sociopata
Zainteresovan član
- Poruka
- 427
zna li neko koji je rezultat bio u Barselona-Marusi?
našla sam...
našla sam...

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zna li neko koji je rezultat bio u Barselona-Marusi?
našla sam...![]()
pametno zboriš ludiBarselona ih pokosila,Marusi pojma nije imao..Da pobedimo veceras pa sve moze u k**** da ide.![]()
Ja sam se u brzini za.je.b`o.
Za prvo mesto u grupi Partizanu je dovoljno da pobedi SAMO
Barselonu u Spaniji, a od PAO moze i da izgubi.
Pa da.. Barsu je i inace lako dobiti,posebno u njenoj dvorani
Daj da veceras dobijemo pa da slavimo drugo mesto
Misliš da će sudije pošteno suditi?
Ide neko?
Nebitno je to..Pravi se suvise velika fama oko tog sudjenja......
Sudije mogu da budu malo naklonjene na jednu stranu, ali nikad one direktno ne uticu na pobednika.....Verovatno ce malo podleci atmosferi, kao sto se to takodje uvek desi u Pioniru, na strani Partizana, ali treba biti psiholosi jak i dovoljno bezobrazan da ih napadnes na njihvoom terenu......A PArtizan to moze,sad da li ce biti uspesno ili ne videcemo za nedelju dana......(Posot mislim da je apsolutno nemoguce da PAO izgubi obe utakmice od Marusija, jer im je to vazno zbog njihove lige i sezone, mozda bi sa aspekta utakmice u Barseloni bilo bolje da Partizan izgubi mec od PAO, jer ce igraci uci u mec sa mnogo vise zelje.Ovako ce otici da otaljaju posao).
Mada, sto je sigurno sigurno je.bolje dobiti veceras, i igrati sigurno cetvrtfinale.
Ja ne pamtim kad sam video da su sudije sudile u korist Partizana (ni u Pioniru).
Ma nije valjda?
Ti to ozbiljno pricas?
Ne mogu da verujem da ne vidis(AKO ozbiljno pricas) kako se odjednom podigne kriterijum za sviranje faulova, sto Partizan uvek iskoristi jer realno gledano igra najcvrscu i najgrublju odbranu u Evroligi.
Drugacije ne bi ni imao sanse za pobedu.Odbranom je najlakse i jedino moguce nadoknaditi nedostatak kvaliteta, sto je kod Partizana u odnosu na najbogatije evropske klubove realnost.
I jos kad se tu doda fantasticno vodjenje ekipe s klupe..To je recept Partizanovih uspeha.
Mislim da smo u prvom delu trece cetvrtine igrali sa najjacim sastavom, tad su igraci sustali, a ovi sa klupe nisu mogli da doprinesu bilo kakvom poboljsanju igre.
A ono kad se Dule krstio, bolje da nisam video...
Miuslis, KAKO se krstio?
I ja sam video, nazalost......