KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
au, otresli nas
izgleda da im je Jasekivicijus bio kamen razdora
mi smo popustili u nekih 3 minuta 3. cetvrtine i oni su to kaznili, kasnije i kad smo podigli nivo odbrane Zeljko je pronalazio dobra resenja, a Nikolas i Peperoglu su pogadjali svasta, jednostavno im se otvorilo
nasi borbeni, ali u grcu i dekoncentrisani, sad navijamo da Zeljko odrzi ovaj nivo i protiv Marusija, a mi protiv Barse na noz ko i svaku pa sta bude

KK PARTIZAN:worth::worth::worth:-Za sve ove godine radosti,tuge,smeha,suza...
Svaka im cast na vecerasnjoj borbi.Nema im se sta zameriti.Nadam se prolazu u Top8.Idemo hrabro na Barselonu.

GROBARI:worth::worth::worth:-Svakim danom pokazuju da su najbolji navijaci na svetu. Svaki komentar je suvisan.Ne znam tacno koliko smo ostali u Pioniru ali mislim da je bilo preko pola sata.

Ponasanjem igraca i navijaca posle poraza pokazujemo da smo institucija i da smo jedna velika slozna porodica.
Veliki pozdrav svim Grobarkama i Grobarima!!!

Vala jesmo mi rupetine u tom basketu ,ali jedna stvar nikako mi neće biti jasna...KAKO VAS NIJE SRAMOTA da poslednjih 10 min pevate ZVEZDINU PESMU??????? Majko moja mila,pa umeteli vi nešto više od "copy-past" varijante?? I što je najgore "primila" se cela Hala?? Pa vi ladno možete na naše utakmice, pa makar i u basketu, samo promenite ime kluba i znate sve pesme!!!! :)))))))
(Starac Vujadin, 4. mart 2010 23:09)
Morao sam da iskopiram sa vesti B92 u vezi utakmice Partizan-PAO jedan komentar klasične nadobudne neznalice, da svi vide kakvih pacijenata ima. :lol: Ova pesma postoji među Grobarima još od sredine 80-ih godina i svrstava se pod evergrin. Pre se češće pevala, ali u poslednjih nekoliko godina vrlo retko pod naletom nekih novih mlađih navijača i novih pesama. Dakle, pesma u verziji Grobara postoji negde oko 25 godina!!! Inače, tekst ide na muziku pesme "Deni" grupe COD iz 1978. godine. Njen ceo tekst ide ovako:

I kada ne budeš prvi ti

Kada gledam tvoju igru,
Uvek osetim vedrinu,
Koju nosi silna noć.

Živeti za našu boju,
Doživeti tu silinu,
Koju nam je dala noć.

I kada nas sreća napusti,
Mi znamo da smo najbolji,
I kada nam bude teško,
Sve do kraja mog života,
Od tebe neću poć'.

I kad dođe dan, taj tužni dan,
Kad izgubi naš Partizan ...

I kada ne budeš prvi ti,
I kada se čuju zvižduci,
I tada ću Partizane znaj,
Da te volim ja ...

Toliko o edukovanosti pojedinaca. :roll:

Pazi ga ovaj Džeki što se okuražio, a niko se njemu i ne obraća. :lol: :lol: :lol: Kad sam bio stalno na ovom forumu bio je miran kao bubica, a doduše nije umeo jednu prostoproširenu rečenicu da sastavi, nego to je njegov nerešiv problem. Sad se primio kao šatro stekao neke internet pajtose, glume neku forumsku mafiju, zasmejavaju narod, pa čak pokušava da i on bude duhovit. Dobro, moram da priznam napredak je vidljiv. Samo još je to plitko. Treba još da vežba da kad ponekad svratim mogu da se bar nasmejem jer ne verujem da išta pametno može da napiše iako čak zna gde su mu sva slova na tastaturi. :hahaha: :hahaha: :hahaha: Ajd.

Pazi ga ovaj Džeki što se okuražio, a niko se njemu i ne obraća. :lol: :lol: :lol: Kad sam bio stalno na ovom forumu bio je miran kao bubica, a doduše nije umeo jednu prostoproširenu rečenicu da sastavi, nego to je njegov nerešiv problem. Sad se primio kao šatro stekao neke internet pajtose, glume neku forumsku mafiju, zasmejavaju narod, pa čak pokušava da i on bude duhovit. Dobro, moram da priznam napredak je vidljiv. Samo još je to plitko. Treba još da vežba da kad ponekad svratim mogu da se bar nasmejem jer ne verujem da išta pametno može da napiše iako čak zna gde su mu sva slova na tastaturi. :hahaha: :hahaha: :hahaha: Ajd.

