Halix
Elita
- Poruka
- 16.204
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
baš sam se začudila koliko nije bilo ljudi na ovoj utakmici, nekako sablasno
Sta cujem...stvari u Euroligi polako dalaze na svoje mesto...
Tacno!PAO je slab a Partizan jak!
Molim vas ne citirajte morona, imajte milosti prema nama kojima je isti na ignore listi.
Ne znam šta te čudi? Marusi je u Grčkoj ono što je FMP u Srbiji.
Oni ni njihovu, manju halu, ne mogu da napune, a kamoli Oaka arenu.
jasno mi je to...al nekako mi čudno da je intersovanje za utakmicu u Euroligi tako malo...ko god da igra...
e, našla sam ovo...i ne znam kako da shvatim tekst...malo je poduži al pročitajte...dal je ovo neka sprdačina?
http://www.slobodanjovanovic.org/2010/02/10/slobodan-reljic-smeniti-duska-vujosevica-hitno/
Pendrečenje zvezde u derbiju, uzimanje Kupa, pa pobede nad Marusijem i PAO u Pioniru ...
Nije loš program, tako da gore glavu![]()
Ajde mali škartiraj se od mene u troskocima!!! Ako nemaš odgovarajuži smisao za humor, nemo ni da komentarišeš postove koje nisi u stanju da skontaš!!! Postuj u svoje ime a ne u ime nekakve šire društvene zajednice i sličnog qrca!!! Smisao ili besmisao za humor je individualna tj lična stvar i nemo da uokolo prosišpaš svoje frustracije zbog današnjeg rezultata!!! Ispadaš daleko smiješniji od onih mojih "pokušaja" razvedravanja atmosfere!!!Sta je tebi covece?
Nisam hteo da branim bilo koga. Znam da onoga na koga se tvoje "fore" odnose ne dotice ni 1%, ali da li zaista mislis da ce nekom biti zanimljivo da cita kako njegova vaga pokazuje "to be contiunited"???
Da li ima nezdravog crnog humora? Kako za koga. Meni nije strasno, ali ne znam sta si hteo time da postignes.
...Nema veze sa temom? Pa da li u svacijem postu treba negde da pise "KK Partizan" (kao sto je i sam naslov teme) da ne bi slucajno tema otisla u krasni tuki? O cemu smo trebali da pisemo kad je vec sve receno u toku dana ili jos mozda juce? Neko je rekao da ce biti lako, neko da ce biti teze itd, itd.... Sta ocekujes?
Prepravljanjem logotipa takmičenja u znak hvalospjeva Duletu i sličnim dječijim glupostima i to dok takmičenje još uveliko traje i dok protivnik dobro brusi tuki na za uzvratne mečeve??? Čuuj, napaljeni klinci prepravili logotip, to proglasili priznanjem Vujoševiću i na to se kalemi diskusija uoči susreta protiv Marusija??? Stvarno objektivan pristup i racionalni nastupi...Da li je tebi poznato od kad postoje te fore u kojima je glavni lik Vujosevic? To sigurno nije nastalo od kako je Partizan usao u Top 16 ove godine. Kao da je dignut u visine od kad je Partizan pobedio Barselonu...
...
A sta ti smatras pod objektivnim? Manje - vise svako je izneo svoje misljenje i to je to. U svakom slucaju mislim da je bolje da se vise bavimo nama nego protivnikom (ko god on bio)
Da li su mentoli??? Pa naravno da nisu,... zapravo... vjerovatno nisu, al da su danas igrali kao da će im neko bez obzira na igru i rezultat meča, po isteku ove noćašnje zajebancije od pristupa igri donijeti pobjedu u svlačionici...??? Naravno da su se tako ponašali!!!A ko kaze da je tim tako razmisljao? Pa nisu toliki mentoli da misle da ce ih izvuci njegove reci; niti je iko od navijaca tako mislio.
Taj covek od kako je dosao na mesto trenera Partizana je svake godine redovno osvajao titulu prvaka zemlje i jos po koji trofej usput.
Taj covek je toliko igraca stvorio da bi mogao samo sa polovinom njih da osvoji Evroligu samo da su mu ostali u Partizanu.
Dalje, od jednog relativno anonimnog Marica je stvorio najkorisnijeg igraca Evrolige.
Pogledaj sta je napravio od Perovica i Vranesa. Izvukao je 150% njihovih mogucnosti.
