 4. utakmica mec lopta. Arena ce biti pakao za izraelce.

A i zasluzili su. Posebno onaj smrdljivko Pnini zbog one pesnice

Rekord arene sigurno pada,ocekujem cifru preko 24 000,mozda cak i 25 000.
Jedna stvar koja nama moze doneti odredjenu prednosti,izuzetno tvrdi obruci arene. Posto su oni ekipa koja mnogo vise zavisi od suta,nego mi,na papiru bi to trebalo biti prednost za nas.

Mislim da je 1.utakmica u areni nekako kljuc serije. Mislim da mi ne mozemo izgubiti 2.utakmicu u areni ako ona bude ta koja nas vodi na F4. Vec se najezim kad pomislim kakva bi ludnica bila u slucaju da povedemo 2:1 i da nam je 4. utakmica mec lopta. Arena ce biti pakao za izraelce.

A i zasluzili su. Posebno onaj smrdljivko Pnini zbog one pesnice

I agree.

dulelegenda.jpg

sa fejsa... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back