KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ako si se bavio basketom, a pritom si najviši, onda verovatno možeš da zakucaš ... Zamisli da ti ja kažem da bi i ti mogao da zakucaš preko Sabonisa, samo da si bio na pravom mestu u pravo vreme ...

Sta da ti kazem, ispravnom logikom preko ispravnih premisa do ispravnih zakljucaka... :mrgreen:
Iliti, u potpunosti si u pravu. :hahaha:

Ama, stvarno mi nije sto se zaleteo, desava se... ali covek je uporan... TVRDI... :dash:
Brani stav, i gotovo. :mrgreen:

Da je to moguće, svi bi bili genijalni treneri i igrači, a ovako je ta privilegija rezevisana za njih nekolicinu ...

Eh, kad bi se preko foruma u legendu ulazilo... pola pdf-a bi odavno u Hall of Fame zaslo! :super:

Stvarno ne znam kakav mentalni sklop moras imati kad se nakon takve izjave i dalje mozes pojaviti na forumu gde se o kosarci raspravlja...

U kladionicama, da... :mrgreen:... ali Euroleague upisuje konacan rezultat kao zvanican. Pa makar i posle pet produzetaka.
Sem ako nesto ne promenise od pre par sezona... ali, cisto sumnjam.
Ja sam mislio da se u međusobnom odnosu gleda samo regularan deo tekme, jer u suprotnom gubi na snazi pravilo "većeg broja pogodaka u gostima", jer jedna ekipa ima najmanje 5 minuta više vremena da dostigne taj broj ...

Te je on zato tamo gde jeste... i hvala mu sto jeste.
Ne toliko zbog Partizana, koliko zbog srpske kosarke.
A onomad ga popljuvaše kao selektora, iako su mu glavni igrači otkazali, Stojaković se povredi na prvenstvu, te izgubimo od prvaka Evrope ... A to je bi o najbolji rezultat u narednih 5 godina ...

Ja sam mislio da se u međusobnom odnosu gleda samo regularan deo tekme, jer u suprotnom gubi na snazi pravilo "većeg broja pogodaka u gostima", jer jedna ekipa ima najmanje 5 minuta više vremena da dostigne taj broj ...

I produzeci su sasvim regularan deo utakmice... te ekipe imaju puno pravo da kalkulisu oko njih. Nekome se isplati da udje u njih, nekome ne...
Elem, tesko da ih mozes isplanirati pre tekme, zar ne? :mrgreen:

A onomad ga popljuvaše kao selektora, iako su mu glavni igrači otkazali, Stojaković se povredi na prvenstvu, te izgubimo od prvaka Evrope ... A to je bio najbolji rezultat u narednih 5 godina ...

Sve to stoji, ali je on ipak tip strucnjaka koji ce napraviti pitu od onoga od cega se ona ne pravi... te kao takav nije pogodan za uklapanje u neki sistem koji zahteva sputavanje vec priznatog ega i poznatog imena... te, logicno, tesko da se moze ostvariti sa vec gotovim igracima. Bottom line, i nije materijal za selektora, te je rezultat bio manje-vise realan... kad se sa ovog aspekta posmatra.
Za zauzdavanje sujete su zaduzena gorepomenuta dvojica (cije bi rezultate svako ponoviti mogao), pa i kod njih redovno najmanje dva petla u kokosinjcu...

I produzeci su sasvim regularan deo utakmice... te ekipe imaju puno pravo da kalkulisu oko njih. Nekome se isplati da udje u njih, nekome ne...
Elem, tesko da ih mozes isplanirati pre tekme, zar ne? :mrgreen:
U košarci nema nerešenog rezultata kao zvaničnog (mada mislim da su Partizan i Beneton jedne godine igrali nerešeno), te su verovatno onda i pravila drugačija ...

Negde sam čitao da to pravilo ne važi, ali nisam proveravao na nekim zvaničnim sajtovima, te je verovatno onda novinar pogrešio ...

