KK Crvena Zvezda

Ybt, jesi li ti baš toliko mator i izlapeo da vrtiš uvek jednu te istu Tegeltijinu glupost? I sad ja trebam da počnem da ti pominjem Hrvatsku, Zagorje, Tuđmana predsednika, reprezentativce NDH u JSDP-u itd.. Jel zbog toga po ceo dan ovde visiš?
Jbg, mozes ti o zagorju mi o krcunu ubici draže, ali vi se konfuzija, fuzija sa zelegnikom gde je on polovicni ako ne vecinski vlasnik...

Prakticno vi ne postojite ko samostalna zvezda odavno... To sto vi fuziju i kolaps raspad kluba ne želite da pominjete je drugi par cipela

Vas vlasnik je čović

Ybt, jesi li ti baš toliko mator i izlapeo da vrtiš uvek jednu te istu Tegeltijinu glupost? I sad ja trebam da počnem da ti pominjem Hrvatsku, Zagorje, Tuđmana predsednika, reprezentativce NDH u JSDP-u itd.. Jel zbog toga po ceo dan ovde visiš?
verovatno si zaboravio sezonu kad su navijači ( naravno ne Delije, sluge svakog režima ) nego simpatizeri u Pioniru zviždali Čoviću juniioru i terali ga iz kluba. Na konferenciju izlaze kapiten i najbolji strelac u istoriji kluba Branko ( 2 poena i jedna asistencija ) Lazić i Nebojša..
Lazić nešto ke nja u fazonu brani Filipa ( Pudla mu to nikada nije zaboravila i zato će vam panjina igrati još 10 godina min do penzije tj dok bude hteo )
posle njega izlazi Čović i kaže: Ovo je moj klub a ne vaš.. nek navijači naprave svoj klub pa neka dovedu koga hoće!

znači Pudlica vam u facu kaže da je to njegov klub a ne klub svakog Zvezdaša, navijača, simpatizera i koja je bila vaša reakcija? tišina!!!! zašto tišina? pa zato što i sami znate da je rekao istinu.. da ovo nije vaš nego njegov klub! hrani vas pljuvanjem po Partizanu, neke zavere i sprege, ispire vam mozgove i vi zaboravljate suštinu..
e sad zamisli da Ostoja kaže nama koji dolazimo u Arenu ili nebitno..bilo kom navijaču Partizana: Partizan je moj klub a ne vaš kako bi se proveo..

vi ste jbni FMP koji je promenio ime u Zvezda.. imaš snimke, papire..

sud je 2018 te doneo odluku da isplatite dug od 270 000 eura Ivanu Todoroviću, koji nikada ali nikada nije igrao za Zvezdu! Igrao je za FMP! zašto mu ovaj klub koji se sada zove FMP ne isplati dug nego Zvezda?
Da ti nacrtam:

ja Pera Perić pozajmim od tebe 200 eura
u međuvremenu promenim ime u Mitar Perić ( po zakonu imam pravo da promenim ime kad god poželim )
ti od mene tražiš da ti vratim dug..
ja se pravim lud: e ti si od Pere pozajmio ne od Mitra.. ja sam sada Mitar..idi traži Peru..

e zato je sud presudio da FMP mora da vrati dug.. to što se sada zove Zvezda nema nikakve veze

Poslednja izmena:
Jbg, mozes ti o zagorju mi o krcunu ubici draže, ali vi se konfuzija, fuzija sa zelegnikom gde je on polovicni ako ne vecinski vlasnik...

Prakticno vi ne postojite ko samostalna zvezda odavno... To sto vi fuziju i kolaps raspad kluba ne želite da pominjete je drugi par cipela

Vas vlasnik je čović
nema ovde fuzije..
fuzija je kada se dva kluba udruže i nastupaju ko jedan.. npr Igokea i mi jedne sezone.. Cedevita i Olimpija par sezona
Zvezda se nikada nije fuzionisala sa FMP om.. i sada nemaš fuziju nego dva zasebna kluba a jedan je vlasnik.. prebacuje igrače iz jednog u drugi klub, igraju prijateljske utakmice već 10,15 godina ali to su ipak dva kluba..
zvezda je jednostavno prestala da postoji.. fmp je samo promenio ime u Zvezda
ljudi se pitaju pa ko je onda ovaj klub koji se zove fmp? to je radnički basket koji je promenio ime u fmp.. u tom lancu promene imena ide se do ive lole ribara nekog nižerazednog kluba.. navijači zvezde il se pravi glupi il su stvarno glupi.. ok navijaj brate za fmp kad nema zvezde, nemam problem s tim al nemoj da mi valjaš debilne priče..

