Tu nekakvu visinu si valjda sam utripovao, al aje nema veze...!!! Samo ti znaš otkud ti takav utisak i razlog za takav zaključak!
Boli nekog ovdje opruga za tvoje godine!!!
Valjda bar ti znaš šta si ovdje htio???
Voleo bih da je tako.
Hteo sam da kazem da mozda ne govorim u ime svih, ali da ima ljudi sa kojima se poklapa moje misljenje, da mozda ja na neki nacin govorim u njihovo ime iako njih verovatno zabole za ovo sto radimo ti i ja.
Tebi vjerovatno ne prijaju, al koji si ti pa da tebi prilagođavam postove??? Ni meni ne prija sve što ti napišeš, pa eto... nastavi da pišeš, ako tako misliš???
Ne moraš da ih čitaš ako nisi u stanju!!! Odluka je na tebi!!! Nije svaki post namjenjen tvom ukusu niti si ti autoritet koji procjenjuje podobnost tuđeg nastupa!!! Prijavi ako misliš da je potrebno...
Opet ti kazem da ima ljudi koji misle kao i ja. Nisam ja jedini kome se to ne svidja, ali meni nije cilj da ja tebi ili bilo kome odredjujem sta ce da pise. Svo ovo vreme pokusavam da ti objasnim zasto jednom delu to ne odgovara posto si se ti pre svega nasao u cudu sto Lav_Zr nije prihvatio tvoju zajebanciju.
Ništa ništa... svi smo se mi tako i tome slično "malo opuštali" pa eto... juče puče bruka!!! Ponavljam... BRUKA!!! Aj šta je to teško pa da se prizna da je igra i želja bila za q.ac, već se demonstrira jasna nesposobnost da se pokaže minimum samokritike? Šta sad??? Ignorisaće se jučerašnji očajan nastup i i dalje će se praviti hvalospjevi zbog pobjede nad Barselonom??? Koliko dugo će se vući preseravanje o meču sa Kataloncima dok takmičenje još ni iz blizu nije riješeno???
Pa ko je uopste spominjao utakmicu sa Barselonom? Pobeda jeste bila velika i valjda imamo paravo da se radujemo i da uzivamo u njoj. Medjutim, kad je pocelo "zagrevanje" za Marusi od tada niko Barselonu nije spomenuo. Na kraju krajeva kad je Barsa u pitanju vise se spominjao poslednji kos nego sto se pravilo hvalospeva.
IZGUBITI OD PROTIVNIKA KOJI TI JE DAO SAMO DVA KOŠA U ČETVRTINI JE POSTIGNUĆE VJEROVATNO NEZABILJEŽENO U DOSTADŠNJOJ ISTORIJI KOŠARKAŠKIH TAKMIČENJA!!!
Ovo iskreno, ne govorim iz nikakve zle namjere, već isključivo iz navijačkog revolta i zdrave logike!!!
Eto, ja sam oduvijek navijao i navijaću za Zvezdu, al sinoć sjednem pred TV, onako od srca da podržim Partizan, jer je ipak srpski klub i ŠTA???... Ispizdim do nebesa zbog onoga šta sam gledao!!Mislim, ako si ti sa svim onim od sinoć zadovoljan, onda bih ja valjda trebao da skačem od sreće do plafona??? A jesi li ti sinoć uopšte prepoznao ikog od onih igrača koji su odigrali protiv Barse???
Sta da ti kazem... Mozda je i dobro sto si pizdio u neku ruku... Znaci da ti je stalo.
Pizdio sam i ja vise nego ti, u to budi uveren, ali sta sad da radim... Necu da sad krivim svakog pojedinacno i da prestanem da gledam Partizan, ali ne mogu ni da budem zadovoljan. To sam ti rekao vec 100 puta, ali tebi to iz nekog razlog izgleda promice. Rekao sam vec sta mislim da je razlog izgubljene utakmice.
Ajde yebi se i ti i Duškova težina... Ja napisao par bezazlenih (ne)navijačkih pošalica, a tebi odmah pozlilo!!! Idi Duletu i aranžiraj mu stajling... šta više da ti odgovaram na takvu diskusiju???

Mislim... ono... Primio si se onako bezveze!!!
Tebe više sekira tih par šala nego sinoćni rezultat!!! Koji taki si se uhvatio za te banalnosti???
DOBRO, NIJE ČOVJEK MASIVAN!!! ŠLANG JE!!! ZAPRAVO POTPUNO JE UZAK U STRUKLU I DOSTA VIŠE SA TIM!!! Jel ti sad sad ok???
Ti mene izgleda citiras, ali nista ne citas?! Ja sad mogu samo da kopiram sve ono sto sam napisao i prosli put. Prvi koji se primio si ti! Usao si u neku nepotrebnu raspravu sa Lavom i samo sam ti skrenuo (u stvari pokusao sam) paznju da nekima to ne odgovara. Ne odgovara ni meni (kao sto mi ne odgovaraju i neki drugi postovi od drugih korisnika), ali nisam mislio da ulazim u bilo kakvu raspravu sa tobom (ili sa onima ciji mi se postovi ne svidjaju) vec samo da ti skrenem paznju da to nije to.
"Isčuđavanjem"??? Nisam "isčušen"!!! Izvini, al ŠOKIRAN SAM saznanjem da je sinoć izgubljena utakmica protiv protivnika koji je postigao samo 2 poena u četvrtini i uprkos odrađenih 49 uspješnih skokova!!! Partizan je ostvario jednak broj uspješnih skokova i postignutih koševa eeeej??? To je ipak podatak za Ginisa!!!
Vjerovatno, kad su nakon meča igrači ušli u svalačionicu, ni sam Vujošević šta se desilo u glavama tih momaka!!! Čovjek sigurno nije bio načisto šta da im kaže i odakle da počne!!!
49 skokova bilo je nedovoljno...?
J b g, ako tako gledas postigao je i 55 poena za 3 cetvrtine.
Ocigledno.
I samo da sumiram. Nadam se da me neces vise terati da ti objasnjavam.
Ja nisam nijednog momenta hteo da ulazim u bilo kakvu diskusiju sa tobom, vec samo da ti skrenem paznju da se ne cudis sto nisi naisao na odobravanje (makar jednog dela onih koji posecuju ovu temu).
Medjutim kad mi posaljes poruku sa 10 pitanja i svako od tih pitanja ima po 3 upitnika (ali ne, ja sam taj koji je frustriran

), ja to smatram kao neku vrstu "napada" i budi uvrenen da cu ti svaki put odgovoriti (iako se nadam da pitanja vise nece biti).
I jos jedna stvar. Nijednom, ali NIJEDNOM (ne derem se, samo naglasavam) nisam rekao da sam zadovoljan utakmicom!
Ostali neka oproste, pogotovo Muad'Dib, ali meni je najmanje drago sto je doslo do ovog.