Džeki, mnogo lažeš, vidi se da si musav.

Banovanje??? Kakvo banovanje kad u vreme dok sam bio moderator nisam imao tu opciju, niti bilo koju za kažnjavanje. Kad je ta opcija uvedena, posle par dana sam otišao sam sa mesta moderatora i prepustio Tabu!!! Dakle, lažeš koliko zineš.
Tebi je od rođenja banovan mozak pa nemaš adekvatne odgovore, zato si trčkarao okolo kao neka devojčica i pokušavao da vređaš. Koliko si nesposoban, ni to ne umeš.
A to si upravo dokazao da opet radiš sa svojim ispodprosečno inteligentnim postom pokušavajući da me prozivaš iako niti sam se tebi obratio, niti me ti uopšte interesuješ. Vidim da čim sam se pojavio ti nešto kidišeš, misleći da ćeš nekako uspeti preko mene da svom pilećem mozgu da uradiš "update". Nije to Windows, pošto vidim da si umislio da si u ravni sa Bil Gejtsom.

Zato bi bilo bolje da prestaneš da se lažno predstavljaš da si Dr, kad si samo jedan običan pacijent.
I šta tebe briga kad ću ja da dolazim na forum? Dolaziću kad hoću jer za razliku od tebe imam život i van foruma koga ti nisi ni svestan.
Dakle, ne obraćam ti se, ne obraćaj mi se. Ako uopšte razumeš pojam "obraćati".