Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Inače, Gogić je čovek koji ima vezu sa Čovićem još od fakulteta, pošto radi za inostranu firmu ovo komesarenje mu je dopunski poslić. Inače, nije istina što je rekao da je Obrknežević bio u policiji da bi pričao da ga Partizan pritiska, koliko sam ja čuo, navijači su došli do njegovog telefona i zato traži zaštitu.sa mnom spavaš, druga ti je nesanica...
misliš da sam ona ista devojčica...
žensko srce nežno poput lastavice...

Глас играча је био важан у пресуди да се друга утакмица одигра?
– Ту нисмо имали дилеме, одмах смо се договорили.
Kod nas se sarađuje, kod tvojih se praktikuje diktatura.Igraci u Partizanu glasaju da li ce igrati ili ne?
Kakva sprdnja od kluba.........
Kod nas se sarađuje, kod tvojih se praktikuje diktatura.

Vujošević je otkrio i šta se dešavalo tokom druge utakmice, kad je u trećoj četvrtini Čarls Dženkins prišao Borisu Dalou, posle čega su počela međusobna prepucavanja.
„Pitam Daloa šta ti je rekao Dženkins? On kaže kako mu je Čarls poručio da ne zna ništa, da ne ume ništa, da neće dobiti ni dinara u Partizanu“, završio je strateg Partizana.
Čime se Panteri bave, jbt, i to sve ove najmlađe napadaju.Šta nije jasno, nema čoveka ovde koji te gleda kao Partizanovca, koliko god se ti upinjao da sebe predstaviš kao nekog "uzvišenog i nezaslepljenog Partizanovca". Prezireš rukovodstvo, igrače, navijače...Mojih?
Tvojih?