Vidi sad ovog :eek: ....pa zar ja nisam na tvojoj ignore listi....aaaa lažovčino jedna :rtfm:
Ja bio miran kao bubica :hahaha: ...zbog mojih postova si ostajao budan do 5 ujutru.Da,stekao sam forumsku mafiju,oćeš da me prijaviš kod ministra?Ta "forumska mafija" je nakon tvog podvijenog repa počela normalno da diše na Krstarici.Tvojoj dikaturi niko nije mogao da stane na putu...posle mnogo vremena (brkovi ti porasli,zamenuo si mesto palcu - iz dupeta u usta) pokuašao si nešto što je bilo svojstveno tvojim ranijim direktorisanjem - kao,šta je sad ovo,moderatori su užas,opšte rasulo :eek:
Dobio si od moderatora par lepih odgovora i opet si otišao u tvojih 2 kvadratna metra zvana MIŠIJA RUPA :ok:"Forumska mafija" koju ti nazivaš bi svako poželeo da ima na forumu za prepričavanja o utakmicama,za.ebancijama,pod.ebavanjima u granicama normale (za razliku od tvog vremena šefovanja,nema banovanja na ovom pdf.-u) i što je jako bitno sve više i više ljudi dolazi na ovaj pdf.jer je ovde opuštena atmosfera (opet,za razliku od tvog vremena šefovanja kada si imao svoj krug poslušnika koju su ti u du.e ušli).
Čuven si po DO IZNEMOGLOSTI filozofiranja na forumu i sigurno kao odgovor na ovaj moj post ide odgovor u tvom filofofskom stilu.
Ali ipak mislim da ti nemaš m.da jer se bojiš :lol::lol::lol:

Džeki, mnogo lažeš, vidi se da si musav. :lol: Banovanje??? Kakvo banovanje kad u vreme dok sam bio moderator nisam imao tu opciju, niti bilo koju za kažnjavanje. Kad je ta opcija uvedena, posle par dana sam otišao sam sa mesta moderatora i prepustio Tabu!!! Dakle, lažeš koliko zineš. :roll:

Tebi je od rođenja banovan mozak pa nemaš adekvatne odgovore, zato si trčkarao okolo kao neka devojčica i pokušavao da vređaš. Koliko si nesposoban, ni to ne umeš. A to si upravo dokazao da opet radiš sa svojim ispodprosečno inteligentnim postom pokušavajući da me prozivaš iako niti sam se tebi obratio, niti me ti uopšte interesuješ. Vidim da čim sam se pojavio ti nešto kidišeš, misleći da ćeš nekako uspeti preko mene da svom pilećem mozgu da uradiš "update". Nije to Windows, pošto vidim da si umislio da si u ravni sa Bil Gejtsom. :lol: Zato bi bilo bolje da prestaneš da se lažno predstavljaš da si Dr, kad si samo jedan običan pacijent. :mrgreen:

I šta tebe briga kad ću ja da dolazim na forum? Dolaziću kad hoću jer za razliku od tebe imam život i van foruma koga ti nisi ni svestan.

Dakle, ne obraćam ti se, ne obraćaj mi se. Ako uopšte razumeš pojam "obraćati".

Čisto sumnjam da će Marusi moći da pobedi PAO. Obradović je tempirao formu za kraj grčkog prvenstva, ali se nije nadao da će imati 2 kiks poraza protiv Partizana i Marusija kao domaćin. PAO je u prvenstvu odvalio Olimpijakos i pokazao je najozbiljniji kandidat za titulu. Marusi posle dobrog starta polako pada, a čisto sumnjam da kod takve profesionalne ekipe postoji neko puštanje koje se stalno protežira kod nas.

Džeki, mnogo lažeš, vidi se da si musav. :lol: Banovanje??? Kakvo banovanje kad u vreme dok sam bio moderator nisam imao tu opciju, niti bilo koju za kažnjavanje. Kad je ta opcija uvedena, posle par dana sam otišao sam sa mesta moderatora i prepustio Tabu!!! Dakle, lažeš koliko zineš. :roll:

Tebi je od rođenja banovan mozak pa nemaš adekvatne odgovore, zato si trčkarao okolo kao neka devojčica i pokušavao da vređaš. Koliko si nesposoban, ni to ne umeš. A to si upravo dokazao da opet radiš sa svojim ispodprosečno inteligentnim postom pokušavajući da me prozivaš iako niti sam se tebi obratio, niti me ti uopšte interesuješ. Vidim da čim sam se pojavio ti nešto kidišeš, misleći da ćeš nekako uspeti preko mene da svom pilećem mozgu da uradiš "update". Nije to Windows, pošto vidim da si umislio da si u ravni sa Bil Gejtsom. :lol: Zato bi bilo bolje da prestaneš da se lažno predstavljaš da si Dr, kad si samo jedan običan pacijent. :mrgreen:

I šta tebe briga kad ću ja da dolazim na forum? Dolaziću kad hoću jer za razliku od tebe imam život i van foruma koga ti nisi ni svestan.

Dakle, ne obraćam ti se, ne obraćaj mi se. Ako uopšte razumeš pojam "obraćati".

Ko se to nama ukakio :think:
Banovanja je bilo kod tebe pa je samo pucalo :rtfm: ...žalio si se na moje postove kome god si stigao a najviše tvojim "poslušnima"... ovo za "inteligenciju,pacijenta" i slično,to si i ranije umeo da radiš,to je tvoj vid odbrane,mišu.
Šta trabunjaš "update,Windows,Biil Gejts"???O čemu ti mišu bulazniš?Takve stvari možeš da serviraš tvom izopačenom okruženju,mišu.
Neću ti se obraćati,do prve prilike,mišu!!!

E tako, odgovorio si mi! Ajde Džeki, sad si slobodan! :mrgreen:

22892369.jpg

Ti izgleda bas hoces da te zagnjurimo u malo dublju sepricku jamu da camis. Iz ove iz koje izlazis vidi ti se samo nos. Usta su jos pod nivoom. Nemoj da ih otvaras, uplivace ti neki pjivajuci objekt pa da ga ne zagrizes! :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back