KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Biće minimalno 10 (mada mislim da možemo do 30) razlike za nas... razbićemo ih 100%.

Ma znaš ... taj pristup ti je za ****!!! Dvaput su se ove sezone tako qrčili... protiv Orleana i Marusija, i oba puta obrukali!!! Zbog takvog stava Marusi je onako i uzeo prvi meč!!! Kakva god da bude pobjeda, treba biti zadovoljan... a gosti nisu ovce za šišanje čim su ušli u top 16!!!

Mislim da dobijamo. Vise od polovina poena su im trojke, a cenim da u drugom poluvremenu nece dati ni pola od ovih 8.
Bacanja su nam dobra, a cini mi se da oni imaju malo problema.

P.S. Ne znam da li Sarenac prica napamet, ali Barsa vodi 28:22 na 4:54 do kraja druge cetvrtine.

Poslednja izmena:
Zaeban ovaj Marusi, moramo ih dobiti!

Šut iz igre - 73% :cool:

Nek se pokriju ušima po glavi svi oni koji su očekivali rasturačinu Marusija!!!
...a inače napad gostiju im je lošija strana!!! Za informaciju prisutnih - Ovo zasad predstavlja najbolji šut Marusija u sezoni!!!

Komšije, kako stvari stoje u ovom momentu, zaboravite na onih +9 i molite se za bilo kakvu pobjedu, a ako nebesa do kraja meča omoguće nešto više od toga... svaka čast!!!

Mislim da dobijamo. Vise od polovina poena su im trojke, a cenim da u drugom poluvremenu nece dati ni pola od ovih 8.
Bacanja su nam dobra, a cini mi se da oni imaju malo problema.

Ja sam mislio da ih dobijate i na poluvremenu u gostima, al jbga kad se i trojke računaju!!!
Nema veze što su im trojke, kako kažeš, više od polovine učinka... oni ih zasad ubadaju kao da vodu piju!!! Bilo bi dobro da i Partizan odradi takvu polovinu poena!!!

Bacanja gostima definitivno slabo idu!!! Dobar znak ukoliko im se intenzivnije krene sa odbranom na granici faula!!!

P.S. Ne znam da li Sarenac prica napamet, ali Barsa vodi 28:22 na 4:54 do kraja druge cetvrtine.

Zayebi sad njih... spašavaj bodove na svom meču!!! Ako krene nabolje, onda se sekiraj i za Barsin meč!!!

Šut iz igre - 73% :cool:

Nek se pokriju ušima po glavi svi oni koji su očekivali rasturačinu Marusija!!!
...a inače napad gostiju im je lošija strana!!! Za informaciju prisutnih - Ovo zasad predstavlja najbolji šut Marusija u sezoni!!!

Komšije, kako stvari stoje u ovom momentu, zaboravite na onih +9 i molite se za bilo kakvu pobjedu, a ako nebesa do kraja meča omoguće nešto više od toga... svaka čast!!!

Ja nisam očekivao da rasturamo Marusi, i Dule Vujošević je rekao da će biti teška utakmica...
Protiv jačih protivnika igramo mnogo bolje, al važno je samo da dobijemo Marusi, ako mogu neka idu na +8...

Pa mi imamo egal dok oni sutiraju 73%.
Kad im opadne sut u II poluvremenu (a opasce) onda, verujem, da cemo napraviti kakvu - takvu razliku. Ne mora biti vise od 8.

Ugrizi se za jezik... Definitivno oni nisu naivni... Dobili su vas i pored svoja samo 2 postignuta koša u drugoj četvrtini + vaših 49 uspješnih koševa!!! Totalno su ekipa za respect!!! Ja bih ih preskakao i na tiketima!!! Pojava su potpuno van šablona!!!

Ugrizi se za jezik... Definitivno oni nisu naivni... Dobili su vas i pored svoja samo 2 postignuta koša u drugoj četvrtini + vaših 49 uspješnih koševa!!! Totalno su ekipa za respect!!! Ja bih ih preskakao i na tiketima!!! Pojava su potpuno van šablona!!!

Pa ko je rekao da su naivni? Zbog cega mi i dalje spominjes proslu utakmicu? Mislio sam da smo zavrsili sa tim... :roll:

Kad smo ih stigli na sredini 3/4 mislim da smo poceli malo opustenije da igramo sto nas je i dovelo u ovaku neizvesnu zavrsnicu. Bilo kako bilo pobeda je tu, idemo dalje kako znamo i umemo; da dobijemo onaj nesretni PAO pa da opet slavimo prolaz u Top 8.

