Charlie Harper
Ističe se
- Poruka
- 2.333
Sad uđoh na profil ove "insajderke" i dobih transfer blama. Koja sekta sunce ti poljubim 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Tačno sam pred utakmicu znao da ćemo odigrati preko kur*ca i tačno sam znao da ćemo lagano spustiti razliku kad su otišli na 20.
Možda bi čak i ovako nezainteresovani dobili utakmicu da ovi nisu ubacivali šporete i zamrzivače, pogotovo u prvoj četvrtini kad su napravili tu prednost.
Al ajde, nije mi žao kad vidim kako se slatko raduju![]()

Inače, što se tiče one smejurije na kraju utakmice sa onim faulovima, kao i izjava posle iste, šta normalan čovek da kaže na to.
Jeste da su sami sebe ponizili, da su pokazali da su mali i jadni, kad dopuštaš da ti jedan dukljanin pravi cirkus od lige.
Gde bre to ima da se posle svake utakmice komentariše suđenje, i to ne suptilno, nego najdirektnije moguće, gde? Gde su kazne?
Nek se bre vrati tamo odakle je došao pa neka radi šta hoće, mrš iz Srbije.
U iole normalnim ligama Dule bi poslije onog povlačenja ekipe sa terena bio žestoko kažnjen. Očito da on može da radi šta god hoće ali samo u Srbiji. Što ne proba isto u ABA ligi ili evropskim takmičenjima.
U iole normalnim ligama Dule bi poslije onog povlačenja ekipe sa terena bio žestoko kažnjen. Očito da on može da radi šta god hoće ali samo u Srbiji. Što ne proba isto u ABA ligi ili evropskim takmičenjima.
Onda dobije tehničku iz petog puta, kad je nebitno, i sad se opet uvredio.Samo što postoji jedna bitna razlika. On kad sere bude i kažnjen, za razliku od nekih.
Ta situacjia sa Kalinićem i Milosavljevićem, na snimku se jasno videlo da Kalinić povlači ruku u smeru OD Milosavljevićeve glave, tako da je sudijska odluka apsolutno ispravna.
I šta sad ti i Dulo hoćete da kažete, da ste izgubili zbog njegove tehničke i Kalinićevog obraćanja sudiji? Zbog toga onakav govor posle utakmice?

Preformuliši ti do mile volje kako tebi odgovara i postavljaj nova pitanja. Sve ti je već napisano i rečeno. Manje RSB-a i tribine, i sve će biti OK.