KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako je, stvari su na svom mestu vec odavno.
Partizan je vec 4 godine medju 16 najboljih ekipa u Evropi, uzeo je nebrojeno puno domacih titula.
A gde ste vi?
Visina na kojoj se Partizan nalazi je tolika da se odatle ne moze ni videti pozcija na kojoj je Zvezda......
Partizanu vec desetak godina sluzite samo kao malo jaci trening za pripremu VAZNIH utamica.

Kao sto rekoh........
Uigravane su varijante sa Maricem, koje su igraci skoro zaboravili tokom ova dva meseca, i sasvim drugacije postavke igre.
Stoga i malo besciljno lutanje McCaleba po terenu, i za sada veoma slaba igra dva na dva sa Maricem, koja ce se sigurno popraviti.
Zvezda, sa onim sto imaju nije losa.
Fali im jedan centar koji ima malo vise od jedne mozdane celije u glavi. I fali im vodja na terenu....Dokle god im glavni mentalni pokretac bude Bakic, nema od njih nista.

Poslednja izmena:
Mnogo mi je drago da smo komsinicu spustili na zemlju.Vidi se koliko Maric znaci ovoj ekipi :worth: Uglavnom,utakmica pod nasom kontorlom,ali imali smo opet onih bas crnih minuta.I kad smo mogli da se odlepimo i da dotucemo nedoraslog protivnika,mi smo bezveze komplikovali.Ipak,dosta nam je pomogao i onaj Zvezdin Tejlor svojim nerezonskim ispucavanjima.Izdvojio bih pored Marica i Kecmana,koji je dao neke bas bitne poene,a onaj mali Mitrovic ce da bude ubica u buducnosti.Svaki minut koji mu Dule da na parketu iskoristi odlicno,vidi se da ima muda(za razliku od Djekica i Rasica recimo),a o onoj trojci u finisu kojom je potopljena komsinica,ne treba ni trositi reci :worth: Vranes je podbacio,oba Milosevica izgledaju kao da su izgubljeni u svemiru,dok su se Veseli i Roberts trudili,ali su ipak odigrali malo slabije nego sto mogu.Sto se Boa tice,mislim da je jedan od boljih plejmejkera u nasoj skorijoj istoriji.Momak je brz kao munja,vrlo skocan(kad je skocio da zakuca,pomislio sam wtf :eek:) i ima sjajan ulaz.Mislim da Dule dosta radi sa njim da se uklopi u tu timsku koncepciju i iz utakmice u utakmicu mislim da se to i oseca.Jos jednom,svaka cast Duletu i momcima :worth: P.S.Koliko me onaj Stimac nervira,da sam bio u stanju bar pet puta da razbijem TV zbog njega

Ne znam na šta misliš? Po meni je on ubedljivo najbolje odigrao večeras od svih zajedno. Vraneš standardno loš, viši je od svih 20cm ne može da da koš, da uhvati loptu... Marić me je oduševio, posle pauze od 2 meseca odlično igra!

Mora da nadje neku sredinu kad igra u odbrani.Ili je suvise "mek" ili je preterano agresivan,pa mu se brzo dogodi da zaradi 4 faula i onda igra opterecen.Inace,u napadu je izuo

Mora da nadje neku sredinu kad igra u odbrani.Ili je suvise "mek" ili je preterano agresivan,pa mu se brzo dogodi da zaradi 4 faula i onda igra opterecen.Inace,u napadu je izuo

To se pripisuje mladosti, ne možeš da očekuješ od njega da ima iskustvo Dijamantidisa/Papalukasa sa 20 godina. Za njega je bitan samo napad u ovim godinama, a danak neiskustvu će plaćati još neko vreme.

Sinoć je postigao 2 poena ja mislim...

Bez zezanja,Partizan u Evroligi mora za 100% bolje da igra...onakve greske i nonsalantna igra se tamo ne prasta...to je neko moje realno misljenje..e sad druga je stvar sto mi je na srcu da Partizan izgubi:D
Zvezda sinoc jednostavno nije imala ni snage,ni srece,jer je 5-6 igraca povredjeno i jedva su se vukli po terenu...Kikanovic,Bakic,Videnov,Stimac...cudim se da ih je Trifunovic i uvrstio u sastav... i kad tome dodamo umor,onakva katastrofalna igra je i ocekivana...mada ovim ne zelim da umanjim vrednost Partizanove pobede...

...И ја бих само да додам: наш Дуле стварно уме са судијама...Ма брате,њему
некако личи да се свађа,па кад се онако избечи на њих како да се не уплаше ?
Мада то нам очигледно није ни требало против јучерашњег противника,још смо им помогли - техничком...
А гледам рецимо Трифуновић и он би као нешто да се расправља,буни се а ни сам себи не верује ...

derbi-v.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back