Maric polu mrtav.
Sajt Evrolige zapucan, svi navalili :)

Sve je receno. Dobro je da smo i ovo dobili kako ih je hteo sut. Onaj njihov sa brojem 7 mislim da je dao bar 6 trojki i samo jednu promasio. Sad videh da je pao izgubio pa opet imamo velike sanse za Top8. Rasic pocinje opasno da mi ide na kura.c,covek nemoze vec 10 utakmica da se sastavi. ****.s ti sutera kad ne moze da pogodi otvoren sut. Sledeci Zagreb pa pao.

Nego, ja izuzetno cenim trenerski rad Vujosevica, ali po meni bar, odavno ne videh gluplji faul na 29 sekundi do kraja,15 sekundi do kraja napada, i +3 za Partizan.
Zgrozio sam se kad sam video.
Verovatno nije hteo da rizikuje da Marusi eventualnom trojkom izjednači, a da onda nakon Partizanovog napada (pod pretpostavkom da Partizan ide na sigurnu dvojku) oni imaju poslednji napad na +2 za Partizan, a samim tim i veću šansu da izbore produžetak ...

Ovako ih je ostavio na 1 razlike, i imperativom trojke u poslednjim sekundama, dok su u tom napadu i mogli da izrade šut za tri poena ...

Verovatno nije hteo da rizikuje da Marusi eventualnom trojkom izjednači, a da onda nakon Partizanovog napada (pod pretpostavkom da Partizan ide na sigurnu dvojku) oni imaju poslednji napad na +2 za Partizan, a samim tim i veću šansu da izbore produžetak ...

Ovako ih je ostavio na 1 razlike, i imperativom trojke u poslednjim sekundama, dok su u tom napadu i mogli da izrade šut za tri poena ...

Bilo kako bilo... večeras i nije bilo baš nešto mudro ostavljati goste da rješavaju sa distance!!

Stablo bukovo!!! Visok i pokretljiv poput dalekovoda!!!
Kakav je bio sad je i odličan ... Ja mislim da on ima značajniju ulogu na treningu nego na utakmici, jer je Mariću (i ranije Pekoviću) sigurno lakše da igraju protiv protivničkih centara nakon treninga sa Vranešom svaki dan ... Ako nauče da kvalitetno igraju protiv grdosije od 2.30 (kom je Dule verovatno objasnio cake kako da se postavlja i kreće i odbrani), onda im bude dalko lakše protiv "običnih" centara od 2.10 ...

Mnogo je lakse braniti trojku, i onda kada do kraja ostane MANJE od 24 sekunde, cak i ako primis trojku, imas ceo poslednji napad.....Ovako je ostavio opciju Marusiju da moze da brani napad na -1.
Ovako je Partizan mogao i da izgubi, dok bi braneci trojku imao u dzepu siguran bar produzetak, ako kojim slucajem oni ubace trojku, sto je samo po sebi veoma tesko ostvarljivo.
Da ne pricam kako osnovna postavka nije bila dobro napravljena pa je Veseli sa sasvim druge strane terena(zato sto ima malo faulova) OSTAVIO svog igraca i trcao do protivnickog beka da napravi faul.
Za ostalo...........
videlo se veoma dobro na ovom mecu da Maricu fale utakmice, i da je ekipa u njegovom odsustvu pocela sasvim drugacije da igra, pa se on tesko uklapa..........ali i pored toga videle su se dobro neke mane u njegovoj igri......Lose postavljanje i sporost u odbrani, slab napad licem prema kosu, totalno bezopasan za sut sa poludistance.....Homen ga je nekoliko puta cuvao bas onako kako takav centar treba da se cuva.NE GURAJUCI se sa njim, nego je pravio korak nazad, ne dozvoljavajuci Maricu da na ledjima oseti gde je protivnik.I tada bi se Maric redovno gubio u reketu......

Inace, video sam da je ovde receno kako Marusi mnogo dobro sutira trojke, sasvim neocekivano...Uopste nije neocekivano, jer su SVI sutevi za tri poena Marusija na mecu bili iz situacija jedan na nula, zato sto bi odbrana Partizana(i to uglavnom centri) lose reagovala na igru dva na dva..
Srecom dobismo, i sad se treba okrenuti sledecem mecu.......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back