KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde,ajde glavu gore,dolaze bolji dani...evo vec nagovestaja...

Odbojkašima Zvezde trijumf u večitom derbiju!

U trećem kolu Mini lige prvenstva Srbije za odbojkaše Crvena zvezda je savladala Partizan sa 3:1 (25:17, 17:25, 25:20, 25:23).

Crveno-beli su tako preuzeli lidersku poziciju, sa dva boda prednosti ali i utakmicom više u odnosu na Radnički Kredi banku. Da li će odbojkaši Zvezde ostati na toj poziciji zavisi od drugog meča 3. kola Mini lige za prvaka, između Radničkog KB i NIS Vojvodine, koji je na programu sutra u Kragujevcu.

Crvena zvezda je ovoga puta imala veći broj raspoloženih igrača, nešto manje je grešila i na kraju je zabeležila drugi trijumf od početka Mini lige, dok je Partizanu ovo treći poraz u nizu.
"Odigrali smo prvi set bez greške. Tako smo počeli i u drugom setu, ali je u nastavku Partizan preuzeo inicijativu i uspeo da izjednači. Utakmicu smo rešili prvenstveno zahvaljujući izvanrednoj kontri i kombinacijom igre dvojice naših dizača", rekao je posle utakmice trener Crvene zvezde Željko Bulatović.

Sledeca titula zvezde je u bocanju :hahaha: :hahaha:

Ajde mali škartiraj se od mene u troskocima!!! Ako nemaš odgovarajuži smisao za humor, nemo ni da komentarišeš postove koje nisi u stanju da skontaš!!! Postuj u svoje ime a ne u ime nekakve šire društvene zajednice i sličnog qrca!!! Smisao ili besmisao za humor je individualna tj lična stvar i nemo da uokolo prosišpaš svoje frustracije zbog današnjeg rezultata!!! Ispadaš daleko smiješniji od onih mojih "pokušaja" razvedravanja atmosfere!!!

Ajde veliki ne pravi se mnogo pametan. Prvo ne znas koliko imam godina, drugo ovde ne mozes da me gledas sa visine sve i da hoces. Ovde su svi jednaki!

"a ne u ime nekakve šire društvene zajednice i sličnog qrca"? Pre mene su se vec neki ljudi tebi obratili. Da te podsetim:

Sad bi neko trebao da se nasmeje, je l' ?

I verujem da ovo ima veze sa tobom:

Sta se odmah dr.kate? Malo opustencije pred tekmu...
Neka Rakar oprosti ako nisam u pravu.

Prema tome iako sam od starta mislio da ti fore nisu na mestu nisam hteo nista da komentarisem dok se neko drugi ne oglasi (mada ni u tom slucaju nisam mislio da se javim pod obavezno). Verujem da takvih ima jos, ali to sad nije bitno.

Ja frustriran? Pokusao sam da ti kazem da te fore na racun tezine (koja nema veze sa njegovim zanimanjem) ne prijaju, a potom ti meni saljes kilometarski odgovor i onda ja ispadnem frustritan???

Prepravljanjem logotipa takmičenja u znak hvalospjeva Duletu i sličnim dječijim glupostima i to dok takmičenje još uveliko traje i dok protivnik dobro brusi tuki na za uzvratne mečeve??? Čuuj, napaljeni klinci prepravili logotip, to proglasili priznanjem Vujoševiću i na to se kalemi diskusija uoči susreta protiv Marusija??? Stvarno objektivan pristup i racionalni nastupi...

Ovde bih opet mogao da citiram Rakara i Lokatelia koji su hteli da opuste sebe i nas pred vaznu utakmicu. Opet mi nije jasno sta je bilo ko od nas trebao da uradi?! Da citam Marusijev istorijat... sta su osvojili, ko im je trener, lekar...? Kazem ti, ako je iko ista znao to je i napisao. Neko je navodio pobede protiv 3 velika kluba, neko iznosio procente suta iz igre iz poslednjih meceva i to je to...

Da li su mentoli??? Pa naravno da nisu,... zapravo... vjerovatno nisu, al da su danas igrali kao da će im neko bez obzira na igru i rezultat meča, po isteku ove noćašnje zajebancije od pristupa igri donijeti pobjedu u svlačionici...??? Naravno da su se tako ponašali!!!

