KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
razneli nas
odigrali smo jako losu odbranu, oni su promenili sistem u napadu, a nasi nisu na to odgovorili na pravi nacin i dobili smo previse poena iz tranzicije dok jos nismo ni postavili odbranu
ono sto mi posebno ide na nerve su slobodna bacanja
ali mozemo da budemo zadovoljni kako smo prosli na gostovanju, imamo jednu pobedu u Tel Avivu
sad dve u BG, pa nek bude sto biti ne moze :D

Ladno ovi Makabijevi vanzemaljci da su bacali šporete i oni bi prolazili kroz obruč. :roll: :lol:
Neverovatno koliko ih je sve htelo, malo preko ruke, malo preko glave, malo jednom pa malo drugom rukom,.. Podhitno svi da uplate loto, verovatno bi neko dobio sedmicu. :mrgreen:

Pazi sad, šut za 2 poena: Fišer 7/7, Viznjevski 5/5, Grin 1/1, Lazme 3/4, Eidson 3/5, Blutental 6/9, Andreson 2/4, a jedino je Perkins bio ispod 50% sa 1/4. Dakle, ukupno 28/39 ili 71%!!! :roll:
U šutu za 3 poena su imali ukupno 7/15.

Sa ovakvim šutom Makabija poraz je bio neminovan, "poznaju" ove njihove obruče i mogu da bacaju odakle god im padne na pamet.
---
Drugi meč četvrtfinala Evrolige Makabi – Partizan 98:78 (26:24, 28:15, 19:19, 25:20); rezultat u seriji 1:1
Tel Aviv, "Nokija" arena, 11.500 gledalaca
Makabi: Limonad 3, Šarp, Viznevski 17, Perkins 10, Grin 2, Pnini 5, Anderson 14, Lazme 6, Eidson 9, Blutental 17, Fišer 15
Partizan: Roberts 6, Sinovec, Mekejleb 5, Kecman 14, Milošević, Rašić 5, Mitrović 5, Božić 3, Marić 16, Veseli 11, Đekić 7, Vraneš 6
---
Videćemo već kako će se prilagoditi kod nas u Areni, ali ovako da šutiraju mislim da nema šanse.

Jao kakva su ovo govna od igraca.Provociraju,biju,vrse nenormalan pritisak na sudije...Kako bih voleo da ih oduvamo u Areni,uhhhhhh Nasi igraci se u ovoj prljavstini i antipropagandi kosarke nisu najbolje snasli.Jednostavno,nije nas htelo suterski u napadu(mada smo igrali korektno,spustali na Marica,oni se punili faulovima),ali odbrana je bila ocajna.U Areni moramo agresivnije,snaznije,da spustimo ove nadmene "zvezdice" na zemlju.Mislim da imamo kvalitet da ih prodjemo...

ovi davali koševe iz svlačionice...:lol::lol::lol:

mnogo su nesportski odigrali današnju tekmu ovi crnci iz Makabija...polomićemo ih u Bg-u:mrgreen:
Upravo tako, ovo što su oni večeras pogađali je da čovek ne poveruje. Mislim da bi doping kontrola mogla da nam da neke rezultate. :mrgreen: O njihovom bezobrazluku sve najgore. :neutral:
Jao kakva su ovo govna od igraca.Provociraju,biju,vrse nenormalan pritisak na sudije...Kako bih voleo da ih oduvamo u Areni,uhhhhhh Nasi igraci se u ovoj prljavstini i antipropagandi kosarke nisu najbolje snasli.Jednostavno,nije nas htelo suterski u napadu(mada smo igrali korektno,spustali na Marica,oni se punili faulovima),ali odbrana je bila ocajna.U Areni moramo agresivnije,snaznije,da spustimo ove nadmene "zvezdice" na zemlju.Mislim da imamo kvalitet da ih prodjemo...
Mi smo dali broj poena malo preko našeg proseka u Evroligi, tako da u suštiti nismo toliko bili loši. Ceo dobar utisak naše igre je pokvario njihov nenormalan šut i bezobrazno ponašanje, tako da se naši nisu adekvatno snašli sa svim tim provokacijama i pritiscima. Ali videćemo ih u Areni da li će ovako da se *****. :per:

Ocekivana igra Makabija , posto su izgubili prvu utakmicu , odigrali su prljavo , dosta provokacija od igraca ,navijaca i uprave , sudija je podlegao atmosferi i dopustio ostriju igru ,zelja igraca Makabija je bila da ponize Partizan ubedljivom pobedom zato su igrali maksimalno i kada je bilo sve reseno , npr. ona trojka u poslednjim sekundama , njihove izjave da ce biti 3-1 govore da dosta potcenjuju Partizan. Ocekujem dve pobede Partizana u Areni i plasman na zavrsni turnir

Poslednja izmena:
Zgazice ih Partizan u sledecim utakmicama. Ocekujem rekord Arene i Evrolige. Ove provokacije i gruba igra im nece proci pred Grobarima, odmah od prvog minuta pritisak na svaki njihov napad i na sudije. Kako oni nama pred njihovih 11000 navijaca tako i mi njima pred nasih 23000 Grobara. Pa da vidimo da li igru kroje pare ili znanje.

Gerson je poceo sa 'igricama' pred mec u utorak , navodno se pribojava sudjenja jer je po njemu Partizan imao privilegovano sudjenje u Izraelu ,drugo pominje razliku od 20 poena i proziva Partizan da pokaze da li je to realna razlika izmedju dva kluba ili nije a ocigledno on smatra da jeste , po njegovim recima ispada da je Partizan slucajno dobio prvi mec

Nisam mogao posle same utakmice da se javim, jer sam bio bas razocaran.
Ne toliko porazom Partizana, koliko me oneraspolozilo to sto je Vujosevic dozvolio svojoj ekipi da udje u mec isto onako kao pre dva dana.
Sasvim je jasno da je PArtizan dobio prvu utakmicu neverovatnim sutem za tri poena, i da se takva utakmica ne ponavlja nijednom u narednih 20 godina.
Da ih je Partizan dobio igrom koju Makabi treba da igra, i koja je Makabijevo najjace oruzje.
Zato sam sinoc bio ubedjen u jos jednu pobedu Partizana, jer sam mislio da je apsolutno neverovatno da Vujosevic nije nista spremio "iz rukava" za taj drugi mec.
To je razlog mog razocaranja.
Makabi je sinoc igrao mnogo drugacije od igre iz prvog meca, a Partizan isto.
To je ono sto me veoma veoma brine pred meceve u Areni.

Geršon: "Kakvo suđenje sledi?"

Presudiće tebi Dule i Partizanovi igrači, ne brini za sudije. Odvratan je, poslednji put sam ovako arogantno ponašanje prema Partizanu video 2003e kada je Njukasl došao da "odradi prolaz u Ligu Šampiona". Kako bih voleo da se istorija ponovi...

Sto se nervirate zbog ovog jese?!
Zaboravio je matori da Beograd i Arena nisu Amerika pa da mogu sve da kupe njihovim prljavim zidovskim novcem! A jos usput igraju protiiv Partizana.... :dash::dash::dash:
Budala.....

Nisam mogao posle same utakmice da se javim, jer sam bio bas razocaran.
Ne toliko porazom Partizana, koliko me oneraspolozilo to sto je Vujosevic dozvolio svojoj ekipi da udje u mec isto onako kao pre dva dana.
Mi očigledno nismo gledali iste utakmice!
Prvu utakmicu je Partizan počeo mnogo loše gde je već u prvoj četvrtini bilo 15 razlike (27:12 za Makabi), za razliku od druge utakmice gde je počeo dobro i bio egal u prvoj četvrtini (26:24 za Makabi) i početkom druge.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back