KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Napomenuo bih i to da je Gogić kaznio Pavlovića na osnovu snimka, a Lazić ne može biti kažnjen zbog udaranja Bogdanovića na osnovu snimka, kad već sudije nisu videle.

To je vrlo bitna stavka, čist primer dvostrukih aršina. Ali znaš već da je Kostin stav da je Bogdan sam sebe nasadio na lakat bubregom dok je Lazić bežao unazad, pa je krenuo da se previja iako kontakta i nije bilo.

Postoji jedna košarkaška izreka "Bogdan koji diše nije dovoljno jako udaren".

Poslednja izmena:
Rutinska pobeda, malo vrljavo na početku i malo više na kraju, al' nema veze. Od individualne igre živimo uglavnom, zato smo i bezveze brljavili mesto da opet idemo na +20. Falila je i kontrola skoka, Bobi je morao jednom da se razgoropadi. Za klasu smo bolja ekipa, ostaje nam samo da to potvrdimo još jednom u dva meča, pod normalnim okolnostima, nadam se da nećemo zabrljati. Sudije takođe rutinski, čim se svira iole normalno, naši rivali "defanzivci" nemaju šta da traže na parketu, obaraju se rekordi u brzini skupljanja ličnih greški, a i tehničke se bogami skupljaju. Još samo da obrate malo pažnju na onog slovenačkog simulatora i njegovo konstantno traženje lakta, čisto da se naši igrači ne opterete nekim bezveze ličnim greškama. Nadam se da će atmosfera u sledećoj utakmici biti mirnija i normalnija, mogu da pevaju kukavicu do mile volje samo bez povređivanja drugih ljudi, i da neće sada krenuti na domaćem parketu "na sve ili ništa" kao što su umeli prethodnih godina.

Dobro, ovo je bilo skoro pa rutinski. Komšinice su delovale kao da ne veruju u pobedu.
Bogdan se mnogo ispucava, to mi se ne svidja, a Tepara najbolji kad je najpotrebnije. Šteta je što on samo u Partizanu može da odigra dobro. ;)

I nismo verovali u pobedu...usr*no i bezidejno sa samo jednim raspoloženim igračem.
Radonjićeva taktika se svodila na konstantno jurcanje po terenu za Bogdanovićem a napad - ne znam da li mogu da računam da smo možda izveli desetak napada sinoć a da se je sve ostalo bilo na neke individualne zamisli igrača.Mi sinoć trenera nismo imali.

Kakva komedija sa Gagićem :hahaha:

"Neće biti lako... igraćemo pred gostujućom publikom..." :mrgreen:

qgkbx5-1.gif

Никако се не смемо опустити.У трећој утакмици може да игра Тејић !
Него не видех да неко пише о овоме:
........Dušan Kecman 29. juna u "Pioniru" igra oproštajni meč, a svi koji žele legendarnog košarkaša Partizana da isprate u penziju ulaznicu mogu da kupe od NBA igrača Danila Gallinarija, Jana Veselog i Žarka Čabarkape.

Pročitajte više: http://www.sportal.rs/news.php?news=127878

I nismo verovali u pobedu...usr*no i bezidejno sa samo jednim raspoloženim igračem.
Radonjićeva taktika se svodila na konstantno jurcanje po terenu za Bogdanovićem a napad - ne znam da li mogu da računam da smo možda izveli desetak napada sinoć a da se je sve ostalo bilo na neke individualne zamisli igrača.Mi sinoć trenera nismo imali.

Da Bogdanović ima iskustvo, kao što nema, on bi iskulirao tih svojih 16 šuteva i tu bi se Zvezda skroz izgubila.
Ovo pričam zbog reprezentacije. On mora da oceni kad treba da juri svoje poene i kad je trenutak da zada udarac, a u ostalom delu meča treba da stvara prostor za saigrače.
Možda sam ja previše očekujem od momka koji ima 21-2 godine, ali mi (naša država, kako god se zvala) boljeg beka nismo izbacili još od Šćepanovića. ;) On mora da bude savršen ako mislimo da ličimo na nešto na SP.

Veliki je posao pred Bogdanom, pokazao je da može, al tek treba da se dokazuje u većoj konkurenciji, u reprezentaciji, u klubovima sa više takvih igrača... realno, ovde nema ko da mu "smeta", bar ga nije bilo dobrim delom sezone. Pavlović ponekad, al Berta više ne uzima onoliko šuteva, često. Da, trebao bi nam Berta večeras da zaigra malo bolje, baš je bio osrednje slab u zadnje dve utakmice.

Pokazali smo da smo bolji u zadnje 2 utakmice, al sad se razmišljam, treći put uzastopno, još pred njihovom publikom, možda krenu "na sve ili ništa" kao u Železniku pre dve godine sa svom svojom logistikom... hmmm. Nadam se da će se završiti kao pre godinu dana, da završimo ovu agoniju sa ovim finalom što pre.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back