Sve to stoji, ali je on ipak tip strucnjaka koji ce napraviti pitu od onoga od cega se ona ne pravi... te kao takav nije pogodan za uklapanje u neki sistem koji zahteva sputavanje vec priznatog ega i poznatog imena... te, logicno, tesko da se moze ostvariti sa vec gotovim igracima. Bottom line, i nije materijal za selektora, te je rezultat bio manje-vise realan...kad se sa ovog aspekta posmatra.
To je bila i moja poenta - nije zaslužio pljuvačinu jer jednostavno više nije ni mogao da uradi, te da je bilo nerealno očekivati da on ponovi pređašnje uspehe reprezentacije ... Al ******, ljudi navikli na zlata, razmazile nas neznalice ...

Mislim da se ne gledaju produžeci kad je u pitanju međusobni skor, nego rezultat iz 40, pa makar bio i nerešen ... Da je bio X, vodilo bi se kao +8 za Marusi bez obzira koliko bi ih pobedili u produžecima ...

U tome je i razlika između nas i njega, mi smo ovde generali nakon bitke, i pretpostavljamo situacije, a on mora da donosi odluke u sekundi ...

I najviše zbog toga mi deluje nebulozna Kostina izjava, da bi mi ovde osvojili toliko zlata i Evroliga kolko Duda i Željko ...

Mislim da nije tako.......cini mi se da se secam da je na jednom prvenstvu ekipa pogodila za prodzetak, da bi u produzetku izgubila sa desetak razlike i ispala u krugu tri ekipe.......
Radilo se ili o svetskom prvenstvu ili evropskom, ali se ja sad ubi trazeci po net-u i ne mogu da nadjem.........skoro sam siguran da se radilo o Grckoj i Francuskoj kao dve ekipe iz tog kruga..I Francuska je otisla u polufinale i bila cetvrta na prvenstu sa skorom od jedne pobede i cetiri poraza na celom turniru.
Seticu se vec ovih dana gde je to bilo.......

Inace.......Opet o trenerima........Kasno je, a i da nije trenutno nemam volje da pisem.....Ovo sto se dogodilo na parketu, AKO je tako hteo Vujosevic je sasvim sigurno GRESKA...
Sasvim je drugo pitanje da li je on hteo da se faul napravi a da do kraja ostane vise od 24 sekunde.........

Računaju se produžeci u skoru, tako da nerešeno u regularnom delu nema uticaja već samo konačni rezultat.

Jedna zanimljivost, Marić je bogami krenuo da pravi prljave blokove svojim bekovima. Zasad mu prolazi, i to je odlično.

Slavko neverovatno dobro otvara McCalebu prostor za ulaze, kada Slavkan igra Bo mora da bude na terenu, izvlači se maximum od obojice tako. Odlično se razumeju, kao da igraju godinama zajedno.

Računaju se produžeci u skoru, tako da nerešeno u regularnom delu nema uticaja već samo konačni rezultat.

Jedna zanimljivost, Marić je bogami krenuo da pravi prljave blokove svojim bekovima. Zasad mu prolazi, i to je odlično.
Slavko neverovatno dobro otvara McCalebu prostor za ulaze, kada Slavkan igra Bo mora da bude na terenu, izvlači se maximum od obojice tako. Odlično se razumeju, kao da igraju godinama zajedno.

Ma zbunio se Walken, ne znam odakle mu to da se ne racunaju... mada, bolje pitati, nego skitati... ispravno razmisljanje.
Verovatno je mislio na nokaut sistem od dve utakmice gde se produzeci ne igraju, vec je i neresen rezultat regularan i u revansu se od nule krece.
Jedino mi to pada na pamet.