To je tvoje misljenje. Skoro svaki moj komentar bi bio suvisan. Mogu samo da kazem da se ne slazem.

Taj čovjek stvarno konstantno "pravi pitu od govana" i istinski je majstor je da od nikakvih para i prosječnog igračkog kadra napravi vrhunski rezultat... Međutim, ja se malo pošalio na račun njegove figure i težine, što nema veze sa osporavanjem njegovih sposobnosti, a ti se tu expresno primio ko g.vno na točak!!!

Vecina tih zajebancija ima veze sa kosarkom. Sa njegovim sposobnostima da dobija tehnicke, da psuje sudije (:)), da proizvodi dobre kosarkase i sl.
Nisam se ja primio kako ono kazes kao ***** na tocak. Na tvoju poruku (iako mi se nije svidjala) nisam hteo nista da kazem, ali kad je zrenjaninski Lav prokomentarisao i ti se nasao u cudu, lepo sam ti rekao da nam (koliko god da nas je) to ne odgovara.
Potom sledi tvoj vec pomenuti post koji dovoljno govori ko se primio.

Sa uspješnih 49 skokova gubiš utakmicu??? Za jedno poluvrijeme postignutih 18 poena??? U tri četvrtine cijelog meča (1., 2., i 4.) postigli su ukupno samo 30 poena??? Šut za dva poena 15/39...za tri poena 3/22??? [/B] Odakle ti samo volja i obraz nakon ovakvih podataka i sada potcjenjuješ protivnika??? Ponavljam: Ljudi su te uzeli sa svojih samo dva postignuta poena u četvrtini!!!
To bi zabrinulo svakog iole normalnog analitičara!!! Neko neupućen rekao bi da su igrali protiv nekog protivnika iz NBA društva!!! A TI SAD JOŠ I ZADOVOLJAN??
Da lI iko od vas pamti slabiji skor Partizana sa nekog meča???

Da li ti mislis da prestanes sa vredjanjem i sa nekakvim teatralnim iscudjavanjem?
Gde sam ja potcenio protivnika?
Gde sam ja rekao da sam zadovoljan?

Ne mogu biti zadovoljan posle svega prikazanog, ali ne mogu biti ni potpuno nezadovoljan. Mislim da ih sut nije isao i kraj price. Pokusali su skkovima da to nadoknade - nije islo. J B G, idemo dalje.

