Bren
Elita
- Poruka
- 23.869
Nemoguće. U partizanima se igra iz ljubavi i za krofne. Laže limar...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
8 godina ste u evro ligi ako ne i jače i?Nemoguće. U partizanima se igra iz ljubavi i za krofne. Laže limar...
Šta je privatan klub...izgubiš utakmicu i gazda odmah najuri trojicu igrača..privatnik bajo.
Ali to je njegov klub!Pre Šabaza, Kuzmića i Tobija treba da leti nesposobni i sujetni egomanijak Čović i to odmah.
Jbg, mozes ti o zagorju mi o krcunu ubici draže, ali vi se konfuzija, fuzija sa zelegnikom gde je on polovicni ako ne vecinski vlasnik...Ybt, jesi li ti baš toliko mator i izlapeo da vrtiš uvek jednu te istu Tegeltijinu glupost? I sad ja trebam da počnem da ti pominjem Hrvatsku, Zagorje, Tuđmana predsednika, reprezentativce NDH u JSDP-u itd.. Jel zbog toga po ceo dan ovde visiš?
verovatno si zaboravio sezonu kad su navijači ( naravno ne Delije, sluge svakog režima ) nego simpatizeri u Pioniru zviždali Čoviću juniioru i terali ga iz kluba. Na konferenciju izlaze kapiten i najbolji strelac u istoriji kluba Branko ( 2 poena i jedna asistencija ) Lazić i Nebojša..Ybt, jesi li ti baš toliko mator i izlapeo da vrtiš uvek jednu te istu Tegeltijinu glupost? I sad ja trebam da počnem da ti pominjem Hrvatsku, Zagorje, Tuđmana predsednika, reprezentativce NDH u JSDP-u itd.. Jel zbog toga po ceo dan ovde visiš?
nema ovde fuzije..Jbg, mozes ti o zagorju mi o krcunu ubici draže, ali vi se konfuzija, fuzija sa zelegnikom gde je on polovicni ako ne vecinski vlasnik...
Prakticno vi ne postojite ko samostalna zvezda odavno... To sto vi fuziju i kolaps raspad kluba ne želite da pominjete je drugi par cipela
Vas vlasnik je čović
Bolje sa cutis druze, doveli ste reprezentativca Hrvatske sad, a kukate kako smo "drzavni projekat" kako smo ovo kako smo ono, zaobidji me te price druze, dovodite igrace na nedeljnom.nivou. I opet vas u Aba ligi pere ko stigne, to sto u Evroligi imate dobar rezultat, ja taj kompleks nemam, svaka cast i tu nema sta, da ste imali dosta srece imali ste, ali ajde to na stranu. Puno ste se uzvisili pa vas u derbiju spusti jedan Zadar na zemlju maloPojačava se FMP za nastavak borbe za 15 to mesto
Dovodi se treći centar Bajerna![]()
koliko ste igrača vi doveli ove sezone a koliko mi?Bolje sa cutis druze, doveli ste reprezentativca Hrvatske sad, a kukate kako smo "drzavni projekat" kako smo ovo kako smo ono, zaobidji me te price druze, dovodite igrace na nedeljnom.nivou. I opet vas u Aba ligi pere ko stigne, to sto u Evroligi imate dobar rezultat, ja taj kompleks nemam, svaka cast i tu nema sta, da ste imali dosta srece imali ste, ali ajde to na stranu. Puno ste se uzvisili pa vas u derbiju spusti jedan Zadar na zemlju malo
Jeeeeeebe ti se za Aba Ligu a?Sto si zatrpavao ovaj forum kad ste osvojilo prosle sezone,ti i slicni tebi?Ne znam kako vam ne dosade te fore Fmp i ostalo, ko kad bi ja tebi rekao da ste vi Partizan Igokea.Nije valjda da ste tolko jaki da idete na f4 a?Pa da dolaze pojacanja svaki dan,ne bi me ni cudilo iskrenokoliko ste igrača vi doveli ove sezone a koliko mi?
jbe mi se za ABU mada Zadar je puno veći klub od vašeg mutanta FMP a
Evroliga je bitna a tamo ćete biti 17 ti ko i svake godine a mi idemo na F4
pa nije to naša fora nego fora vašeg vlasnikaJeeeeeebe ti se za Aba Ligu a?Sto si zatrpavao ovaj forum kad ste osvojilo prosle sezone,ti i slicni tebi?Ne znam kako vam ne dosade te fore Fmp i ostalo, ko kad bi ja tebi rekao da ste vi Partizan Igokea.Nije valjda da ste tolko jaki da idete na f4 a?Pa da dolaze pojacanja svaki dan,ne bi me ni cudilo iskreno
Sam si rekao fora...pa nije to naša fora nego fora vašeg vlasnika![]()
Zašto ste platili dug igraču koji nikad nije igrao za klub koji se zove Zvezda?Sam si rekao fora...![]()

Ne znam sta pricas,molim te prosvetli meZašto ste platili dug igraču koji nikad nije igrao za klub koji se zove Zvezda?![]()