KK Crvena Zvezda

Hajd, to je twitter. Mislim, sasvim moguće je da ženska lupeta i prenosi ko zna čiju priču, nije baš da verujem svakom random liku s twitter-a.

A što se sekte tiče, ima onaj vaš novinar aleksa super guta tako nešto, što je na twitteru objašnjavao da je Blejk Šilb još i vama platio maltene. :worth:
Ima šta oćeš.

Tako da, to sa random likovima, sve je to...

Tačno sam pred utakmicu znao da ćemo odigrati preko kur*ca i tačno sam znao da ćemo lagano spustiti razliku kad su otišli na 20.
Možda bi čak i ovako nezainteresovani dobili utakmicu da ovi nisu ubacivali šporete i zamrzivače, pogotovo u prvoj četvrtini kad su napravili tu prednost.
Al ajde, nije mi žao kad vidim kako se slatko raduju :mrgreen:

Tačno sam pred utakmicu znao da ćemo odigrati preko kur*ca i tačno sam znao da ćemo lagano spustiti razliku kad su otišli na 20.
Možda bi čak i ovako nezainteresovani dobili utakmicu da ovi nisu ubacivali šporete i zamrzivače, pogotovo u prvoj četvrtini kad su napravili tu prednost.
Al ajde, nije mi žao kad vidim kako se slatko raduju :mrgreen:

Raspisali se k'o da su EL osvojili :lol:

У извештајима с концерата класичне музике нећете, дакле, никада прочитати да су се у Студентском парку, испред Коларца, моткама, камењем и флашама крваво сукобили љубитељи Јоханеса Брамса и љубитељи Беле Бартока. Не види се често ни да припадници интервентног одреда полиције гурају у марицу пијаног власника карте за концертну сезону, а он се отима и виче: "Сте-ван Мокра-њац!"
- http://www.redstarbelgrade.info/rsb...a-koje-diktira-lider-koji-je-pritom-olos.html

Sjajna satiricna kolumna, nisam odavno bio na rsb i prijatno sam se iznenadio, a i ismejao :mrgreen:

Inače, što se tiče one smejurije na kraju utakmice sa onim faulovima, kao i izjava posle iste, šta normalan čovek da kaže na to.

Jeste da su sami sebe ponizili, da su pokazali da su mali i jadni, kad dopuštaš da ti jedan dukljanin pravi cirkus od lige.
Gde bre to ima da se posle svake utakmice komentariše suđenje, i to ne suptilno, nego najdirektnije moguće, gde? Gde su kazne?
Nek se bre vrati tamo odakle je došao pa neka radi šta hoće, mrš iz Srbije.

Poslednja izmena od moderatora:
Inače, što se tiče one smejurije na kraju utakmice sa onim faulovima, kao i izjava posle iste, šta normalan čovek da kaže na to.

Jeste da su sami sebe ponizili, da su pokazali da su mali i jadni, kad dopuštaš da ti jedan dukljanin pravi cirkus od lige.
Gde bre to ima da se posle svake utakmice komentariše suđenje, i to ne suptilno, nego najdirektnije moguće, gde? Gde su kazne?
Nek se bre vrati tamo odakle je došao pa neka radi šta hoće, mrš iz Srbije.

U iole normalnim ligama Dule bi poslije onog povlačenja ekipe sa terena bio žestoko kažnjen. Očito da on može da radi šta god hoće ali samo u Srbiji. Što ne proba isto u ABA ligi ili evropskim takmičenjima.

U iole normalnim ligama Dule bi poslije onog povlačenja ekipe sa terena bio žestoko kažnjen. Očito da on može da radi šta god hoće ali samo u Srbiji. Što ne proba isto u ABA ligi ili evropskim takmičenjima.

Koliko ja znam, u pravilima stoji da neko može izaći sa terena i vratiti se u određenom roku. Pre 2,3 godine je Nazor (ZAD) povukao ekipu sa terena da bi udario kontru Vujoševićevom peglanju kriterijuma tehničkom i pritiskom na sudije. Pa niko nije pravio skandal od toga. Vujošević je povukao ekipu da bi izvršio pritisak zbog divljanja vaših igrača i sudije Obrkneževića, kao i njegovog pomoćnika Beloševića koji nema mu.da. To je sad odjednom za žestoku kaznu.

Sa druge strane, vi ste sa vašim navijačima i uz blagoslov Đilasa pravili prekid od 24h i bežali sa terena da bi se pregrupisali, ono kad ste očekivali da ćete nas nabiti 20 razlike a bilo previše čupavo, pa su "fakultetski obrazovani momci" pod zaštitom Čovića prekinuli utakmicu i usvinjili parket.

"Ne može da se igra".

