KK Crvena Zvezda

Darko Lazović :D

11428025_764431800321925_4136275232743474604_n.jpg

Ovo sam napisao pre tacno tri godine, hbg-a dosla je napokon :D... ali smo morali da sacekamo timcinu. Hbg-a ja pamtim i 93 & 94... Mileta Lisicu & Co., ali mi je drago zbog danasnjih klinaca koji ne pamte ni 98. Radujte se Delije, odo ja da pijem!

:maramica:

Sjećaš li se sezone kad je igrao Mileta Lisica i Pavlović kad smo ostali sa 3 igrača, nismo imali koga da uvedemo? :)

Sjećaš li se sezone kad je igrao Mileta Lisica i Pavlović kad smo ostali sa 3 igrača, nismo imali koga da uvedemo? :)

Ma meni je najbolja ona sezona kada smo se borili da ne ispadnemo iz domace lige, tada je svaka pobeda bila ko kuca i onda sam naucio zasto Englezi bodre svako svoj tim... Man Junajtedu je svaka pobeda rutina a recimo Barnliju su tri boda kao osvajanje Lige sampiona... kao sto je i nama bilo tad:D

Ma meni je najbolja ona sezona kada smo se borili da ne ispadnemo iz domace lige, tada je svaka pobeda bila ko kuca i onda sam naucio zasto Englezi bodre svako svoj tim... Man Junajtedu je svaka pobeda rutina a recimo Barnliju su tri boda kao osvajanje Lige sampiona... kao sto je i nama bilo tad:D

Ja sam tad živio u Beogradu i išao u Pionir često... nikad bolje navijanje nije bilo nego tada... sezonu poslije toga smo igrali prvu sezonu u Jadranskoj ligi... prva utakmica protiv Zadra je nešto čega ću se sjećati do kraja života...

Back