KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa da.. Barsu je i inace lako dobiti,posebno u njenoj dvorani

Daj da veceras dobijemo pa da slavimo drugo mesto

Ne mislim ja da je to bas toliko tesko.Niko nije dobio Barselonu ni kuci ni kod nih, sve do Partizana.....Pa ih je Partizan dobio.........Uz Marica , i jos neko iznenadjenje Vujosevica, ipak zelenom Paskvalu, ja uopste ne mislim da je nemoguce dobiti taj mec.....malo prljavije, malo bezobrazno, napraviti malo frku na terenu, pa i dobiti tehnicku........Izbaciti te zvezde Barselone iz koloseka.....I onda ce biti lakse.....

Misliš da će sudije pošteno suditi?

Nebitno je to..Pravi se suvise velika fama oko tog sudjenja......
Sudije mogu da budu malo naklonjene na jednu stranu, ali nikad one direktno ne uticu na pobednika.....Verovatno ce malo podleci atmosferi, kao sto se to takodje uvek desi u Pioniru, na strani Partizana, ali treba biti psiholosi jak i dovoljno bezobrazan da ih napadnes na njihvoom terenu......A PArtizan to moze,sad da li ce biti uspesno ili ne videcemo za nedelju dana......(Posot mislim da je apsolutno nemoguce da PAO izgubi obe utakmice od Marusija, jer im je to vazno zbog njihove lige i sezone, mozda bi sa aspekta utakmice u Barseloni bilo bolje da Partizan izgubi mec od PAO, jer ce igraci uci u mec sa mnogo vise zelje.Ovako ce otici da otaljaju posao).
Mada, sto je sigurno sigurno je.bolje dobiti veceras, i igrati sigurno cetvrtfinale.

Nebitno je to..Pravi se suvise velika fama oko tog sudjenja......
Sudije mogu da budu malo naklonjene na jednu stranu, ali nikad one direktno ne uticu na pobednika.....Verovatno ce malo podleci atmosferi, kao sto se to takodje uvek desi u Pioniru, na strani Partizana, ali treba biti psiholosi jak i dovoljno bezobrazan da ih napadnes na njihvoom terenu......A PArtizan to moze,sad da li ce biti uspesno ili ne videcemo za nedelju dana......(Posot mislim da je apsolutno nemoguce da PAO izgubi obe utakmice od Marusija, jer im je to vazno zbog njihove lige i sezone, mozda bi sa aspekta utakmice u Barseloni bilo bolje da Partizan izgubi mec od PAO, jer ce igraci uci u mec sa mnogo vise zelje.Ovako ce otici da otaljaju posao).
Mada, sto je sigurno sigurno je.bolje dobiti veceras, i igrati sigurno cetvrtfinale.

Ja ne pamtim kad sam video da su sudije sudile u korist Partizana (ni u Pioniru).

Ja ne pamtim kad sam video da su sudije sudile u korist Partizana (ni u Pioniru).

Ma nije valjda?
Ti to ozbiljno pricas?
Ne mogu da verujem da ne vidis(AKO ozbiljno pricas) kako se odjednom podigne kriterijum za sviranje faulova, sto Partizan uvek iskoristi jer realno gledano igra najcvrscu i najgrublju odbranu u Evroligi.
Drugacije ne bi ni imao sanse za pobedu.Odbranom je najlakse i jedino moguce nadoknaditi nedostatak kvaliteta, sto je kod Partizana u odnosu na najbogatije evropske klubove realnost.
I jos kad se tu doda fantasticno vodjenje ekipe s klupe..To je recept Partizanovih uspeha.

Ma nije valjda?
Ti to ozbiljno pricas?
Ne mogu da verujem da ne vidis(AKO ozbiljno pricas) kako se odjednom podigne kriterijum za sviranje faulova, sto Partizan uvek iskoristi jer realno gledano igra najcvrscu i najgrublju odbranu u Evroligi.
Drugacije ne bi ni imao sanse za pobedu.Odbranom je najlakse i jedino moguce nadoknaditi nedostatak kvaliteta, sto je kod Partizana u odnosu na najbogatije evropske klubove realnost.
I jos kad se tu doda fantasticno vodjenje ekipe s klupe..To je recept Partizanovih uspeha.

ne mogu sudije da postignu sve da odsviraju :lol:

Realno Panatinaikos je večeras bio mnogo bolji. Pokazao je da je definitivno podigao formu, ali kasno za Evroligu. U prvenstvu su otresli Olimpijakos i pokazali da su porazi u Evroligi samo loša forma. Moje je mišljenje da Marusi nema šanse protiv Panatinakosa i da će to biti jedna rutinska pobeda. Svi igrači Partizana su igrali stegnuto i videlo se da je na njima veliki pritisak, što je raspucani i rasterećeni PAO iskoristio. Male su šanse da Partizan pobedi Barselonu, ali verujem da idemo u top 8. :)
A sve može da se protumači i ovako: Dule pustio Željka! :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back