:hahaha:
20231220_123540.png

Теодосић се помокрио по државним милионерским пројектима.
Није ЕЛ за жидове и гробаре.
Кк офигокеу је КК реал декласирао и показао да су до сад судије гурале фашистички пројекат обрадоглуа и смрду легеја. Ако спречимо ел дрогирогу мафију да намешта, уз линч амбијент у дербију.. до краја бориће се загрепчани за 15 место. А ми можемо више уз неко бек плеј шутерско појачање. Инат.

IMG_20231224_022641.jpg

IMG_20231224_022754.jpg

Глупе лоповске платизане сендвичаре натрпала фрањевачка браћа из задра, брукају Србију убедљивим поразом у овој дебилној бојкот лиги, а дилеја броји гледаоце. Иначе капацитет је 3000.
А улазили су сезонци, па није било бројања.

Pojačava se FMP za nastavak borbe za 15 to mesto
Dovodi se treći centar Bajerna :D
Bolje sa cutis druze, doveli ste reprezentativca Hrvatske sad, a kukate kako smo "drzavni projekat" kako smo ovo kako smo ono, zaobidji me te price druze, dovodite igrace na nedeljnom.nivou. I opet vas u Aba ligi pere ko stigne, to sto u Evroligi imate dobar rezultat, ja taj kompleks nemam, svaka cast i tu nema sta, da ste imali dosta srece imali ste, ali ajde to na stranu. Puno ste se uzvisili pa vas u derbiju spusti jedan Zadar na zemlju malo

У ЕЛ их умногоме гурају судије лопови и мафија сорош политичара партија власти/опозиције које представља дрогирога уз привилегије камерунца. Није то комплекс, то су чињенице.

Poslednja izmena od moderatora:
Bolje sa cutis druze, doveli ste reprezentativca Hrvatske sad, a kukate kako smo "drzavni projekat" kako smo ovo kako smo ono, zaobidji me te price druze, dovodite igrace na nedeljnom.nivou. I opet vas u Aba ligi pere ko stigne, to sto u Evroligi imate dobar rezultat, ja taj kompleks nemam, svaka cast i tu nema sta, da ste imali dosta srece imali ste, ali ajde to na stranu. Puno ste se uzvisili pa vas u derbiju spusti jedan Zadar na zemlju malo
koliko ste igrača vi doveli ove sezone a koliko mi?
jbe mi se za ABU mada Zadar je puno veći klub od vašeg mutanta FMP a

Evroliga je bitna a tamo ćete biti 17 ti ko i svake godine a mi idemo na F4

koliko ste igrača vi doveli ove sezone a koliko mi?
jbe mi se za ABU mada Zadar je puno veći klub od vašeg mutanta FMP a

Evroliga je bitna a tamo ćete biti 17 ti ko i svake godine a mi idemo na F4
Jeeeeeebe ti se za Aba Ligu a?Sto si zatrpavao ovaj forum kad ste osvojilo prosle sezone,ti i slicni tebi?Ne znam kako vam ne dosade te fore Fmp i ostalo, ko kad bi ja tebi rekao da ste vi Partizan Igokea.Nije valjda da ste tolko jaki da idete na f4 a?Pa da dolaze pojacanja svaki dan,ne bi me ni cudilo iskreno

Jeeeeeebe ti se za Aba Ligu a?Sto si zatrpavao ovaj forum kad ste osvojilo prosle sezone,ti i slicni tebi?Ne znam kako vam ne dosade te fore Fmp i ostalo, ko kad bi ja tebi rekao da ste vi Partizan Igokea.Nije valjda da ste tolko jaki da idete na f4 a?Pa da dolaze pojacanja svaki dan,ne bi me ni cudilo iskreno
pa nije to naša fora nego fora vašeg vlasnika :D

Back