To je stvar koju trener mora da primeti, da li neki sudija to tolerise ili ne... ako pusta "sire" blokove imas opustenih desetak poena vise... primetio si da vec neko vreme centri Partizana obavezno pokupe po par licnih u napadu zbog toga... testiraju pistaljke... :mrgreen:

Inace.......Opet o trenerima........Kasno je, a i da nije trenutno nemam volje da pisem.....Ovo sto se dogodilo na parketu, AKO je tako hteo Vujosevic je sasvim sigurno GRESKA...
Sasvim je drugo pitanje da li je on hteo da se faul napravi a da do kraja ostane vise od 24 sekunde.........

Vidis, bre, Walken... trebalo bi Dule za savetnika da ga uzme... da ne gresi toliko... :rotf:

Ma zbunio se Walken, ne znam odakle mu to da se ne racunaju... mada, bolje pitati, nego skitati... ispravno razmisljanje.
Ma čitao sam u nekom sportskom časopisu, ne sećam se kom, imam ih milion ... Bilo je baš to u pitanju, kad je izjednačena situacija u grupi, i kako se onda gleda prolaz - prvo međusobni (samo što je pisalo bez produžetaka, jer kao se produžeci računaju samo zato što nerešeno ne može biti zvanično u tom sistemu, te mora biti pobednika), pa onda veći broj koševa u gostima, onda valda ukupno, pa onda neki odnosi sa ostalim ekipama itd ...

Moguće da je novinar pogrešno preveo, ja nisam gledao na zvaničnim, nego poverovo njemu ... Mada, danas svako može biti novinar ...

U košarci nema nerešenog rezultata kao zvaničnog (mada mislim da su Partizan i Beneton jedne godine igrali nerešeno), te su verovatno onda i pravila drugačija ...
Negde sam čitao da to pravilo ne važi, ali nisam proveravao na nekim zvaničnim sajtovima, te je verovatno onda novinar pogrešio ...

To je bila i moja poenta - nije zaslužio pljuvačinu jer jednostavno više nije ni mogao da uradi, te da je bilo nerealno očekivati da on ponovi pređašnje uspehe reprezentacije ... Al ******, ljudi navikli na zlata, razmazile nas neznalice ...

Partizan sa Grbovicem? Cini mi se da znam na sta mislis, i da je bas bio neki nokaut sistem u pitanju...

Tu se slazem u potpunosti. Covek je podmetnuo ledja kad ama bas niko (ozbiljan) nije hteo... jer je riba od glave smrdela. Taj sunovrat bez nekog radikalnog reza nije bilo moguce zaustaviti... Sreca pa se vratismo "korenima". :ok:

Ma čitao sam u nekom sportskom časopisu, ne sećam se kom, imam ih milion ... Bilo je baš to u pitanju, kad je izjednačena situacija u grupi, i kako se onda gleda prolaz - prvo međusobni (samo što je pisalo bez produžetaka, jer kao se produžeci računaju samo zato što nerešeno ne može biti zvanično u tom sistemu, te mora biti pobednika), pa onda veći broj koševa u gostima, onda valda ukupno, pa onda neki odnosi sa ostalim ekipama itd ...

Moguće da je novinar pogrešno preveo, ja nisam gledao na zvaničnim, nego poverovo njemu ... Mada, danas svako može biti novinar ...

Idi bre, sad me teras da bunarim po sajtovima... kad me ne bude mrzelo, provericu... mada sam 99% siguran... onih 1% ide na to sto ne verujem da bi zaludu seirio ovde da te nesto nije zagolicalo, pa je red pogledati... :mrgreen:

Ih, kad moze Tegeltija...

100 me muka sinoć spopalo ... Taj Marusi da ima Pionir i Grobare, Barsa ne bi imala šta da traži sledeće nedelje s njima ... ovako će ih, nadam se, dobiti, i uz našu pobedu nad Željkom, to je to - F8 .... znači, loše mi je što ću morati sledeće nedelje navijati za katalonsku đubrad, protiv ovih momčina i gospode iz Marusija.