Ajde veliki ne pravi se mnogo pametan. Prvo ne znas koliko imam godina, drugo ovde ne mozes da me gledas sa visine sve i da hoces. Ovde su svi jednaki!
Tu nekakvu visinu si valjda sam utripovao, al aje nema veze...!!! Samo ti znaš otkud ti takav utisak i razlog za takav zaključak!
Boli nekog ovdje opruga za tvoje godine!!!
"a ne u ime nekakve šire društvene zajednice i sličnog qrca"? Pre mene su se vec neki ljudi tebi obratili. Da te podsetim:
Valjda bar ti znaš šta si ovdje htio???
Ja frustriran? Pokusao sam da ti kazem da te fore na racun tezine (koja nema veze sa njegovim zanimanjem) ne prijaju,
Tebi vjerovatno ne prijaju, al koji si ti pa da tebi prilagođavam postove??? Ni meni ne prija sve što ti napišeš, pa eto... nastavi da pišeš, ako tako misliš???
a potom ti meni saljes kilometarski odgovor i onda ja ispadnem frustritan???
Ne moraš da ih čitaš ako nisi u stanju!!! Odluka je na tebi!!! Nije svaki post namjenjen tvom ukusu niti si ti autoritet koji procjenjuje podobnost tuđeg nastupa!!! Prijavi ako misliš da je potrebno...
Ovde bih opet mogao da citiram Rakara i Lokatelia koji su hteli da opuste sebe i nas pred vaznu utakmicu. Opet mi nije jasno sta je bilo ko od nas trebao da uradi?! Da citam Marusijev istorijat... sta su osvojili, ko im je trener, lekar...? Kazem ti, ako je iko ista znao to je i napisao. Neko je navodio pobede protiv 3 velika kluba, neko iznosio procente suta iz igre iz poslednjih meceva i to je to...
Ništa ništa... svi smo se mi tako i tome slično "malo opuštali" pa eto... juče puče bruka!!! Ponavljam... BRUKA!!! Aj šta je to teško pa da se prizna da je igra i želja bila za q.ac, već se demonstrira jasna nesposobnost da se pokaže minimum samokritike? Šta sad??? Ignorisaće se jučerašnji očajan nastup i i dalje će se praviti hvalospjevi zbog pobjede nad Barselonom??? Koliko dugo će se vući preseravanje o meču sa Kataloncima dok takmičenje još ni iz blizu nije riješeno???
To je tvoje misljenje. Skoro svaki moj komentar bi bio suvisan. Mogu samo da kazem da se ne slazem.
Jasno da je to moje mišljenje!!! Al to mišljenje je vezano za sinoćnji (ne)iskazani trud da se opravda onoliko očekivanje javnosti!!!
IZGUBITI OD PROTIVNIKA KOJI TI JE DAO SAMO DVA KOŠA U ČETVRTINI JE POSTIGNUĆE VJEROVATNO NEZABILJEŽENO U DOSTADŠNJOJ ISTORIJI KOŠARKAŠKIH TAKMIČENJA!!!
Ovo iskreno, ne govorim iz nikakve zle namjere, već isključivo iz navijačkog revolta i zdrave logike!!!
Eto, ja sam oduvijek navijao i navijaću za Zvezdu, al sinoć sjednem pred TV, onako od srca da podržim Partizan, jer je ipak srpski klub i ŠTA???... Ispizdim do nebesa zbog onoga šta sam gledao!!
Mislim, ako si ti sa svim onim od sinoć zadovoljan, onda bih ja valjda trebao da skačem od sreće do plafona??? A jesi li ti sinoć uopšte prepoznao ikog od onih igrača koji su odigrali protiv Barse???
Vecina tih zajebancija ima veze sa kosarkom. Sa njegovim sposobnostima da dobija tehnicke, da psuje sudije (:)), da proizvodi dobre kosarkase i sl.
Nisam se ja primio kako ono kazes kao ***** na tocak. Na tvoju poruku (iako mi se nije svidjala) nisam hteo nista da kazem, ali kad je zrenjaninski Lav prokomentarisao i ti se nasao u cudu, lepo sam ti rekao da nam (koliko god da nas je) to ne odgovara.
Potom sledi tvoj vec pomenuti post koji dovoljno govori ko se primio.
Ajde yebi se i ti i Duškova težina... Ja napisao par bezazlenih (ne)navijačkih pošalica, a tebi odmah pozlilo!!! Idi Duletu i aranžiraj mu stajling... šta više da ti odgovaram na takvu diskusiju???:dash::dash::dash: Mislim... ono... Primio si se onako bezveze!!!
Tebe više sekira tih par šala nego sinoćni rezultat!!! Koji taki si se uhvatio za te banalnosti???
DOBRO, NIJE ČOVJEK MASIVAN!!! ŠLANG JE!!! ZAPRAVO POTPUNO JE UZAK U STRUKLU I DOSTA VIŠE SA TIM!!! Jel ti sad sad ok???
Da li ti mislis da prestanes sa vredjanjem i sa nekakvim teatralnim iscudjavanjem?
Gde sam ja potcenio protivnika?
Gde sam ja rekao da sam zadovoljan?
"Isčuđavanjem"??? Nisam "isčušen"!!! Izvini, al ŠOKIRAN SAM saznanjem da je sinoć izgubljena utakmica protiv protivnika koji je postigao samo 2 poena u četvrtini i uprkos odrađenih 49 uspješnih skokova!!! Partizan je ostvario jednak broj uspješnih skokova i postignutih koševa eeeej??? To je ipak podatak za Ginisa!!!
Vjerovatno, kad su nakon meča igrači ušli u svalačionicu, ni sam Vujošević šta se desilo u glavama tih momaka!!! Čovjek sigurno nije bio načisto šta da im kaže i odakle da počne!!!

Ne mogu biti zadovoljan posle svega prikazanog, ali ne mogu biti ni potpuno nezadovoljan. Mislim da ih sut nije isao i kraj price. Pokusali su skkovima da to nadoknade - nije islo. J B G, idemo dalje.

49 skokova bilo je nedovoljno...?