U ozbiljnim ligama postoji red bajo moj. Prvi put ćeš popiti kaznu, drugi put još veću, a ako nastaviš i dalje popićeš suspenziju. Žalosno je što je naša liga daleko od ozbiljne i što se ovo toleriše godinama u nazad.

capture-1.png

Evo ga ovaj biser. Hvata loptu pod košem i **** 8 sekundi Beloševiću, kao da je LBJ glavom i bradom. :mrgreen: Onda dobije tehničku iz petog puta, kad je nebitno, i sad se opet uvredio.

Pa ko mu brani da igra košarku umesto što ne zaklapa usta... Kalenić pijaca.

Samo što postoji jedna bitna razlika. On kad sere bude i kažnjen, za razliku od nekih.

Ne preteruj. Vujošević je dobio tehničku kad je uleteo na teren buneći se što je Milosavljević dobio po zubima i korake umesto faul, a ovaj je dobio tehničku kad je bilo sve gotovo, posle nekoliko prike.njavanja sudijama. Ono u stilu LBJ je prošlo nekažnjeno.

U redu, neka vam, svi smo svesni i rekli smo, pa čak i Vujošević kog pljujete po default-u, da vam to nije potrebno i da nije ništa rešilo po pitanju košarke jer ste bolji od nas, al nemojmo se još dodatno folirati i spinovati.

Samo dokazujete koliko ste i u pobedi mali.

Ta situacjia sa Kalinićem i Milosavljevićem, na snimku se jasno videlo da Kalinić povlači ruku u smeru OD Milosavljevićeve glave, tako da je sudijska odluka apsolutno ispravna.
I šta sad ti i Dulo hoćete da kažete, da ste izgubili zbog njegove tehničke i Kalinićevog obraćanja sudiji? Zbog toga onakav govor posle utakmice?

A to ko je mali demonstrirano je sinoć na kraju utakmice po ko zna koji put. Trče da prave faulove ko neka deca kad se naljute u parku što ne mogu da pobede.
I u principu mene lično zabole za sve to jer je smešno, ali dokle bre više da se pravi cirkus od lige.

Ta situacjia sa Kalinićem i Milosavljevićem, na snimku se jasno videlo da Kalinić povlači ruku u smeru OD Milosavljevićeve glave, tako da je sudijska odluka apsolutno ispravna.
I šta sad ti i Dulo hoćete da kažete, da ste izgubili zbog njegove tehničke i Kalinićevog obraćanja sudiji? Zbog toga onakav govor posle utakmice?

Ti si neverovatan. Vujošević jeste kritikovao sudije (ima već opomenu i verovatno sledi kazna za to), ali je rekao da vam ta pomoć nije potrebna. Ja u prethodnom postu kažem da ste bolji od nas i da vam to nije potrebno. A ti me pitaš da li ja mislim da smo izgubili zbog toga. Neverovatno...

Govor kao govor, nema mu se šta prigovoriti (vi to naravno nećete priznati i to je u redu), osim što nije dozvoljeno komentarisanje suđenja. Tj kažnjivo je. Možda je trebalo da kaže da je neko tučen po nogama posle svakog poraza da bi sve bilo fer?

A to kako je Milosavljević dobio po ustima tako što je Kalena povlačio ruku od njegove glave ... Paralelna stvarnost. :mrgreen:

Nema se šta više reći, kad se ne možemo dogovoriti ni oko toga što se jasno vidi sa dva oka, niti ima šta pričati kad se ni ne čita napisano...

Poslednja izmena:
Aj da preformulišem pitanje, pošto nećeš da kapiraš.

Ta sudijska POMOĆ nama, koja je je toliko velika da mora da se naglasi i nazove "skandaloznom", se sastoji od dosuđene tehničke Vujoševiću i Kalinićevog obraćanja sudiji?

Preformuliši ti do mile volje kako tebi odgovara i postavljaj nova pitanja. Sve ti je već napisano i rečeno. Manje RSB-a i tribine, i sve će biti OK.

A ti vise misli svojom glavom uesto sto Dule misli umesto tebe.

Kakvo je to skandalozno sudjenje bilo? Kako to da kao poznavalac kosarke ne znas da Pionir godinama unazad ima problem sa ventilacijom (a tebi je Covic kriv).

Partizan je izgubio zbog:
1. Pavlovica
2. Sem Macvana nijedan igrac nije pruzio ni 50% mogucnosti.

Da li postoji jedna utakmica koju je Partizan izgubio, a da nisu krive sudije? Da li su nekada igraci krivi ili trener?

@ Charlie Harper
\Mozes ti da postavis pitanje kako god hoces, odgovor nikada neces dobiti ;)

Back