Da ne nabrajam, nermam toliko mesta. Da, nemam mesta (ne vremena)!
Kako mislis da posle svega on ne bude omiljen lik u Partizanu kod svih tih ljudi koji vole ovaj klub?
Pogledaj kako se ponasaju novinari kad se Dule vrati u halu da pozdravi navijace posle neke pobede u Pioniru. Oblecu oko njega kao lesinari da bi ga slikali jer znaju koliko covek znaci svima nama.
Ako si procitao post koji sam citirao verovatno ti je jasno. Ne treba da se sramotimo sto smo dali 18 poena za poluvreme kad imamo tim preko puta nas koji je dao 2 poena za cetvrtinu.
Ne treba da se sramotimo ni sto smo izgubili od istog tog tima. Ne mislim da je bilo ko bio umrtvljen. Mislim da su svi dali svoj maksimum, ali su imali tu prepreku u glavi sa kojom smo evidentno imali problema i ove i proslih godina.
I nemoj da se deres! I nemoj da odma' dizes uzbunu!!!
Nema potrebe za velikim slovima. Nisam slep.
Ajde mali škartiraj se od mene u troskocima!!! Ako nemaš odgovarajuži smisao za humor, nemo ni da komentarišeš postove koje nisi u stanju da skontaš!!! Postuj u svoje ime a ne u ime nekakve šire društvene zajednice i sličnog qrca!!! Smisao ili besmisao za humor je individualna tj lična stvar i nemo da uokolo prosišpaš svoje frustracije zbog današnjeg rezultata!!! Ispadaš daleko smiješniji od onih mojih "pokušaja" razvedravanja atmosfere!!!
...
Prepravljanjem logotipa takmičenja u znak hvalospjeva Duletu i sličnim dječijim glupostima i to dok takmičenje još uveliko traje i dok protivnik dobro brusi tuki na za uzvratne mečeve??? Čuuj, napaljeni klinci prepravili logotip, to proglasili priznanjem Vujoševiću i na to se kalemi diskusija uoči susreta protiv Marusija??? Stvarno objektivan pristup i racionalni nastupi...
Da li su mentoli??? Pa naravno da nisu,... zapravo... vjerovatno nisu, al da su danas igrali kao da će im neko bez obzira na igru i rezultat meča, po isteku ove noćašnje zajebancije od pristupa igri donijeti pobjedu u svlačionici...??? Naravno da su se tako ponašali!!!
Taj čovjek stvarno konstantno "pravi pitu od govana" i istinski je majstor je da od nikakvih para i prosječnog igračkog kadra napravi vrhunski rezultat... Međutim, ja se malo pošalio na račun njegove figure i težine, što nema veze sa osporavanjem njegovih sposobnosti, a ti se tu expresno primio ko g.vno na točak!!!
Blagi Gospode... crveni tekst sa zelenim nema nikakve logičke veze..., a ako si ti zadovoljan kao što navodiš u boldovanom dijelu teksta, vjeruj... navijači Barselone i Panatenaikosa sigurno su još zadovoljniji!!!
Sa uspješnih 49 skokova gubiš utakmicu??? Za jedno poluvrijeme postignutih 18 poena??? U tri četvrtine cijelog meča (1., 2., i 4.) postigli su ukupno samo 30 poena??? Šut za dva poena 15/39...za tri poena 3/22??? Odakle ti samo volja i obraz nakon ovakvih podataka i sada potcjenjuješ protivnika??? Ponavljam: Ljudi su te uzeli sa svojih samo dva postignuta poena u četvrtini!!!
To bi zabrinulo svakog iole normalnog analitičara!!! Neko neupućen rekao bi da su igrali protiv nekog protivnika iz NBA društva!!! A TI SAD JOŠ I ZADOVOLJAN??
Da lI iko od vas pamti slabiji skor Partizana sa nekog meča???
Ma kakav marusi?Klasicni indijanci
Marusi nije nista posebno,njih gazimo ovde lagano. Bice + 20
Ae sad se okrecemo cigosima...
Čekajte ljudi...??? Ili jesu ili nisu "klasični indijanci"??? Šta su zapravo???hm, očigledno da nije toliko jadan...dobio je čak i Makabi...nije to tim za podcenjivanje...ali isto tako mislim da Partizan nije igrao ni upola dobro koliko ume...zašto?
to već ne znam...![]()
Sta cujem...stvari u Euroligi polako dalaze na svoje mesto...