Ja sam rekao sinoc,malo strpljenja i dolaze bolji dani za grobare...evo dokaza!

Zvezda prejaka za crno-bele!

12. februar 2010. | 19:55 | Izvor: Sportske.net

Rukometaši Crvene zvezde savladalu su Partizan sa 33:29 (16:11) u meču 16. kola rukometne Superlige i tako ostali na vrhu tabele. Večiti derbi protekoa je u znaku crveno-belih koji su sigurnom igrom, lako nadigrali crno-bele.

Zvezda je opravdala ulogu favorita i u duelu sa Partizanom bez problema stigla do 15. pobede u sezoni. Izabranici Igora Butulije su bili dominantni u svim segmentima igre i na kraju zasluženo slavili sa 33:29 (16:11).

Od samog početka Crvena zvezda je pokazala da ko je ko i već u uvodnim minutima utakmice stigla do četiri gola prednosti 9:5. Crveno-beli su kontrolisali igru i rezultat i do poluvreman stvorili lepih pet golova viška 16:11.

U nastavku meča Partizan je prišao na -3, ali se Zvezda brzo vratila pet golova prednosti. Sredinom drugog poluvremena crveno-beli prave odlučujuću seriju i dolaze na 26:18. Do kraja meča dilema nije bilo i Zvezda je lako sačuvala prednost za konačnih 33:29.

MNOGO SMO JACI!!!!!!

Ja sam rekao sinoc,malo strpljenja i dolaze bolji dani za grobare...evo dokaza!

Zvezda prejaka za crno-bele!

12. februar 2010. | 19:55 | Izvor: Sportske.net

Rukometaši Crvene zvezde savladalu su Partizan sa 33:29 (16:11) u meču 16. kola rukometne Superlige i tako ostali na vrhu tabele. Večiti derbi protekoa je u znaku crveno-belih koji su sigurnom igrom, lako nadigrali crno-bele.

Zvezda je opravdala ulogu favorita i u duelu sa Partizanom bez problema stigla do 15. pobede u sezoni. Izabranici Igora Butulije su bili dominantni u svim segmentima igre i na kraju zasluženo slavili sa 33:29 (16:11).

Od samog početka Crvena zvezda je pokazala da ko je ko i već u uvodnim minutima utakmice stigla do četiri gola prednosti 9:5. Crveno-beli su kontrolisali igru i rezultat i do poluvreman stvorili lepih pet golova viška 16:11.

U nastavku meča Partizan je prišao na -3, ali se Zvezda brzo vratila pet golova prednosti. Sredinom drugog poluvremena crveno-beli prave odlučujuću seriju i dolaze na 26:18. Do kraja meča dilema nije bilo i Zvezda je lako sačuvala prednost za konačnih 33:29.

MNOGO SMO JACI!!!!!!
Kompleksašu zašto to postavljaš na temi o Partizanu ? I ne znam kakve to ima veze sa košarkom ?

ma šta se palite, čovek kritikuje političare - tekst je sarkastičan.

Ми знамо да победе нису за нас, и зато ћемо и даље наше проблеме решавати „искључиво дипломатским и политичким средствима”. Нама наша победа није императив. И никакав „пакао на трибинама” и подршка навијача.

Знамо и ми да сви воле да побеђују у спорту. Али, добар тренер се не спушта на тај најнижи ниво. Лако је тако бити популаран, подилазећи и играчима и навијачима. Врхунски стратег гледа мало даље. Мора имати интерес земље на уму. Јер, признаћете, то стварно није фер да се од осредње екипе прави темпирана бомба за праве шампионе и поштене професионалце. Потпуно неевропски, па ако хоћете и антиевропски приступ.

Замислите кад би се наше „за европску Србију” власти понашале тако! Да сад запну и кажу: ми ћемо сами да се саберемо и одузмемо и да се бескомпромисно боримо за своју ствар. Да не верују људима из Европске да их наш успех интересује колико и нас саме, ако не и више. А Вујошевић то ради наочиглед свих. Има нечег дубоко болесног у самој идеји да се Србија понаша као да може да побеђује у Европи.

Pljuje Vujoševića jer nije evropski da budeš bolji od onog ko ima više para od tebe. To naši političari znaju i zato nam je zemlja u procvatu. Sumnjivo? :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back