Vrabac je u ruci... ;)
Sad valja dotuci grogirani PAO... a ranjeni lav je najopasniji...
Bice i vise nego cupavo...
Mada, moguce je da vec koliko sutra krenu da rade klanovi i razdori kod zelenih... :think:

Klanovi i razdori u PAO postoje vec duze vreme ( otprilike otkad se Spanulis vratio iz NBA). Prosle godine se nisu odrazili na rezultate,a ove.....
Mada sa titulom prvaka grcke navijaci zelenih zaboravljaju ovo ispadanje iz EL.

PAO za vikend igra sa Olimpijakosom kuci. Pobedom Pao osigurava 1. mesto pred plej of i veliku prednost domaceg terena. U slucaju poraza gubi tu prednost i ne bi me mnogo zacudilo da u tom slucaju u cetvrtak Pao kao trener u BG ne vodi Robija....

U slucaju,ne daj boze naseg poraza od Pao i realnog poraza Marusija od Barse ( i dobra stvar je sto Marusi i Barsa igraju u sredu ,a mi u cetvrtak i imacemo malo cistiju situaciju),,pred poslednje kolo u Grckoj ce postojati veliki pritisak da Marusi "pobedi" Pao da bi kao grcki predstavnik prosao dalje. Jedini koji moze da se odupre tom pritisklu je Zeljko kao trener Pao.

Poslednja izmena:
Pendrečenje zvezde u derbiju, uzimanje Kupa, pa pobede nad Marusijem i PAO u Pioniru ...

Nije loš program, tako da gore glavu :lol:

Ja se stvarno svima izvinjavam zbog ponovljenog samokvotovanja, ali moram zbog onog Halixa (prozvao me čovek da slušam neke vračare)... jer znam da nam čita temu ... zanimljivija je od zvezdine, razumem ga :D:D:D

Rešeno tri od četiri ... za sad :D

Poslednja izmena:
Klanovi i razdori u PAO postoje vec duze vreme ( otprilike otkad se Spanulis vratio iz NBA). Prosle godine se nisu odrazili na rezultate,a ove.....
Mada sa titulom prvaka grcke navijaci zelenih zaboravljaju ovo ispadanje iz EL.

PAO za vikend igra sa Olimpijakosom kuci. Pobedom Pao osigurava 1. mesto pred plej of i veliku prednost domaceg terena. U slucaju poraza gubi tu prednost i ne bi me mnogo zacudilo da u tom slucaju u cetvrtak Pao kao trener u BG ne vodi Robija....

U slucaju,ne daj boze naseg poraza od Pao i realnog poraza Marusija od Barse ( i dobra stvar je sto Marusi i Barsa igraju u sredu ,a mi u cetvrtak i imacemo malo cistiju situaciju),,pred poslednje kolo u Grckoj ce postojati veliki pritisak da Marusi "pobedi" Pao da bi kao grcki predstavnik prosao dalje. Jedini koji moze da se odupre tom pritisklu je Zeljko kao trener Pao.

Nisam rekao da ne postoje, odavno su tu osovine Spanulis-Dijamantidis vs. Jasikevicijus-Nikolas, nego da ce tek sad da PRORADE...
Mada, slazem se, grcko prvenstvo je njima kao Italijanima Calcio, bitnije od svakog evropskog takmicenja i leci sve rane... a Zeljko ima dovoljno autoriteta da im to stavi do znanja...

Sto se ovog ostalog tice, korak po korak... mozda ce sve zavisiti samo od grotla Pionira u cetvrtak, i potencijalne cetvrte pobede... pa cemo onda opet kalkulisati... :ok:

Prakticno je sve gotovo, i Barselona i Partizan su u cetvrtfinalu.
Posto sam siguran da PAO nece dozvoliti da ga Marusi dobije u poslednjem kolu.
Sa druge strane jedina sansa Partizana da bude prvi u grupi je da dobije i PAO i Barselonu,sto je ipak u ovom trenutku nerealno(opet ko zna, za Partizan je sve i do sada bilo sasvim nerealno pa s eopet mnogo toga izdogadjalo).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back